- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #42.401
yok canım ayrı oturacağız biz müstakbel eşim ne senin ailene yakın ne de benim aileme yakın olmayacak diyor bana
evet canım Allah bozmasın öyle. Ben onu annem yerine
o beni kızı yerine koydu. nişanlımın doğmasına sebep olmuş.
öyle bi evlat yetiştirmiş o yüzden saygım sonsuz :)
evet canım Allah bozmasın öyle. Ben onu annem yerine
o beni kızı yerine koydu. nişanlımın doğmasına sebep olmuş.
öyle bi evlat yetiştirmiş o yüzden saygım sonsuz :)
o kadını seviyorum değiştircektim bir ara peçeli kadın vardı avatarımda sıkıldım bunu koydum ruh halime göre değişiyo D:
annem hep derkii
mideniz sağlamken canınız ne isterse yiyin(ilerki yaşlarda mide rahasızlanınca yiyemiyorsunuz canınız istiyo ama durmak zorundasın diyo)
çocuğunuz yokken istediğiniz kadar uyuyunn diyoooo :))
aile geçim indirimi mesela 2010 yılı için 54,68 alıyordum ki bunu devlet beliliyor işte bekarlara farklı evli çocuklara farklı hani biz çalışanlar sene sonlarında fişler yazıyoduk o fişlein belli bir oranını alıyorduk şimdi o fiş dönemi yok onun yerine asgari geçim vergi iadesi oalrak maaşa ekleniyor..
Evet artık malesef bakılmıyor herşey tc ile olduğu için başlkalarının da hizmet dökümünü görebiliyorsun iş verenler için avantaj oldu eğerki takip etmeyen biri oldumu sigortasını ödemiyorsa patronu haberi bile olmuyor şifre alınmadıkça hey sen neden sigortamı yatırmıyorsun ki bunlar çok sık karşılaşılan sorunlar herkesin bir şifresi olup öyle bakılabiliyor ve kendin alıyorsun
tamam fıstık sadece avatarına bakamıyorum utanıyorum da ondan demiştim
ben hukuk bürosunda çalışıyor olmama rağmen vergi geçim indirimini alamıyorum 2 seneden fazladır
tAMAM didoşum senin anneciginin dedigini yapıyorum bundan sonra
aslıcım ne güzel konuştun ya sen öle herkes öle düşünmüyor iştee
BEnim görümcem var ama çok uzakta nişanlımla konuşayım bakim o birlikte oturmak istiyormu,peki mobilya falan alıncak mı sana ?
ben hukuk bürosunda çalışıyor olmama rağmen vergi geçim indirimini alamıyorum 2 seneden fazladır
bazıları yıllık alıyor :))
osenin hakkın nasıl böyle bişeye izin veriyorsun tatlım
elçinim çorbam çok güzel olmuş, seninki nasıldı?
elçinim çorbam çok güzel olmuş, seninki nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?