- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #42.361
al zuzucm al boy boy oluo onlar bn aldım bnmkide cem in
oooh süpermş.. bz nişanda alışverişe çıktık kayıncvalidem ve bnm yengem vardı yanmda nişanlm kapıda bekledi yanmzda başkaa alşwerş yapanlar vardı kız nişanlsyla gelmş çock beğendi hepsni bu olsn şu olsn die.. bn nişanlıma anlattım o da dediki garibim "ben rengini ble söyleyemedm" ne gülmştm o zmn
Seninde tek kayınvalidemi önce beraber oturmayı teklif etti kayınvalidem kabul etmedim evin kirasını size veririm dedi,acaba birliktemi otursak zaten bir yandan vicdanım sızlıyo
Betülüm ben nişanlım annem gidicez.
İkimiz gidicektik. Nişanlım annenden gelsin başımızda daha iyi anlayan biri olsun falan diye ısrar etti.
Annem olmasa direk oda derdi bu bu bu daha iyi falan diye.
Bende utanmam ondan zaten yarı eşim sayılır
Annemde anlayışlı kadındır
Yasinin fikrini alırım illaki. Annemi hava almaya yollarız iki dakka
kleopatra_06+,Pandomim+,dorleo,mayis06,shewall+,didoss+,DENİZKOYDUMADIMI+,MuzipRakkase,ykyy+,hlmbtl+,spicy_+,akasya22+,lugruns,
slm kıslar nasılsınızz ay ben ne çok uyuyorum ya sinir oluyorum artık erken uyanmak istiyorum
vucudum hantallaşıyor wallaaaa
kleopatra_06+,Pandomim+,dorleo,mayis06,shewall+,didoss+,DENİZKOYDUMADIMI+,MuzipRakkase,ykyy+,hlmbtl+,spicy_+,akasya22+,lugruns,
slm kıslar nasılsınızz ay ben ne çok uyuyorum ya sinir oluyorum artık erken uyanmak istiyorum
vucudum hantallaşıyor wallaaaa
a.s hoşgeldinnn ne güzel valla ben evde olsam da bu kadar uyuyamam
ay canım benim ya kıyamam ben sana öyle yap sen beraber otur yazık
hoşgeldinnnnnn akşamları erken yatarsan sabahta erken kalkarsınnn öyle dene istersen
Çalışma saatleriniz düzenliyse çalısın kızlar en azından cocuk olana kadar kıyıya köseye birikim yaparsınız k.k'nın bir kösesi varya iste bayanlar ayda 1 cumhuriyet altını alıyorlar...
Aslı sana da bir sey demesin artık tatlım sen memur gibi calısıyorsun...
Seninde tek kayınvalidemi önce beraber oturmayı teklif etti kayınvalidem kabul etmedim evin kirasını size veririm dedi,acaba birliktemi otursak zaten bir yandan vicdanım sızlıyo
Benim kayınvalidenin maaşı var aslında benim maaşım harcanır kocanın çalıştıgı ilede kirayı size veririm biriktirin dedi kayınvalidem çok iyi aslında anlaşıyoruzda kafam karıştı şimdi biriktemi otursam acaba
Elçin'cim insan evde olunca uyuyor yaa ister istemez...
Bende uyumak istemem ama kendime söz geçireceğimi zannetmiyorum, kocemi işe gönderdikten sonra tekrar sıcak yatağıma dönerim :))
Yarında iş var bana tam gün
Evlenince konuşsam mı acaba cumartesi en azından öğlene kadar olsun gibisinde
Zaten nişanlım çalışmaya sıcak bakmıyo ikna edebilecek miyim bilmiyorum ben en azından çocuk olana kadar çalışmak istiyorum
Varmı aynı dertten muzdarip
heleki bu soğuk havalarda sıcacık yatak daha cazippp :))
Ayy inşallah o günleri görürüz kız :))
Şuan uykudan çok sevgülüme kahvaltı hazırlama hayalim var, o zaman değişirse bilemem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?