2011 gelin adayları buyrun sohbete

Canım meslek neydi senin?

kirada oturucak olunca zor gerçekten.. düğüne 1 ay kala falan bakıcaz bizde.. o zaman evi tutarız diye düşündük.

emayn bizde 5 gece istiyorduk dediğin gibi 6 oluyormuş.neyse 6 olsun dedik.

kızlar benim bi de regl sorunum olacak büyük ihtimalle.ben ilaç kullandığım için günü şaşmıyor.düğün zamanıma gelecek.ilacı bıraksam oyuncak değilki allah korusun kaza kurşununa kurban giderimçok büyük ihtimalle korktuğum başıma gelecek yani.bu durumu söyleyeceğim artık aşkıma napalım:44:

cimcimee mobilyacıların hepsi eğer kiracı olacaksınız lake ürünleri ve suntalem ürünleri kesinlikle almayın diyorlar.çünkü boyası en ufak şeyde atıyormuş.kesinlikle sağlam ahşap mobilya diyorlar

Son düzenleme:
İstanbulda yasamak da cok zor hele tek basına Allah yardımcın olsun canım benimm az kaldı biraz daha sabret...istanbulla ankarayı kıyasladıgım zaman fiyatlarda epey farklar var bir tek giyim ucuz orda...
Kızlar istikbal ya da bellonadan begendiginiz zaman yasadıgınız sehire teslim yapabiliyorlar...

Canım doğum kontrol hapına devam et hiç kesme o zaman hastalanmazsın tatil boyunca
kuzeniminde öle olmuştu balayından o devam etti gelince bıraktı ilacı hemen hasta oldu sonra aynen devam etti

evet canım ama alıştım artık istanbulun bu haline.. evşendikten sonra hem izmire gideceğimiz için hemde maaşlar x2 olucağı için ondan sonra alışverişe ağırlık vericem

bu arada biz mobilyayı inegölden almayı planlıyoruz.orası acaip ekonomik ve çeşit çok fazla.

emayn ilacı içersem günü belli zaten.ortalama bi hesapla 24-25 haziran gibi hasta olucam.5 gün iptalimgelinlikle de çok zor olucak ama napcam bilmiyorum.

kleo bellonada beğendim ben de yemek odasını.ama daha tam karar vermedim.yedekte bekliyor:90:

Bellona ve istikbal gerçekten güzel ve kaliteli mobilyası da...aysuncum hangi hapı kullanıyorsun?yan etkileri neler?ben de dügünden önce baslamayı düsünüorum ben de kaza kursununa falan gitmeyim benimki tam bir cocuk hastası su ara herkes yasmini övüyor...

yok şöle yaptı kuzenim canım...
yani bi kutudaki bitince hasta oluosunyaa sonra hastalığın bitince 2. kutuya devam ediosun.. işte o direk hiç ara vermeden 2. kutuya geçti ve hastalığını erteledi. bi nevi geciktirici görevi yaptı.. onada doktor bu şekilde yapabileceğini söyledi.hatta şölede yapabiliomuşsun, 2 ay önce mesela kutu bitmeden 1 hafta kala falan bırak ilecı hastalan hastalığının gününü o şekilde diğer aylar içinde öne çekebilirsin demiş.

yaa kızlar bu arada ben o konuda çok kararsızım.. haplar için çok şey söyleniyor şu aralar şöle zararlı böle yan etkileri var die.. ama benimkide tam bir çocuk hastası 10 tane desem yapalım diyecek
ama en azından 1 yıl bekliyim diyorumda nasıl :44:

Aynı dertten muzdaribizz bacımmm ben de en az 1 sene sonra düsünüorum hayallerim var ya hiçbir hayalim olmadı yazın balkonumuza oturalım cayımızı,kahvemizi rahat rahat içelim yane

ahh meltemim ahh.. o hayallerden bendede yığınla var,vallahi bizde kesin akrabalık falan var
diyorum hep bu hasret dolu yılların acısını çıkarıcam inşallah. evimde pijamalarımla dolaşıp 2 saat pazar kahfaltısı keyfi yapıp sonrada dediğin gibi balkonda kahve keyfi yapıcam kocamla inşallah

kleo ben 2 sene diane kullandım.yan etkisi olmadı.şu an gynelle kullanıyorum.ondan daha hafif.bana hiç yan etkisi olmadı ilaçların.sadece şişkinlik yapıyor maalesef.
doktora gitmeden karar verme.

bunu ilk kez duydum bak.doktoruma danışayım bu konuyu bir dahaki gittiğimde.o bir yol gösterir sanırım.
ya aslında geciktirici de içebilirim nişanlım korunur ama ne bileyim kızlar ya.hemen hamile kalmak gibi bir şey ile karşılaşmak istemiyorum.bizim ortak kararımız 2012 nin sonbaharında falan korunmayı bırakmamız.

Aynen ya söyle rahat rahat evimde ayaklarımı uzatıp oturmak istiorum artık sen yine yalnız yasıyorsun canım ben evde izin günümde anneme yardım etmek için temizlikle geçiriyorum,hiçbir sey anlamıyorum kendi evimde rahat olmak istiorum artık ...

yani benimde fazla bilgim yok henüz canım ama kuzenimin başına geldiği için biliyorum bu durumu. tabi sen yinede mutlaka doktoruna danış.bide düşünceniz o şekildeyse riske atma bence canım...
bende 2 ay kala falan doktora gidip akıl almayı ddüşünüyorum korunma konusunda. ama nişanlım kesinlikle hap kullanmamı istemiyor. o zaman sen korunucaksın diyorum ok diyo ama ben güvenemiyorum :97:

canım seninki yine iyi yani en azından annene yardım ediyorsun... ben erkek kardeşimle yaşıyorum ve o hiç bi işe elini sürmez yani evlenince hiç zorluk çekmiyeceğim sadece yaşıyacağım erkek değişicek

Öyle canım erkeklerle yasamak daha zor benim nisanlımda çok dagınık onun arkasını da ben topluorum bir de cok kötü bir huyu var annesi çok sımartmıs sürekli benden birseyler istio ama yavas yavas ögrenio yurt dısındayken dolabını falan düzeltmiş bana anlatıo ...

emayn bende kist olduğundan d.k hapı kullanmadan reglim düzensiz oluyor.o nedenle hapa devamnişanlım şanslı bu konuda

kleo ben de sabah evden çıkmadan evi süpürdüm.haftaiçi bi iş yapamıyorum zaten.haftasonu da ufak tefek şeyler yapmaya çalışıyorum.ama artık dediğin gibi ben de kendi düzenime geçmek istiyorum.valla çok zor geliyor nişanlımdan ayrılmak eve gelirken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…