2011 gelin adayları buyrun sohbete

kleopatra canım çok hoş yatak odan gardolap biraz batta boy ev hazır mıydı?sorun yaşama sığdrmak için.

denizkoydumadını nasılsın

evett canımm evimiz bize ait o yüzden büyük olmasını da istedim benim dolabım çok küçük kıslıkları kaldırırken bazanın altına koy yazlıkları dolaba diz çok sinir bir durum o yüzden büyük istedim tesekkür ederim tatlımm esya cok önemliymiş tabak-çanak bir sekilde alınıyor ama asıl evin bel kemigi esya ...senin esyalarına da bakıcam canım
...

tamam canım ben uzak kaldığım için bi an dedim çok büüyk. nasıl sığdıracak die ama ev hazırmış
ev için darısı başıma inşallah Allah bizede kendi evimize oturmayı nasip etsin...
bi ara bakarsı eklemiştim hepsini:82:

iyiyim speddy seni sormali tum ceyizi hazirladin valla:81: brillant yorganlarakkinda bilgin var mi bende aldimda cifti 79 a geldi mikrofibermkis

aynen vallahi canım çok şükür hemen hemen herşeyimiz bitti sayılır ufak tefek detaylar kaldı
duydum canım ama benim yorganlarım birazcık fazla onun için alamamıştım. fakat benim şuanda kullandığım öyle hem kuş gibi hafif hemde mükemmel :83:

balayı planlarınız neler kızlar?

uleynn benim yemek odama yorum yapan yok bak heytttttttttttttt

speedy siz rezervasyon yaptırdınızmı balayına?biz haftasonu okeylicez sanırım.bi de internetten güvenilir mi sizce ets ye.yoksa gidip acenteden mi yaptıralım

meltoş çok güsel canım benim güle güle kullan canım

aysuncum senin yemek odanı çok begendim helede konsolu ya çok güselll

tabikide git acentedan yaptır. ama biz etsden almıorum anıturda alıcaz..
fiyatlara bakınca daha uyguna geliyor. internettende alınabiir belki ama ets gidip halletmek çokta zr olmaz hemde birebir ilgilenmiş olursunuz...
nereyi düşünüyorsunuz

Kızlar benim balayı konusunda kafam biraz karısık çünkü ben dügünden önce mersine giderim bronzlasırım kısa bir tatil yaparım dügünden sonra da deniz için falan mersine gelebilirz askımla annemler zaten yazları mersindeler biz biraz farklı istiyoruz o yüzden sessiz,sakin huzurlu bir yer o yüzden antalyayı düsünmüyoruz biz...

mersin çok güzel bi yer 1 sefer gitmiştim. illa antalyaya gitmek değildir ki balayı.
bende aslen antalyalyım zaman ben yıllardır balayına gidiyorum :82::82::82::82:

kleo orangecountry otel tam aradığın gibi.googleden bak bi.acayip güzell

speedy biz voyage belek dedik ama tam da belli değil daha.anı tura da bakayım dur

önceki sayfaya ekledim yemek odasının linkini bu arada

mersin çok güzel bi yer 1 sefer gitmiştim. illa antalyaya gitmek değildir ki balayı.
bende aslen antalyalyım zaman ben yıllardır balayına gidiyorum :82::82::82::82:

gidin gidin kuzular mersine memleketim güzeldirr walla kıslarr gezin yani görülecek yerlerden derim ben

kıslar buket nerde göremedim ben onu bugün yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…