- 27 Aralık 2009
- 5.743
- 7.502
- 398
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #43.041
6 günlük gelinim yani 2011 in ilk gelini benim herhalde
ayy didemm eltinede mi verceksin.
aranız iyimi
kıymet bilecek mi bari
herkesi kendi eltim gibi sanıyrm galiba ya da ben çok fesatım
ama el emeği göz nuru kıymeti bilincek yere gitsin.
çok güzel olmuşlar cnm.
didoş çok hoş canım anneciklerimiz ne kadar düşünceliler hepside
ağız tadıyla kullan inşallah
Ele emegi göz nuru gerçekten ben bayılıorum artık dantele falan da..önceden anneme neden yapıosun ne gerek var diodum şimdi de iyiki yapmıs diorum
İyi günlerde kullanız kızlar...
İyi akşamlar güzel gelin adayları
Zepnepçim, aynısını bende düşündüm, ama şöyle bir şey salon kadının kendisine ait yani kiracı değil, kira ödemem gerek diye bir sorunuda yok, bu işi çok seviyormuş ve misafirlerinin mutlu ayrılması onun için en büyük mutluluk oluyormuş. nette yorumları okudum salon hakkında hepsi çok olumlu, kadın çok yardımcı oluyormuş.
akşam yine konuştum telde aklıma kalanları sordum, gelinlik kiralık olacak ki bende öyle istiyordum, alsam kalacaktı dolapta öyle, aynen nişan elbisem gibi kaldı öyle dolapta. Salon sahibi bir gelinlikçiyle anlaşmalı çalışıyor, buda gelinlik fuarına katılan bir gelinlikçiymiş.
Onun dışında dış çekim 30 fotoğraf artı albüm ve çerçeveli resim yapıyor, istersen 20 resim olur geri kalanını küçük albüm veya başka ne istersen olur dedi.
El çiçeğini kendisi yapıyor, yani kendisini tamamen bu işe adamış.
Nişanlım çok beğendi ki düğün istemiyordu o, eğlence yaparız diyordu ama düğün olcak
Bir artımız daha var, nişanlımın kuzeni salon sahibini tanıyor, nasıl biri olduğunu biliyor.
Bide şu var, paket veya sadece salon diye karar vermedik henüz, kapora verildi o kadar yani tutuldu salonkararımızı ben oraya gittiğimde vericez ona göre bakacağız artık. Ama çok cazip bir fiyat gerçekten umarım bir pürüz çıkmaz.
aminnn inş..Şaka maka az kaldı galiba..
Bu sene bizim senemiz olsun
hayırlısı olsun6 günlük gelinim yani 2011 in ilk gelini benim herhalde
didemciğim inş. kıymet bilir vallateşekkür ederim kızlarrrr
canım bizde adettir anneye babaya abi varsa kardeşlere veriliyor :)
aramız iyi ya da kötü adetmişşş :)
Tünaydın kızlar....
ayy bugün içiim huzur doluu.. nişanlımın askerliğinin bitmesine 9 gün kalmış sadece
annem bana teflon tencere takımı almış
ayy bide yarın iş olmasa süper bir gün :92:
Tünaydın kızlar....
ayy bugün içiim huzur doluu.. nişanlımın askerliğinin bitmesine 9 gün kalmış sadece
kizlar allah askina dugun mekanlarinizi bir soyleyin ya. yaza dugun diyoruz ama hala karar veremedik. Ozellikle de ankara olanlarrrrr, yardimmmmmmm
Tünaydın kızlar....
Slm kızlaar nsılsınız...
Yatak örtümü aldım sonunda, şimdi resmini eklicem...
canımm yatak örtün çok şıkkk
güle güle kullannn
burayada yorum yapimmm dedimmm :))
güle güle kullan cnm teflonlarını.
nişanlının gelmesinede çok az kalmışş.hayırlısıyla gelsin inş.
Canımm ne güzelll hadi gözün aydındarısı tüm asker yolu bekleyene ve bekleyeceklere inşallah
Slm kızlaar nsılsınız...
Yatak örtümü aldım sonunda, şimdi resmini eklicem...
Günesteki gölge hayırlıs olsun canımcım çok az gününüz kalmış, Rabbim bizlerede görmek nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?