- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #43.161
esracımm çok ama çok güzel yatak örtün tam zevkime göre.. güle güle kullan canım benm..
ben senin topiğin olduğunu unutmuşum akşamdan beri albüme bakıp duruyorumgördüm canım şimdi çok sade ve zarif bende bu tarz birşey alacağım krem renkte iyi günlerde ser fıstık
Esraaaaaaaa canım çok güzel
mutlu huzurlu sağlıklı günlerde kullan
bebeişim yatak örtünn çok hoş gerçekten.indirimleri takip etmek şart yoksa kazığı yeriz:))
pandoşşş ne eklediysen bende resimm görünmüyorr o yüzde yorum yapamdım bebişim(
Bende fotograf makinasınyla çekip en kısa zamanda çeyizlerimi göstercem
Kızzzz betüülllll sende bakıcaktın. Baktıysan kaldırıyorum canım.
bebeişim yatak örtünn çok hoş gerçekten.indirimleri takip etmek şart yoksa kazığı yeriz:))
pandoşşş ne eklediysen bende resimm görünmüyorr o yüzde yorum yapamdım bebişim(
Aslıcım tenine her renk gider canım
bence dore bakırı kahve tonları da çok hoş olur
günaydın kızlar ben geldimmm
günaydııııııııııııııııııııııın ay ne çk kaynatmşsnz geçmşte kızlar haftasonunu okuayana kadar bisürü vakt geçti
esracım aslıcım zuzuşum aldklarnz hayrlı olsn güle güle kullanın inşallah
aslı yatak ötrünü çk beğendm inşallah bnde gnlüme gre bulablrm aslıcım aldkların çk gzel gecelik takımmz ve terliğimz bnzio bnm terliğim tylü incili..
zuzuşum çeyiz canavarım sennde nevresmlern çk gzel bisürü nevresmn oldu darısı başıma :))
aslı gremediiiiiiiim(((
bu arada cumartesi bnde eminönne gttim zuzuuuuuuu bnde bernardonn kupalarınn aynısını grdm aldm tanesi 3.5 lirya 3 farklı model :)
çk uyguna gzel bi battaniye aldım annem nişanlm çk beğendler
sonra kalıplar süzgeç doğrama tahtası yumurta dlmleyici vs ıvır zıvır aldm aslnda amacm nehir mağazasına gdip gnlk ç.k.b mı almaktı ama bulamadm mağazayı.. bu arada kızlar bn nevresmlerimi pamuk saten almak istiorm özdilek ve taçta netteki fyatların aynısı eminönndede bornozlarda aynı şeklde 240-270 arası bilnmedk markalar daha uyguna var.. bnde uygun kampanyada grdkçe netten alablrm beğendklerimi..
dnde nişanlmlaydık snra beraber eve geldk bnm bi trlü yerleştremediğim çeyizlermi muntazam br şeklde yerleştrdi ama bndan snraki alacaklarıma yer kalmadı :))
günaydın kuzucuklarım nasılsınızzzz
günaydın kızlar ben geldimmm
merhaba bayanlar bende 12 martta evlenicem Allah nasip ederse sohbete katılabilirm sanırım şekerler
gunaydın kızlar ben aranıza yenı katıldım:) bende evlılık hazırlıkları yapmaya basladım.
ceyızımdekı eksıklıklerı cıkarttım.
sız yaptınızmı hazırlıklarınızı neler yaptınız?
Hoşgeldin iclal tabiki katılabilirsin nİŞANlımısın?[/QUOTE .!.:evet cnm nişanlıyım. senin düğün ne zaman cnm?neler aldınız ne aşamadasınız hazırlıklar konusunda?
Hoşgeldiniz kızlar
iclal allah hayırlı etsin az kalmış canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?