2011 gelin adayları buyrun sohbete

Betülüm ben nişanlım annem gidicez.
İkimiz gidicektik. Nişanlım annenden gelsin başımızda daha iyi anlayan biri olsun falan diye ısrar etti.
Annem olmasa direk oda derdi bu bu bu daha iyi falan diye.
Bende utanmam ondan zaten yarı eşim sayılır
Annemde anlayışlı kadındır
Yasinin fikrini alırım illaki. Annemi hava almaya yollarız iki dakka

bizimkisi hiç hoşlanmaz öyle bakmalardan sen bak al beğen der utangaç yani biraz

a.s hoşgeldinnn ne güzel valla ben evde olsam da bu kadar uyuyamam

uykucu şirineeee
insanın uyudukça uykusu geliyor vallahiii
bende ders çalışmaya başladığımdn beri 8 buçukta kalkıyorum iyi oluyoo
ders olmasa bende uyurum walla :)))

Son düzenleme:
ay canım benim ya kıyamam ben sana öyle yap sen beraber otur yazık

Benim kayınvalidenin maaşı var aslında benim maaşım harcanır kocanın çalıştıgı ilede kirayı size veririm biriktirin dedi kayınvalidem çok iyi aslında anlaşıyoruzda kafam karıştı şimdi biriktemi otursam acaba

Çok şükür işim iyi rahat sayılırım canım.
Ama 7 de çıkmasam tam süper olucak.
6 da falan çıksam :))

Seninde tek kayınvalidemi önce beraber oturmayı teklif etti kayınvalidem kabul etmedim evin kirasını size veririm dedi,acaba birliktemi otursak zaten bir yandan vicdanım sızlıyo

cANIM bu karar senin.
Benim kayınvalidem sağlıklı olsaydı oturmak istemezdim açıkcası.
Bu kayınvalidemi sevmediğim falan diye değil.
İyi insan seviyorumda. ama
İlk zamanlarımızda tek olmak isterdim.
hasta olsa kendi annemde olsa onuda tek bırakmazdım.

kadıncağız hastaymış bide yazık onada üzüldüm şimdi sende çok fedakar bir gelinsin rabbim yüzünü hep güldürsün allah ağzınızın tadını bozmasın ben birlikte otur derim ama senin kararın gene ailen ne diyor bu duruma ?

Elçin'cim insan evde olunca uyuyor yaa ister istemez...
Bende uyumak istemem ama kendime söz geçireceğimi zannetmiyorum, kocemi işe gönderdikten sonra tekrar sıcak yatağıma dönerim :))

Elçin'cim insan evde olunca uyuyor yaa ister istemez...
Bende uyumak istemem ama kendime söz geçireceğimi zannetmiyorum, kocemi işe gönderdikten sonra tekrar sıcak yatağıma dönerim :))

heleki bu soğuk havalarda sıcacık yatak daha cazippp :))

Son düzenleme:
Canım benim kayınvalidemde tek fakat evi var ve sağlığı yerinde.
O nedenle beraber oturmayı istemem, fakat Allah muhafaza ama yarın birgün düşerse evlatları olarakta bakmak zorundayız.
Bakamam diyip geri çekilmek olmaz...

bende canım konuşmak istiyorum evlenince bende cumaretsi çalışmayayım diye. inşallah kabul ederler. aynen benim nişanlımda çalışmaya sıcak bakmıyo

Aslı sen en iyisini yapıyorsun canım ayrıca bir yandan da cok sanslısın ne görümcen var ne de eltin var kimseyi çekmek zorunda kalmıyorsun eminim o da seni zaten kızı yerine koymustur...

cANIM bu karar senin.
Benim kayınvalidem sağlıklı olsaydı oturmak istemezdim açıkcası.
Bu kayınvalidemi sevmediğim falan diye değil.
İyi insan seviyorumda. ama
İlk zamanlarımızda tek olmak isterdim.
hasta olsa kendi annemde olsa onuda tek bırakmazdım.[/QUOTE]

Annem oturmamı istiyo tek kadın diyo benimki sağlıklı aslında ama işten eve giderim yemeğim olur diye düşündüm anlaşamazsam ev var çıkartır kiracıyı geçerim dimi ama,benim annemde tek kalacak aslında ayrı olursak benim annemde arada gelir benimle kalır diye düşündüm,gerçi taş çatlasa 1 gün kalırda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…