- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #4.201
balayına uludağ ya da kartepeye gidersiniz, şömineli bir dağ evin, pek romantik olur biraz da şarap aklinialirimsmile
balayına uludağ ya da kartepeye gidersiniz, şömineli bir dağ evin, pek romantik olur biraz da şarap aklinialirimsmile
eger sacin ince ise ve dalga yaptirdigin taktirde o gece 1 saat sonra acilir canim ve guzel durmaz ne kadar sprey leselerde.. en iyisi topuz yaptirmann.. ben bu 2 modeli begeniyorumm.. sade ve hos geliyorlar.. bilgisayarima saklamistimm ekliyimm dedim.
kız valla bi ara 2010 gelinleri topikindeydim.sırnaşık şey..bu eylül gibi niyeti bozmuştuk evlenecektik...sonra aralıkta askere gitme sorunu oluunca kaldı.şimdi sınavda b asarısız olursa daha fazla beklemeyiz kış mış demez evleniriz herhalde.bi ara kendimi hiç bi topiğe ait hissedemiyordum:gitme:..netlik yoktu şimdi baktım olmayacak saf değiştirdim:roflol::roflol:
ikinci model harika canım düşünüyorum topuzlarıkaydirigubbakcemile5
sağol canım evet en uygunu topuz yaptırmak galiba o zamanda yüzüm sivrilmesinboshayallersmile
yukariya dogru uzun topuzlar yerine senin yuzune gidecek modeller daha cok arkadan topuzlar canim.. duvagini alttan tutturup daha cok kafanin arkasinda olan topuzlar yuzunu biraz daha tombis gosterecektirrr
yada abanta..
Yok be canım sivrilmezz bence hemde makyaj falan derken herşeyiyle süper bir gelin olursun sen :lepi:
evet olabilir canım ama ikimizde kaymayı bilmiyoruz tadı çıkarmı
yada abanta..
evet olabilir canım ama ikimizde kaymayı bilmiyoruz tadı çıkarmı
hain kofte senii :jeyyar: lutfen topigimize sadik kal!!!!
Babyke Resim ekledim arka sayfalarda kaldı gördün mü canım?
sadıkım sadık ama napayım 2010 da evlencem sanıyodum evlenemedim:gitme:..dogal olarak 2011 gelini oldum artık..:lepi:
evet abantta güzel:)
erkekler balayında pek denize girip kayak kaymayı düşünmüyorlar maalesef :kedi:
ama bana sorarsan hala kapadokya diyorum:)
biliyorsun kız sen bu işi kaydirigubbakcemile makyajda ne önerirsin papatyacımbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?