2011 gelin adayları buyrun sohbete

benim çeyizde bir sorun yok bir çok şeyi tamamladım, yani alınması gerekenler mobilya ve beyaz eşya, ama nişanlım acele ettiğimi söylüyor (
Düğünden sonra sıkışmaktan korkuyorum (

vala canım sen ona bakma hiç erkeklerin çoğu böle çeyiz detaylarını fiyatlarını çok bilmediklerinden dolayı acele olarak görüyorlar bnmkide aynı ne acelesi var falan alırız sonra hep böyle sölğo bişi aldımda aldırmıyorum ben artık :dance:

buna dikkat etmek lazım bazıları da mesela ön bölüme yapıyor yanlar beyaz :tomato::tomato: ilk alırken konuşulacak kesinlikle deneme yaptırıyorlar zaten vereliniortak

Benimki ne acelesi var yada zaman var daha, hallettcem edicem diyince benimde hevesim kaçıyo. hiç üstelemiyorum. Onun halletmesini bekliyorum.

ammanyacım biz martta aldık 12 ay taksitle çamaşır mak. fırın , buzdolabı 3 ünü 6000 ne aldık sırıf dolap 3 küsüre geldi ya kazık mı yedik anlamadım valla (

beyaz esyaların fiyatlarında çok oynama oluyor keşke beyaz esyalar yerine mobilyalarınızı alsaydınız canım..ama almışsın artık sırf dolaba 3 verdiysen 6 iyi tutmuş gülegüle kullan canım

Eşyaların kışın düşüp onun haklı çıkmasından korkuyorum, birde buzdolabını abileri alacakmış galiba, muhtemelen onun rahatlığıda vardır.
Bugün liste yapıcam tüm masrafların yakşalık fiyatını yazıp mail atıcam ki görsün ufak masrafların ne kadar tuttuğunu yoksa çıkamicaz işin içinden...

Kızlar elimden geldiğince geniş olmaya çalışıyorum ben Yoksa çekilmiyo bu hayat akışına da bırakmak lazım yahu. Sürekli panik stres olmuyo. Birazda bu zamanların tadını çıkarın gitsin yaw... İlerde zaten daha çok düşünücez herşeyi (özellikle bugün üstümde bi rahatlık daha bi genişlik var)

benimkide öyleydi.aldırdım.şimdide iyiki borca girmişim en azından paranın nereye gittiği belli kafam rahat eksiklerimiz tamamlanıyor diyor mobilya taksitlerini her ödemeye gittiğimizde.

bencede canım en güseli

beyaz esyaların fiyatlarında çok oynama oluyor keşke beyaz esyalar yerine mobilyalarınızı alsaydınız canım..ama almışsın artık sırf dolaba 3 verdiysen 6 iyi tutmuş gülegüle kullan canım

canım biz mobilyaları silopide kaldığımız sürece almayacağız nişanlımın eşyaları var lojmanda kalıyor birkaçta birşey attık mı tamamdır. ne zaman tayinimiz çıktı o zaman evimizi kurarız :gitme:

benimkide öyleydi.aldırdım.şimdide iyiki borca girmişim en azından paranın nereye gittiği belli kafam rahat eksiklerimiz tamamlanıyor diyor mobilya taksitlerini her ödemeye gittiğimizde.

işte erkekler ince ayrıntıları fazla düşünmüyorlar hallolunur nasılsa diyip kafalarını rahat tutuyorlar

:roflol:
ben yaptım eline verdim..önce baktı baktı sonra bu bukadarmıymış bu şu kadarmıymış dedi hiçbişeden haberleri yok bu erkeklerin baktım kızardı biirazcık

Olsun be canım. Huzurunuz olsunda. eşyalarıda sonra kurarsınız. yeni tayininizin çıktığı yerde. Senin nişanlın ne iş yapıyo askeriye dimi.

Olsun be canım. Huzurunuz olsunda. eşyalarıda sonra kurarsınız. yeni tayininizin çıktığı yerde. Senin nişanlın ne iş yapıyo askeriye dimi.

nişanlım üzülmüyorsun değil mi yeni gelin evin olmayacağı için diyorboshayallersmile tabi canım huzur olsun önemli değil gerisi yapılır.gümrükte memur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…