2011 gelin adayları buyrun sohbete

denizcimmm geçsinn hayırlısı ileee inşallahhhhhhh aylar günler kavuşalımm sevdiklerimize..... şu 20 günü bi devirdikmi timamdırrrrr Allah ın izni ileee :))))

geçer yasemincim şimdi bu şafak biter diğer şafak başlar hayırlısıyla bu yıl senin koşturmaca yılın olacak

Tamam canım yaptım bakabilirsin.
Aslında daha çamışırlar filan var ama eklemeye utandım
Haftaya da alıcaz. Haftaya hepsini bir eklerim yada buraya.
Siz bakarsınız. :86:

Allah gülen yüzünü hiç soldurmasın canım çokta yakışmışsınız Allah mutluluğunzu daim etsin. Sana da açık renk daha çok yakışmış bence inşallah düğünüme kadar saçım uzarda tekrar sarışın olabilirim

Teşekkür ederim canım benim aminnnn.
Cümlemizinkini inşallah.
Bende açık rengi daha çok seviyorum hele bide yakışanlara :)))
Ama nişanlım esmer esmer diye tutturdu. :>))
İnşallah seninde uzar saçın. Uzamasa bile dön sarıya düğün zamanı

açık renk dikkat çekiyor ya bence ondan diyorlar:) Tekrar sarı olmam için uçlarımda kalan sarılardan kurtulmam lazımmış o saçlara açıcı değerse kopar diyorar niyetim düğün zamanı eski sarılarımı kestirmek kalan saçları açtırmak ve postiş kullanmak bakalım zaman ne gösterecek

geçti canım geçti gözümün içine bakınca sinir minir kalımıyor bende .))))))))))))))

Benimde öle oluyor.
Bu arada yorumun için teşekkür ederim denizciğim.

Günaydın kızlaar, herkeslere iyi haftalar...
Sabah sabah yazdıklarınızı görünce coştum valla :))

Günaydın esracım

kızlar bende hafta sonu soleyin nevresimlerinden aldım 60 lraya albümde var herşey çok pahalı dudaklarım uçukladı valla

Güle güle kullan zuhal. albümüne geçiyorum hemen :)

Kızlaar bende yatak örtümü aldım, buradan kimse yorum yapmadı, Zuhal haricinde (

Esra nezaman aldın??
Nerden aldın. ben yada biz niye görmedik kız.

kızlar bende hafta sonu soleyin nevresimlerinden aldım 60 lraya albümde var herşey çok pahalı dudaklarım uçukladı valla

Fiyat çok uygunmuş canımcım, ama ben şunu keşfettim indirimleri takip edince insan çok kar ediyor...
İndirimden almayınca çok pahalıya geliyor...
Annemin geçen sene 1000 liraya sorduğu yatak örtüsü bu sene 400 liraya düşmüş...

esracımm çok ama çok güzel yatak örtün tam zevkime göre.. güle güle kullan canım benm..

bebeişim yatak örtünn çok hoş gerçekten.indirimleri takip etmek şart yoksa kazığı yeriz:))

pandoşşş ne eklediysen bende resimm görünmüyorr o yüzde yorum yapamdım bebişim(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…