- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #42.841
yaa işte bunlar böle tek tek alınınca koymuyorda insana... topluca aldınmı hem koyar hemde çoğu şeyi atlarsın... o yüzden en güzelini sen yapıyorsun bende seni kendime örnek alıyorum
kardeşimle yaşıtlar... yaa o kadar küçükte evlenmemeli insan bence.. biraz kendi ayakları üzerinde durmalı. biraz hayatın tadını yanlız çıkarmalı
kızlar merhaba...
nasılsınız?
12.06.1983 doğumluyum ben...bende çocuk ruhluyumdur.erkek arkadaşımda 82li...o daha ağırdır benden daha olgundur.çok şımarırım,naz yaparım.
Bu arada zuhalimmm gözümden kaçmadı deil ne fındıgı kıracaksınızkızzz adama enerjimi toplatacaksın
benimkide sen bu kafayla nası evlenipte bana bakıcan hala çocuk gibisin dio:) bende umursamadan kapı orda diyorum daha çok sinirlenio:)
napim seviyorum onu sinirlendirmeyi:):)
hosgeldin bebisss.eylem linensten 10 adet havlu aldim etiket fiyatlari 26 ve 17 yaziyordu hepsinden birer adet kalmis 10 degisik model 100 tl aldim uygun mu kiz sence kazik yemeyelim kana kanaaa
25+yas üstü gelinleri toplandık...
kleopatra_06,eylemonur,emayn+,DENİZKOYDUMADIMI+,nysan,elcintih+,
Elçin sen de katıl canımm uzaktan uzaga seyretme
aklima birsey dusse kesin onu yarin gidip bulup olmaliyim asla bekletmeye alamam zamninda yaparim bu huyumu seviyorum hem boyle kilik kiyafet masrafindanda kurtuldum para kalmiyor cunku:86:
25+yas üstü gelinleri toplandık...
kleopatra_06,eylemonur,emayn+,DENİZKOYDUMADIMI+,nysan,elcintih+,
Elçin sen de katıl canımm uzaktan uzaga seyretme
benim kardeşimde 89lu ama ben karşıyım o yaşta evlenmesine önce yaşasın biraz o yaşta karar vermek mantıklı değil sonradan o mantık çok değişiyor çünkü
benim kardeşimde 89lu ama ben karşıyım o yaşta evlenmesine önce yaşasın biraz o yaşta karar vermek mantıklı değil sonradan o mantık çok değişiyor çünkü
yok canım ya deil...bende linensten aldım bir kaç havlu çok kaliteliler...geçen gün carrefourda dolaşırken baktımda oradaki havlular bile 10 tl...hemde markalı deil hem kaliteli deil...bende indirimden 9 tlye almıştım...güle güle kullan canımmm...
aynen canımm benim kardesim de 88'li ben de karsıyım evlenmesine..iş bakıyoruz şimdi ona işine girecek parasını kazanacak istediklerini yapacak sonra evlenecek..
Benim babannemin bir lafı vardı meslegini yapacaksın,koluna bilezigini takacaksın..bu devirde iş bulmak zaten zor evlendikten sonra çalıssak da çalısmasak da mutlaka cvmizde iş hayatımızın olması gerekiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?