2011 gelin adayları buyrun sohbete

ikinci model harika canım düşünüyorum topuzlarıkaydirigubbakcemile5

hain kofte senii :jeyyar: lutfen topigimize sadik kal!!!!

evet olabilir canım ama ikimizde kaymayı bilmiyoruz tadı çıkarmı

Antalya herzaman aklinda olsun.. biliyosun Antalya hep sicak canimm bizde 7 Mart ile 13 Mart arasinda Antalyada olucazzz kocisimlee. Teyzem bu yaz yilbasinda Almanyadan Anltayaya geldi 1 haftaligina tatile ve denize bile girmislerrr 1 OCAKTA!!!! teyzem ceketlerle gelmis garibim soguk olur diye butun hafta boyu kisa elbiselerle gezmisler Antalyada yaa.. O yuzden bizde Mart ta Anltayadan baska hicbiryere bakmadik.. zaten odadan cikmaya niyetimiz pek yok dermisimkaydirigubbakcemile3

huhu geldim yine ama heran gidebilirim kızlar:)

ben düğünde saçlarım salınık olsun istemiyorum topuz yaptırıcam zaten nişandada maşaydı

papatyam güzelmiş canım kına gecesi için

sadıkım sadık ama napayım 2010 da evlencem sanıyodum evlenemedim:gitme:..dogal olarak 2011 gelini oldum artık..:lepi:

yavv balayı konusu kafama takılıyor hemen mi gideceksiniz kızlar yoksa 3-4 gün sonra mı nasıl düşünüyorsunuz hemen de girilmiyormuş denize sempatiksalakcinni

biliyorsun kız sen bu işi kaydirigubbakcemile makyajda ne önerirsin papatyacımbilmiyorumkismile

senin teninde koyu renkleri dusunemiyorum canim.. daha cok pembe ve kahverengi tonlarinda yapilan makyaj hem teninin rengini ortaya cikartir hemde dogal durur senin o masum yuzunde.. koyu renkler sanki sana biraz agir gelir gibi geliyor.. bayanssulusmile biraz kokosluk var ondan biliyorumdur kuzucummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…