2011 gelin adayları buyrun sohbete

İyi günlerde kullanın inşallah canım...

Teşekkür ederim canımcım...

teşekkür ederim canım...
bir ara asker yolu beklemenin heyecanı çoktu düğün için az heyecan vardı şimdi yerdeğiştiler resmen

Ne güzeel, hayatının her anında heyecan hakim :))
Benim bazen heyecan bazen korku bazen duygusallık bazende kızgınlık hakim oluyor :))

Teşekkür ederim canımcım...Ne güzeel, hayatının her anında heyecan hakim :))
Benim bazen heyecan bazen korku bazen duygusallık bazende kızgınlık hakim oluyor :))

evet canım heyecan var ama bende senin gibiyim... yani korku,tedirginlik ve bazen kızgınlık olmuyor değil ama yinede bu günlerinde tadını çıkarmaya çalışıyorum... yoksa kendi ailenle yeri geliyor çatışıyorsun,hele bide başka aile ile çatışmamak sinirlenmemek mümkün değil...
hep dua ediyorum kazasız belasız Allah'ın izni ile bi şu düğünü atlatsak :)))

Bende sürekli öyle dua ediyorum, biran önce atlatıp huzurlu mutlu bir yuva kuralım...

Slm kızlar...
gittim meltemcim... şansımıza dünde hava çok güzeldi bandırma sahilinin tadını çıkardık sonkez.. haftaya bitiyo askerlik inşallah :))
Annem almış canım tefalden,2 tane büyük ve küçük olarak pilav tenceresi 3 tanede boy boy tava olarak almış. indirimdeymiş sanırım ama fiyatlarını bilmiyorum.izmirden almışta henüz teflonlarıda göremedim.. yatmadan arıycam öğrenir yazarım...

tefali cok seviyorum aldıklarım hep tefal zaten ama teflon tencere konusunda kararsız kaldım cem mi alsam teflon mu alsam kararsızım o yüzden sordum canım tefal de kampanya var tanesi 30 liradan baslıyor ben bugün ugradım tefale...alıcaktım ama kendime bir seyler aldım sonucta calısıoruz bakımlı da olmak zorundayız

yaa cemde süper yani benim annemin kullandıkları cem yıllardırda maşallahı var bana nedense tefal almış annem:44: tefal iyidir ama yaa sağlam genelde ürünleri. bu arada benimde kendime bişiler almam lazım artık uzun zamandır alışveriş yapmadım. bide havalardan dolayıda içimden gelmiyor pek. ürünler hep kışlık şeyler ama kış gelmedi o yüzden bekliyimde baharlık bişiler alıyım artık diyorum

Ben genelde kısı elbise ve uzun tuniklerle geçiriyorum altına da çizme süper oluyor...pantolon ara sıra giyerim veee Bershka'da Zara'da çok güzel indirimler var ya da Mangoyu bazen yakalıorum 9.90'a etek,pantolon falan oluyor...baharda da yeni sezon oldugu için fiyatlar yüksek oluyor o yüzden kıslık ihtiyacın varsa ve bedenin degişmiosa al derim seneye de giyersin...

bershkayı çok seviyorum... bende genelde uzun tunik ve hırka tercih ediyorum... ama zare ve mangoda pek boyuma uygun bişi bulamıyorum genelde kolları yada bedeni kısa kalıyor ordakilerin
elbise en sevdiğim şey zaten fıldıre fıldır mis gibi yaa şöle çok para kazansakta sürekli alışveriş yapsak ne güzel olur diymi canım ?

iyi akşamlar kızlar

bir haftasonu daha bitti.artık günler yetmiyor yaa.şu mobilya işine girişeli haftasonundan birşey anlamıyorum.bugün de baktık.beğendiğim yatak odaları oldu.sanırım haftaya artık son kararımızı vericez.bu arada balayı için erken rezervasyonumuzu da aradan çıkarmamız lazım.voyage belek 6 gece 7 gün olarak rezervasyon yaptırıcaz.

ebettt yaaa ben teraziyim güzel olan herseyi severim Allah'a cok sükür maasım yetio ama evlendikten sonra rahatlayacagım bir de 2 ay sonra da rahatlayacagım ögrenim kredisi borcu ödüyorum martta o biticek zaten kredi kartına her ay 500 gidiyor bende anlamıorum nereye gidio..

slm canım...
güle güle oturun... mobilya işi benimde gözümü korkutuyor ama daha çok var bide kirada oturucaz diye hiç bakmıyorum bile...
bu arada bizde haftasonu erken rezlere baktık ama voyage beleğe sinir oldum biz hemen iş başı yapacağmız için 5 gece kalabiliyoruz. orasıda bu sene yeni bi uygulama getirmiş 4 yada 5 gece satmıyorlarmış ya 3 gece yada 6 ve daha üstü
sanırım baia -lara yada concord lara ya gidicez :44:

yaa canım sen şanslısın maaşın yetiyo,benimki alışveriş kısmına pek yetmiyor.. çünkü istanbulda kira fatura falan derken açıkçası pek bişey kalmıyor insanın eline.. bide benim gibi herhaftasonu yaa memlekete yada nişanlının yanına gidiyorsan otobüs ve uçak firmaları ile ortak oluyorsun
bende evlendikten sonra rahatlıyacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…