- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #42.441
kaç yaşındasn cnm belki söelmşsndr ama merak ettmBEnim görümcem var ama çok uzakta nişanlımla konuşayım bakim o birlikte oturmak istiyormu,peki mobilya falan alıncak mı sana ?
hoşgeldn ayşecmselam kızlar
bu ne tatlı kalabalık
aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz.
ben hala oyuncak firmasındayım
yoğun işler.
ee kıslar yasal hakkım ama işte napacaksınız vermedi allaha havale ediyorum canım ben yaa
şuanda iş için ince eleyip sık dokuyorum iyi bir kurum olmadıkça başlamıcamm
Aynen buketciğim. Doğru diyosun.
Sağlık sorunu yoksa ayrı eve çıkılmalı bence.
Aynı evin içinde sen eşinle çekirdek aile olmuyosun.
Yada birey olamıyosun.
Annenin oğlu Annenin gelini oluyosun.
Benimde görümcem var kayınvalidem ona düzenli bakıyo,torununa falan para gönderiyo devamlı beni düşündüren bu aslında?
aslı seni durumun özel kayınvaliden rahatsız yarın öbürgün birşey olsa sen vicdanen kötü olursun senin için söylemiyorum ama evin içinde 3. bir kişinin olması hareketlerinizin kontrolü demek rahat rahat aşkına sarılmazsın kucağına yatamazsın kıyafetlerindede dikkatli olmalısın sadece eşin olsa kapat perdeleri iç çamaşırınla eşine kahvaltı hazırla bir sabah ama kayınvaliden varken nu yapamazsın
Benimde görümcem var kayınvalidem ona düzenli bakıyo,torununa falan para gönderiyo devamlı beni düşündüren bu aslında?
Benim yok görümcem kaynım falan.
Bu seni niye düşündürüyor anlamadım canım.
Kızına torununa para yollamasını istemiyomusun?
Yoksa benmi yanlış anladım.
kaç yaşındasn cnm belki söelmşsndr ama merak ettm
22................................
Benim nişanlım annesinin yanında çok mesafelidir,eğer ağzımdan yanlış bişi çıkarsa kızar,annesinin yanında elimi bile tutmadı bugüne kadar
kaç yaşındasn cnm belki söelmşsndr ama merak ettm
hoşgeldn ayşecm
elçin bnce mahkemeye başvursan hem 5 yılın tazmnatını hemde ödemedkleri için artı ceza ödetrsn onlara
canım evli olarak sana tavsiyem bir sorun yoksa çık ayrı eve derim rahatlık gibisi yok
karışan yok aslının durumu belli o açıdan yoksa oda ayrı eve çıkardı bir rahatlık olursa çalışırsan yemegin hazır olur ama onun için birçok şeyden vazgeçme derim
isterlerse hergün gelsinler bizde hergün gidelim başımın üstünde yerleri var ama aşkımla başbaşa kaldığımızdada sınırlı olmayalım rahat olalım isterim
canım zaten böle bir durumda mahkemelr ilk önce çalışana öncelik veriyr kazanma olasılıgın %90 yani ben kötü ayrılmadım ayrılsam zaten fazlasıyla alırdım ama yapamadım işte ya allah biliyo
yani mahkemeye verirsen kazanma olasılıgın çok yüksek
bence o zaman hiç düşünme bile tv izlerken eşinin kucağına yatmak istemez misin?
canım zaten böle bir durumda mahkemelr ilk önce çalışana öncelik veriyr kazanma olasılıgın %90 yani ben kötü ayrılmadım ayrılsam zaten fazlasıyla alırdım ama yapamadım işte ya allah biliyo
yani mahkemeye verirsen kazanma olasılıgın çok yüksek
Benim nişanlım annesinin yanında çok mesafelidir,eğer ağzımdan yanlış bişi çıkarsa kızar,annesinin yanında elimi bile tutmadı bugüne kadar
canım evli olarak sana tavsiyem bir sorun yoksa çık ayrı eve derim rahatlık gibisi yok
karışan yok aslının durumu belli o açıdan yoksa oda ayrı eve çıkardı bir rahatlık olursa çalışırsan yemegin hazır olur ama onun için birçok şeyden vazgeçme derim
Evet, çünkü eniştesi düzenli çalışmıyo
BEnim bir sürü hayalim var aslında,isterse 1 2 yıl sonra kendi gelir yanıma şimdi durduk yere niye üzüyorumkikendimi
bencede en azından çocuk olana kadar düşünme çocuğun olunca bakmaya diye istiyorsa gelsin
bence o zaman hiç düşünme bile tv izlerken eşinin kucağına yatmak istemez misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?