- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #43.081
yaa canım sen şanslısın maaşın yetiyo,benimki alışveriş kısmına pek yetmiyor.. çünkü istanbulda kira fatura falan derken açıkçası pek bişey kalmıyor insanın eline.. bide benim gibi herhaftasonu yaa memlekete yada nişanlının yanına gidiyorsan otobüs ve uçak firmaları ile ortak oluyorsun
bende evlendikten sonra rahatlıyacağım inşallah
Canım meslek neydi senin?
emayn bizde 5 gece istiyorduk dediğin gibi 6 oluyormuş.neyse 6 olsun dedik.
kızlar benim bi de regl sorunum olacak büyük ihtimalle.ben ilaç kullandığım için günü şaşmıyor.düğün zamanıma gelecek.ilacı bıraksam oyuncak değilki allah korusun kaza kurşununa kurban giderimçok büyük ihtimalle korktuğum başıma gelecek yani.bu durumu söyleyeceğim artık aşkıma napalım:44:
cimcimee mobilyacıların hepsi eğer kiracı olacaksınız lake ürünleri ve suntalem ürünleri kesinlikle almayın diyorlar.çünkü boyası en ufak şeyde atıyormuş.kesinlikle sağlam ahşap mobilya diyorlar
yaa kızlar bu arada ben o konuda çok kararsızım.. haplar için çok şey söyleniyor şu aralar şöle zararlı böle yan etkileri var die.. ama benimkide tam bir çocuk hastası 10 tane desem yapalım diyecek
ama en azından 1 yıl bekliyim diyorumda nasıl :44:
Bellona ve istikbal gerçekten güzel ve kaliteli mobilyası da...aysuncum hangi hapı kullanıyorsun?yan etkileri neler?ben de dügünden önce baslamayı düsünüorum ben de kaza kursununa falan gitmeyim benimki tam bir cocuk hastası su ara herkes yasmini övüyor...
yok şöle yaptı kuzenim canım...
yani bi kutudaki bitince hasta oluosunyaa sonra hastalığın bitince 2. kutuya devam ediosun.. işte o direk hiç ara vermeden 2. kutuya geçti ve hastalığını erteledi. bi nevi geciktirici görevi yaptı.. onada doktor bu şekilde yapabileceğini söyledi.hatta şölede yapabiliomuşsun, 2 ay önce mesela kutu bitmeden 1 hafta kala falan bırak ilecı hastalan hastalığının gününü o şekilde diğer aylar içinde öne çekebilirsin demiş.
bunu ilk kez duydum bak.doktoruma danışayım bu konuyu bir dahaki gittiğimde.o bir yol gösterir sanırım.
ya aslında geciktirici de içebilirim nişanlım korunur ama ne bileyim kızlar ya.hemen hamile kalmak gibi bir şey ile karşılaşmak istemiyorum.bizim ortak kararımız 2012 nin sonbaharında falan korunmayı bırakmamız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?