- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #4.181
Nasil acik istiyorsun? nasil bir model
kızlar bakar mısınız saçlarım hep bu renkte kullanırım kumral:) 1 tutam saçım yok ya o kadar inceki bu yapışmış haliyle:))makyaj ve saç önerilerinizi bekliyorum.hiç profosyonel makyak yaptırmadım hayatımda ne nereye olur anlamam valla :))
http://i1008.hizliresim.com/2010/8/6/1221.jpg
Bizim düğün tarihi Eylül ayına kalabilir canım...
O yüzden liste sonu kalabilirim.
Şimdi ingilizce kursuna başlıcaz (bir türlü başlayamadık 1 ayı geçti, haberbekliyoruz)
işte 7 ay sürücek. Nişanlımın 3 ay yurt dışına gitme ihtimali var eğitim için.
Eğer giderse bizim dğün eylüle sarkar.
Daha öncesinde maddi durumdan sarkabilir diyodum şimdi bide eğitim işi çıktı kaydirigubbakcemile3
vereliniortak
hım sagol canım..valla diyorum ya benim iş muallakta bi bakarsınız kışın ortasında dayanamayıp evlenivermişim:roflol: size net tarihi beyefendinin sınavından sonra söylerim.
eger sacin ince ise ve dalga yaptirdigin taktirde o gece 1 saat sonra acilir canim ve guzel durmaz ne kadar sprey leselerde.. en iyisi topuz yaptirmann.. ben bu 2 modeli begeniyorumm.. sade ve hos geliyorlar.. bilgisayarima saklamistimm ekliyimm dedim.
en son gelin burda canım (benim):lepi:eylülde benim düğün evet iyi fikir ocak şubatta yaptırırız bizdekaydirigubbakcemile
Çok üzgünüm çoook benide mi gecmeye niyetinn varrr hahahaha
olabilir diyorum ya:roflol::roflol::roflol:..şubat gibi olursa tabi..tam kışın ortasısırnaşık şeysırnaşık şey
kizlar bende kina gecesinde boyle yaptiriyim diyorum sacimi ne diyosunuzz?
Çok güzel bir yüzün var canım saçlarında gayet güzel gözüküyor.. Topuz yakışır gibi sana ama bende tam net makyaj işini bilmiyorum akannehir Eminim birazdan çok yardımcı olan çıkar canım.. Mutluluklar
olabilir diyorum ya:roflol::roflol::roflol:..şubat gibi olursa tabi..tam kışın ortasısırnaşık şeysırnaşık şey
kizlar bende kina gecesinde boyle yaptiriyim diyorum sacimi ne diyosunuzz?
sağol canım evet en uygunu topuz yaptırmak galiba o zamanda yüzüm sivrilmesinboshayallersmile
Canım çok güzel bence bu saç yaptırabilirsin bayanssulusmile
Bencede cooook guzellll :lepi:
biraz daha hizlanda 2010 gelini ol bari.. atariz bak vallah topikten seni kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?