2011 gelin adayları buyrun sohbete

eger sacin ince ise ve dalga yaptirdigin taktirde o gece 1 saat sonra acilir canim ve guzel durmaz ne kadar sprey leselerde.. en iyisi topuz yaptirmann.. ben bu 2 modeli begeniyorumm.. sade ve hos geliyorlar.. bilgisayarima saklamistimm ekliyimm dedim.

herşeyin hayırlısı olsun canım ama inşallah biran önce kavusursun uzamasın:sinifsinif:

evet bende sana topuz yakısacagını düşünüyorum canım hem topuzu kabarık göstermek daha kolay diye düşünüyorum..2. model hoşmuş bu arada saklıyayım belki lazım olur çünkü hala benim aklımda bi model yok.

Beğendiğim saç modelleri ve renkleri diyeyim (Sarı saçı çok seviyorum. Bana yakışacağını bilsem böle sarı yaptırıcam modelide çok gösteriyor sarı saç)

sağol canım evet en uygunu topuz yaptırmak galiba o zamanda yüzüm sivrilmesinboshayallersmile

biraz daha hizlanda 2010 gelini ol bari.. atariz bak vallah topikten seni kaydirigubbakcemile3

kız valla bi ara 2010 gelinleri topikindeydim.sırnaşık şey..bu eylül gibi niyeti bozmuştuk evlenecektik...sonra aralıkta askere gitme sorunu oluunca kaldı.şimdi sınavda b asarısız olursa daha fazla beklemeyiz kış mış demez evleniriz herhalde.bi ara kendimi hiç bi topiğe ait hissedemiyordum:gitme:..netlik yoktu şimdi baktım olmayacak saf değiştirdim:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…