2011 gelin adayları buyrun sohbete

meltem hani mobilya resimleri birde evin resimleri hani beraber doşücez yaaa :)))
aysun sanada soruyorum canım hani resimler bakimm

yetişemiyorum canım bide konulara da dahil olamıyorum :86:
onun için gelmiyorum canım sizi bekleriz istediğin zaman neyse eeee nasılsın :81:

gelirimm davetin için tskür ederimm ben de buraya yetisemiorum artık her gün birileri gelioo tanımak adına adın ne falan die soruoruz ya söylemio ya nisanlım kızıo dio burası da eskisi gibi deil iyiyim tatlımmm yatak odamı aldım bugün rahatladım

kiz ne hizlisiniz ben daha ufaciklarla ugrasirken meltosss sen buyukleri hallettin aferin kiz:81: bakalim mobilyalarina eklede

anladım canım eee tabi devamlı yeni evlenecekler geliyordur :82:
hayırlı olsun ekledin mi resimlerini benimde mobilyalarım btti yemek odası,yatak odası,oturma grubunu aldık sende güle güle kullan canım

kızlar almadığım için resim çekmedim henüznişanlımla da bakalım da öle karar vericez.
fiyatlar salon koltuk takımı 3200 yatak odası 2500-3000 arası yemek odası ort 3000 civarlarında

kleopatra canım çok hoş yatak odan gardolap biraz batta boy ev hazır mıydı?sorun yaşama sığdrmak için.

denizkoydumadını nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…