2011 gelin adayları buyrun sohbete

yavv balayı konusu kafama takılıyor hemen mi gideceksiniz kızlar yoksa 3-4 gün sonra mı nasıl düşünüyorsunuz hemen de girilmiyormuş denize sempatiksalakcinni

canım ben hemen giderim diye düşünüyorum..düğünün yorgunlugunu stresini atmak için..deniz konusuna gelince ben denize havuza girmicem tavsiye etmiyorlarda zaten..o yüzden daha çok doğayla içiçe ortama önem veriyorum.

1 ocaktaohaoldumsmile..orayıda ekledim listeye o zamn antalyada tarihi yönden doğa yönünden güzel bi şehir.

ayy ben dayanamam yaa çok seviyorum yüzmeyi sempatiksalakcinni gerçi ben nasipse bodrumda oturucam zaten

ben girerim vallah... tavsiye etmiyolarsa etmiyolar anacimm sen 6 gecelik bi balayinin odanin icinde gectiginde neler olacagini dusunebiliyomusun!! bikar insan ayol o evlilikten 4. gunde.. heheh biz hemen gitmiyoruz canimm 5 martta dugunumuz olucak Izmirde ve evimiz Eskisehirde kurulmus olucak.. 5 martin gecesi ve 6 mart izmirde kalicazz soyle deniz manzaralarii bi otel ayirttik hehehe 7 sinin sabahida kalkip Antalyaya ucuyoruz.. ordanda evimize gecicez Eskisehire. :dance: INSALLAHHH!!!

girersin canım girilmesi problem değil ama mikrop kapma olasılığı çok yüksekmiş

Balayi bizimki daha belli degil
Askerim izin kullandiginda yani bu sene eylulde
Tatile gidecegiz.. balayi gibi olucak zaten :)
Bodrumda hersey dahil otel 9 gün..
Bizim butun tatiller balayi gibi masallah.. Balayi yaparmiyim bilmem.. sempatiksalakcinni

canımcım odalara kapanma çık gez sende yahu..

sen daha ne istiyonn kizzz. 30 gun sonra zaten balayi yapicakmisin hemde 9 gun!! heheh

Bizde İzmir'e gidicez, evimiz Iğdır'da olacak :))
Balayınıda Ayvalık ya da Altınoluk'ta geçiricez...

masum yüzümemi bu nasıl güzel bir tabir böyle ya:asigim: koyu renkleri bende sevmiyorum canım ama tek vazgeçemediğim göz kapağına çekilmiş kalın siyah kalem:asigim: gözün içine yakışmıyor siyah kalem bendeboshayallersmile sen bu kokoslukla prenses gibi yaparsın kendini valla becerikli bayanlara hep hayran kalmışımdır.kadın dediğin makyajıda bilecek giyinmeyidealkisalkisalkis

oyyyy. o zaman dogru bilmisim dogal tonlarin sana daha cok yakiscagini.. siyah kalemden tabikide vaz gecme canim.. siyah kalem zaten far i one cikaran tek seyy.. koyu bi far yerine siyah kalemi cok azcik daha yogun surebilirler, MUKEMMEL OLURSUN EMINIM!!! bilmiyorum artikk ilk gelin benim su an listede.. ilk benim resimlerimi goruceksiniz hehehe eklicemm balayindan donunce o zaman gorursun canim benimm. :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…