- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #43.141
denizcimmm geçsinn hayırlısı ileee inşallahhhhhhh aylar günler kavuşalımm sevdiklerimize..... şu 20 günü bi devirdikmi timamdırrrrr Allah ın izni ileee :))))
geçer yasemincim şimdi bu şafak biter diğer şafak başlar hayırlısıyla bu yıl senin koşturmaca yılın olacak
Tamam canım yaptım bakabilirsin.
Aslında daha çamışırlar filan var ama eklemeye utandım
Haftaya da alıcaz. Haftaya hepsini bir eklerim yada buraya.
Siz bakarsınız. :86:
inşallah denizimm Allahın izni ile hepimizin yılı bu sene..
Allah gülen yüzünü hiç soldurmasın canım çokta yakışmışsınız Allah mutluluğunzu daim etsin. Sana da açık renk daha çok yakışmış bence inşallah düğünüme kadar saçım uzarda tekrar sarışın olabilirim
geçer yasemincim şimdi bu şafak biter diğer şafak başlar hayırlısıyla bu yıl senin koşturmaca yılın olacak
Teşekkür ederim canım benim aminnnn.
Cümlemizinkini inşallah.
Bende açık rengi daha çok seviyorum hele bide yakışanlara :)))
Ama nişanlım esmer esmer diye tutturdu. :>))
İnşallah seninde uzar saçın. Uzamasa bile dön sarıya düğün zamanı
denizcim nasıl oldun geçti mi sinirin daha iyi misin?
geçti canım geçti gözümün içine bakınca sinir minir kalımıyor bende .))))))))))))))
Kızlaar bende yatak örtümü aldım, buradan kimse yorum yapmadı, Zuhal haricinde(
geçti canım geçti gözümün içine bakınca sinir minir kalımıyor bende .))))))))))))))
Günaydın kızlaar, herkeslere iyi haftalar...
Sabah sabah yazdıklarınızı görünce coştum valla :))
kızlar bende hafta sonu soleyin nevresimlerinden aldım 60 lraya albümde varherşey çok pahalı dudaklarım uçukladı valla
Kızlaar bende yatak örtümü aldım, buradan kimse yorum yapmadı, Zuhal haricinde(
kızlar bende hafta sonu soleyin nevresimlerinden aldım 60 lraya albümde varherşey çok pahalı dudaklarım uçukladı valla
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/407369-cimcimenin-ceyizleri.html
işte link...
Bende geçmişi okumayınca karıçıyorum böyle şeyleri :))
Fiyat çok uygunmuş canımcım, ama ben şunu keşfettim indirimleri takip edince insan çok kar ediyor...
İndirimden almayınca çok pahalıya geliyor...
Annemin geçen sene 1000 liraya sorduğu yatak örtüsü bu sene 400 liraya düşmüş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?