- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #4.341
Bugün tekrar konuşucam ama yine sen telaş etme ben düşündüm diyecek(
benim çeyizde bir sorun yok bir çok şeyi tamamladım, yani alınması gerekenler mobilya ve beyaz eşya, ama nişanlım acele ettiğimi söylüyor(
Düğünden sonra sıkışmaktan korkuyorum(
canım bende dolabı inox sanıyordum özelliklerde yazıyor mu diye bi baktım inox-look yazıyor (çeliğe benzer)anlamındaymış. bunlar inox olmuyormuş çoğu sitede okudumfırında kayınvalidem aynını aldı hiç memnun değil kullaşlı değilmiş her lekeyi tutuor diyor
Bugün tekrar konuşucam ama yine sen telaş etme ben düşündüm diyecek(
vala canım sen ona bakma hiç erkeklerin çoğu böle çeyiz detaylarını fiyatlarını çok bilmediklerinden dolayı acele olarak görüyorlar bnmkide aynı ne acelesi var falan alırız sonra hep böyle sölğo bişi aldımda aldırmıyorum ben artık :dance:
ammanyacım biz martta aldık 12 ay taksitle çamaşır mak. fırın , buzdolabı 3 ünü 6000 ne aldık sırıf dolap 3 küsüre geldi ya kazık mı yedik anlamadım valla(
Benimki ne acelesi var yada zaman var daha, hallettcem edicem diyince benimde hevesim kaçıyo. hiç üstelemiyorum. Onun halletmesini bekliyorum.
vala canım sen ona bakma hiç erkeklerin çoğu böle çeyiz detaylarını fiyatlarını çok bilmediklerinden dolayı acele olarak görüyorlar bnmkide aynı ne acelesi var falan alırız sonra hep böyle sölğo bişi aldımda aldırmıyorum ben artık :dance:
Eşyaların kışın düşüp onun haklı çıkmasından korkuyorum, birde buzdolabını abileri alacakmış galiba, muhtemelen onun rahatlığıda vardır.
Bugün liste yapıcam tüm masrafların yakşalık fiyatını yazıp mail atıcam ki görsün ufak masrafların ne kadar tuttuğunu yoksa çıkamicaz işin içinden...
beyaz esyaların fiyatlarında çok oynama oluyor keşke beyaz esyalar yerine mobilyalarınızı alsaydınız canım..ama almışsın artık sırf dolaba 3 verdiysen 6 iyi tutmuş gülegüle kullan canım
benimkide öyleydi.aldırdım.şimdide iyiki borca girmişim en azından paranın nereye gittiği belli kafam rahat eksiklerimiz tamamlanıyor diyor mobilya taksitlerini her ödemeye gittiğimizde.
Eşyaların kışın düşüp onun haklı çıkmasından korkuyorum, birde buzdolabını abileri alacakmış galiba, muhtemelen onun rahatlığıda vardır.
Bugün liste yapıcam tüm masrafların yakşalık fiyatını yazıp mail atıcam ki görsün ufak masrafların ne kadar tuttuğunu yoksa çıkamicaz işin içinden...
canım biz mobilyaları silopide kaldığımız sürece almayacağız nişanlımın eşyaları var lojmanda kalıyor birkaçta birşey attık mı tamamdır.ne zaman tayinimiz çıktı o zaman evimizi kurarız :gitme:
canım biz mobilyaları silopide kaldığımız sürece almayacağız nişanlımın eşyaları var lojmanda kalıyor birkaçta birşey attık mı tamamdır.ne zaman tayinimiz çıktı o zaman evimizi kurarız :gitme:
:roflol:
ben yaptım eline verdim..önce baktı baktı sonra bu bukadarmıymış bu şu kadarmıymış dedi hiçbişeden haberleri yok bu erkeklerin baktım kızardı biirazcık
Benimki annesiyle oturcaz diye de rahat ...
Olsun be canım. Huzurunuz olsunda. eşyalarıda sonra kurarsınız. yeni tayininizin çıktığı yerde. Senin nişanlın ne iş yapıyo askeriye dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?