2011 gelin adayları buyrun sohbete

En fazla 1 sene içinde istediğin kıvama gelir canım merak etme
ben o konuda biraz şanslıyım,nişanlım 6 yıl önce annesini kaybetmiş ben hiç tanımadım. bide uzun hastalık dönemi falan olmuş annesinin o yüzden hep ev işlerini falan abisiyle o yaparmış.halada devam ediyo çok şükür. hsonları benim yanıma geldiğinde bile yardım ediodu bana

Geçmiş olsun aysuncum...

İns.canımm yaa ben de onun tam tersine cok düzenliyimdir...dolabımdaki herseyi renk sırasına göre ayırırım her esyamın yeri belirlidir...bir kere onlardayken salata yapmak için mutfaga girdi çıktıgında savas alanı gibiydi mümkünse benim mutfagıma girmesin

ahhh erkekler ahhh...en düzenlisi bile iş mutfak ve yemek olunca böle oluo malesef...
amannn bizim evimiz olsunda ben toplamaya razıyım yeterki bizim evimiz olsun :97:

sağol cnm.

ben de düzenliyimdir.ama nişanlım çok tertipli diil.zamanla alışır

şey çok entresan erkekler evlendikten sonra acaip değişiyorlar bu tertip düzen konusunda.. dayımdan abimden falan biliyorum.. evde çöpe el sürmezlerdi,herşeyi ayaklarına beklerlerdi şimdi eşlerinin yamakları gibi... bu güzel bişi aslında

güzel kaynatmışsınızzz çok güzellll
seviyorum burayııı
sizleri tanımasam bile sıcaklığınız arkadaşlığınız çok güzelll
hiç görmediğim kız kardeşlerimsinizzzzz

evet canım yaa... bende aynı şeyleri hissediyorum.. yani böle sanki yıllardır tanıdığım arkadaşlarım gibisiniz...
bide böle rahat rahat herşeyi konuşabiliyorum burda, yeri geliyo teselli buluyorum yeri geliyo mutluluğumu paylaşıyorum sonuç olarak çok seviom sizi

kurban bayramında gördüm 5 güncük
genelde 3 ayda bir görüşebiliyoruzz
ve benn mart ayınaa kadar göremeyeceğimmm (((((((((

ayyy canım yaa... Allah tez zamanda kavuştursun inşallah
baya uzun zaman var ama çabucak geçer inşallah. sizin düğün ne zaman kısmetse ?

gerçekten yaaaa
bazen şu düğün telaşıı olmasa ne iyi olurmuş diyorummm
evimiz olsun yan yana olalım yeterrrrrrr

ayy evet yaa...bide aileler çok şey istiolar tamam özeniyorlar ama bazen abartıyorlar o da gerginlik yaratıyor. o yüzden sağsalim atlatırız inşallah bu telaşları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…