- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #43.421
merhaba arkadşalar :86:
sipaydi gell arada sırada da buraya orda kaynatıosunuz nee güsell
yetişemiyorum canım bide konulara da dahil olamıyorum :86:
onun için gelmiyorum canım sizi bekleriz istediğin zaman neyse eeee nasılsın :81:
Hayırlı olsun bitanem ii günlerde kullanın ben bugün yatak odası mobilyamı aldım nisanlımla birlikte begenmistik bugünde babamı kandırdım babam da saolsun aldı yatak odam ortadan cıktı 4.500 liraya aldık istanbula teslim edicekler nisanlım da teslim alıcak evimize koyacak...ben de gidicem istanbula ordan da esylarımıza bakıcaz...
meltem hani mobilya resimleri birde evin resimleri hani beraber doşücez yaaa :)))
aysun sanada soruyorum canım hani resimler bakimm
gelirimm davetin için tskür ederimm ben de buraya yetisemiorum artık her gün birileri gelioo tanımak adına adın ne falan die soruoruz ya söylemio ya nisanlım kızıo dio burası da eskisi gibi deiliyiyim tatlımmm yatak odamı aldım bugün rahatladım
anladım canım eee tabi devamlı yeni evlenecekler geliyordur :82:
hayırlı olsun ekledin mi resimlerini benimde mobilyalarım btti yemek odası,yatak odası,oturma grubunu aldıksende güle güle kullan canım
canım merhabaa...mobilyalarını ne kadara aldın acaba bizde alcazda merak ettim
yatak odasını 3000 TL ALDIM 4200 TL.
yemek odası*oturma grubunu da 5500 tl aldık. 8000 TL idi:86:
anlamadım ama yatak odası 3000 aldım 4200 yazmısın baza falan dahil mi 4200 oldu.
hayır önce yazdıklarım aldıklarım diğerleride normal fiyatları
baza*ve yatak odası 3000 tl
bide yatak aldık oda 500 tl modeline bakmak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/341997-sipaydi-kendine-ait-dunyasi-51.html
sayfa 51
Allah ii günlerde kullanmayı kısmet etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?