- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #43.441
kleopatra canım çok hoş yatak odan gardolap biraz batta boy ev hazır mıydı?sorun yaşama sığdrmak için.
denizkoydumadını nasılsın
evett canımm evimiz bize ait o yüzden büyük olmasını da istedim benim dolabım çok küçük kıslıkları kaldırırken bazanın altına koy yazlıkları dolaba diz çok sinir bir durum o yüzden büyük istedim tesekkür ederim tatlımm esya cok önemliymiş tabak-çanak bir sekilde alınıyor ama asıl evin bel kemigi esya ...senin esyalarına da bakıcam canım...
denizkoydumadını nasılsın
iyiyim speddy seni sormali tum ceyizi hazirladin valla:81: brillant yorganlarakkinda bilgin var mi bende aldimda cifti 79 a geldi mikrofibermkis
speedy koltok takımına bayıldım cok hoş
uleynn benim yemek odama yorum yapan yok bak heytttttttttttttt
speedy siz rezervasyon yaptırdınızmı balayına?biz haftasonu okeylicez sanırım.bi de internetten güvenilir mi sizce ets ye.yoksa gidip acenteden mi yaptıralım
uleynn benim yemek odama yorum yapan yok bak heytttttttttttttt
speedy siz rezervasyon yaptırdınızmı balayına?biz haftasonu okeylicez sanırım.bi de internetten güvenilir mi sizce ets ye.yoksa gidip acenteden mi yaptıralım
Kızlar benim balayı konusunda kafam biraz karısık çünkü ben dügünden önce mersine giderim bronzlasırım kısa bir tatil yaparım dügünden sonra da deniz için falan mersine gelebilirz askımla annemler zaten yazları mersindeler biz biraz farklı istiyoruz o yüzden sessiz,sakin huzurlu bir yer o yüzden antalyayı düsünmüyoruz biz...
mersin çok güzel bi yer 1 sefer gitmiştim. illa antalyaya gitmek değildir ki balayı.
bende aslen antalyalyım zaman ben yıllardır balayına gidiyorum :82::82::82::82:
Kızlar benim balayı konusunda kafam biraz karısık çünkü ben dügünden önce mersine giderim bronzlasırım kısa bir tatil yaparım dügünden sonra da deniz için falan mersine gelebilirz askımla annemler zaten yazları mersindeler biz biraz farklı istiyoruz o yüzden sessiz,sakin huzurlu bir yer o yüzden antalyayı düsünmüyoruz biz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?