- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #4.221
yavv balayı konusu kafama takılıyor hemen mi gideceksiniz kızlar yoksa 3-4 gün sonra mı nasıl düşünüyorsunuz hemen de girilmiyormuş denize sempatiksalakcinni
Antalya herzaman aklinda olsun.. biliyosun Antalya hep sicak canimm bizde 7 Mart ile 13 Mart arasinda Antalyada olucazzz kocisimlee. Teyzem bu yaz yilbasinda Almanyadan Anltayaya geldi 1 haftaligina tatile ve denize bile girmislerrr 1 OCAKTA!!!! teyzem ceketlerle gelmis garibim soguk olur diye butun hafta boyu kisa elbiselerle gezmisler Antalyada yaa.. O yuzden bizde Mart ta Anltayadan baska hicbiryere bakmadik.. zaten odadan cikmaya niyetimiz pek yok dermisimkaydirigubbakcemile3
canım ben hemen giderim diye düşünüyorum..düğünün yorgunlugunu stresini atmak için..deniz konusuna gelince ben denize havuza girmicem tavsiye etmiyorlarda zaten..o yüzden daha çok doğayla içiçe ortama önem veriyorum.
canım ben hemen giderim diye düşünüyorum..düğünün yorgunlugunu stresini atmak için..deniz konusuna gelince ben denize havuza girmicem tavsiye etmiyorlarda zaten..o yüzden daha çok doğayla içiçe ortama önem veriyorum.
kk de gördüğüm en güzel gelinlerden biri :)) nasıl kızlar gelin makyajı saçları harika.nasıl gür saçları var ya hep hayallerimdeki saçlar simsiyah gözler kaşlar ve saçlar :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/324607-arzunun-masali-13.html
300+ kisi.. arti diyorum cunku ekstra gelenler icin ek ucrek almicaklarr.. pastami ozel yaptiracaklar 1 ay oncesinden gidip secicem.. her yeri bembis balonlarla suslicekler.. istedigim herseyi bu dugun salonu yapmaya anlasti vallah.. butun ekstralari (yer volkani, suslemeler falan filan) ile 1950 e anlastik.. Izmirde en merkez yerde hemde 2 adim gerisinde taksi duragi ve otobusler var.. yani Mart ayinda insanlar hava soguk oldugunda bile sorun cekmicekler.. fotolarini ekliyorum kizlar ne dusunuyosunuz merak ettim..
Çok uygunmuş canım, ama mart ayında olmasınında etkisi vardır diye düşünüyorum.
Ama mart ayı için çok güzel bir yer seçmişsiniz...
Hayırlı olsun...
ben girerim vallah... tavsiye etmiyolarsa etmiyolar anacimm sen 6 gecelik bi balayinin odanin icinde gectiginde neler olacagini dusunebiliyomusun!! bikar insan ayol o evlilikten 4. gunde.. heheh biz hemen gitmiyoruz canimm 5 martta dugunumuz olucak Izmirde ve evimiz Eskisehirde kurulmus olucak.. 5 martin gecesi ve 6 mart izmirde kalicazz soyle deniz manzaralarii bi otel ayirttik hehehe 7 sinin sabahida kalkip Antalyaya ucuyoruz.. ordanda evimize gecicez Eskisehire. :dance: INSALLAHHH!!!
kk de gördüğüm en güzel gelinlerden biri :)) nasıl kızlar gelin makyajı saçları harika.nasıl gür saçları var ya hep hayallerimdeki saçlar simsiyah gözler kaşlar ve saçlar :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/324607-arzunun-masali-13.html
300+ kisi.. arti diyorum cunku ekstra gelenler icin ek ucrek almicaklarr.. pastami ozel yaptiracaklar 1 ay oncesinden gidip secicem.. her yeri bembis balonlarla suslicekler.. istedigim herseyi bu dugun salonu yapmaya anlasti vallah.. butun ekstralari (yer volkani, suslemeler falan filan) ile 1950 e anlastik.. Izmirde en merkez yerde hemde 2 adim gerisinde taksi duragi ve otobusler var.. yani Mart ayinda insanlar hava soguk oldugunda bile sorun cekmicekler.. fotolarini ekliyorum kizlar ne dusunuyosunuz merak ettim..
Çok uygunmuş canım, ama mart ayında olmasınında etkisi vardır diye düşünüyorum.
Ama mart ayı için çok güzel bir yer seçmişsiniz...
Hayırlı olsun...
sagol canim benim.. aslinda benim ilk tercihim degildi daha modern bi yer secmistim ama ailem orasini istemedi.. cunku dinlenme tesisleri icindeydi maglum taksi ve otobus falan gitmiyordu kapisinin onune kadar.. o yuzdende davetlileri dusunerek burayi sectik..
ben girerim vallah... tavsiye etmiyolarsa etmiyolar anacimm sen 6 gecelik bi balayinin odanin icinde gectiginde neler olacagini dusunebiliyomusun!! bikar insan ayol o evlilikten 4. gunde.. heheh biz hemen gitmiyoruz canimm 5 martta dugunumuz olucak Izmirde ve evimiz Eskisehirde kurulmus olucak.. 5 martin gecesi ve 6 mart izmirde kalicazz soyle deniz manzaralarii bi otel ayirttik hehehe 7 sinin sabahida kalkip Antalyaya ucuyoruz.. ordanda evimize gecicez Eskisehire. :dance: INSALLAHHH!!!
girersin canım girilmesi problem değil ama mikrop kapma olasılığı çok yüksekmiş
canımcım odalara kapanma çık gez sende yahu..
Balayi bizimki daha belli degil
Askerim izin kullandiginda yani bu sene eylulde
Tatile gidecegiz.. balayi gibi olucak zaten :)
Bodrumda hersey dahil otel 9 gün..
Bizim butun tatiller balayi gibi masallah.. Balayi yaparmiyim bilmem.. sempatiksalakcinni
Bizde İzmir'e gidicez, evimiz Iğdır'da olacak :))
Balayınıda Ayvalık ya da Altınoluk'ta geçiricez...
senin teninde koyu renkleri dusunemiyorum canim.. daha cok pembe ve kahverengi tonlarinda yapilan makyaj hem teninin rengini ortaya cikartir hemde dogal durur senin o masum yuzunde.. koyu renkler sanki sana biraz agir gelir gibi geliyor.. bayanssulusmile biraz kokosluk var ondan biliyorumdur kuzucummm
benimkisini ben denize, havuza sokmadimmi oyle kuru kuru gezmez vallah.. cocuk gibi suda oyalamak gerekir hehehe
masum yüzümemi bu nasıl güzel bir tabir böyle ya:asigim: koyu renkleri bende sevmiyorum canım ama tek vazgeçemediğim göz kapağına çekilmiş kalın siyah kalem:asigim: gözün içine yakışmıyor siyah kalem bendeboshayallersmile sen bu kokoslukla prenses gibi yaparsın kendini valla becerikli bayanlara hep hayran kalmışımdır.kadın dediğin makyajıda bilecek giyinmeyidealkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?