2011 gelin adayları buyrun sohbete

yaa işte bunlar böle tek tek alınınca koymuyorda insana... topluca aldınmı hem koyar hemde çoğu şeyi atlarsın... o yüzden en güzelini sen yapıyorsun bende seni kendime örnek alıyorum

aklima birsey dusse kesin onu yarin gidip bulup olmaliyim asla bekletmeye alamam zamninda yaparim bu huyumu seviyorum hem boyle kilik kiyafet masrafindanda kurtuldum para kalmiyor cunku:86:

kardeşimle yaşıtlar... yaa o kadar küçükte evlenmemeli insan bence.. biraz kendi ayakları üzerinde durmalı. biraz hayatın tadını yanlız çıkarmalı

benim kardeşimde 89lu ama ben karşıyım o yaşta evlenmesine önce yaşasın biraz o yaşta karar vermek mantıklı değil sonradan o mantık çok değişiyor çünkü

valla canım en güzelini yapmışsın.. bende ilk istanbula geldiğimde ünv için aynı şekilde heryeri gezicem dedim ve öylede yaptım... şimdi türkiyenin batı,akdeniz ve içanadolusu bittti... sırada güneydoğu ve karadeniz var onlarıda evlendikten sonra inşallah..
bu arada fındık kıracağı hepimize lazım meltemcim... hergün bir avuç fındık iyigelir...

25+yas üstü gelinleri toplandık...

kleopatra_06,eylemonur,emayn+,DENİZKOYDUMADIMI+,nysan,elcintih+,

Elçin sen de katıl canımm uzaktan uzaga seyretme

12.06.1983 doğumluyum ben...bende çocuk ruhluyumdur.erkek arkadaşımda 82li...o daha ağırdır benden daha olgundur.çok şımarırım,naz yaparım.

ay benden 2 ay büyüksün canım... yaa erkekler daha çabuk olgunlaşıyorlar..
bide ırsi bişi bu durum sanırım çünkü benim annem 52 yaşında hala genç ve dinamik maşallah... çoğu ortamdada ablam sanıyorlar her ne kadar buduruma bozulsamda

benimkide sen bu kafayla nası evlenipte bana bakıcan hala çocuk gibisin dio:) bende umursamadan kapı orda diyorum daha çok sinirlenio:)
napim seviyorum onu sinirlendirmeyi:):)

ayy benimde en sevdiğim şey onu sinirlendirmek
bende öle dediğinde ben sana bakamazsam sen bana bakarsın nolcakki diyorum... :)

hosgeldin bebisss.eylem linensten 10 adet havlu aldim etiket fiyatlari 26 ve 17 yaziyordu hepsinden birer adet kalmis 10 degisik model 100 tl aldim uygun mu kiz sence kazik yemeyelim kana kanaaa

yok canım ya deil...bende linensten aldım bir kaç havlu çok kaliteliler...geçen gün carrefourda dolaşırken baktımda oradaki havlular bile 10 tl...hemde markalı deil hem kaliteli deil...bende indirimden 9 tlye almıştım...güle güle kullan canımmm...

aklima birsey dusse kesin onu yarin gidip bulup olmaliyim asla bekletmeye alamam zamninda yaparim bu huyumu seviyorum hem boyle kilik kiyafet masrafindanda kurtuldum para kalmiyor cunku:86:

yaa bende uzun zamandır kendime bişiler almadım yani nişanlım askere gitti diye sanırım...
şimdi sırada ütü var ütü almam lazım :44:

benim kardeşimde 89lu ama ben karşıyım o yaşta evlenmesine önce yaşasın biraz o yaşta karar vermek mantıklı değil sonradan o mantık çok değişiyor çünkü

aynen canımm benim kardesim de 88'li ben de karsıyım evlenmesine..iş bakıyoruz şimdi ona işine girecek parasını kazanacak istediklerini yapacak sonra evlenecek..
Benim babannemin bir lafı vardı meslegini yapacaksın,koluna bilezigini takacaksın..bu devirde iş bulmak zaten zor evlendikten sonra çalıssak da çalısmasak da mutlaka cvmizde iş hayatımızın olması gerekiyor...

benim annemde öyledir deli doludur...hala babama şımarıklık yapar evde taklitler yapar kalkar oynar falan...benimde yaşımı göstermediğimi söylüyorlar genelde canım...ruhum genç ve baya bir sürede yaşlanmıcak sanırım...

kesinlikle.. yani gözü kara oluyor deli oluyorlar gençken.. bide hayatın tadını çıkarmadan evlendimi ilerde sürekli keşke onu yapsaydım keşke bunu yapsaydım dememeli

ideal evlilik yaşı 25-29 bence 30 olmamalı... ideal çocuk yapma yaşıda 30-34 bence tabi Allah nasip ederse

iyi rahatladim seninde gozune ilismistir diye dedim bebiss.:81:

valla eylemcim ben bugüne kadar bu genç hissedip öyle görünmenin hep faydasını gördüm.. o yüzden iyiki böyleyiz...
bide aklıma gelmişken balayına karar verdiniz mi kızlar erken rezler başlamışta ?

evet aynen öyle önce kendi ayaklarının üzerinde durucak sonra hayatına yön vericek sağlam basmak önemli bugün biz hayatımızı bir ömür boyu paylaşmak için sevdiğimiz insanlarla evleniyoruz ama kimse garanti edemez ömür boyu süreceğini allah göstermesin tabi de böle bi durum olursa herzaman insan ayaklarının üstünde durabilmeli buna hazır olmadanda evlenmek yanlış olur yani en azından benm fikrim bu

balayına gelene kadar ooo çok şey var ama...o işi erkek arkadaşıma bıraktım...büyük ihtimalle yurtdışı olacak öyle istiyor ama bana kalsa mardin istiyorum...orayı çok merak ediyorum...deniz güneş falan bana göre deil alerjim olduğu için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…