2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kızlar gelinlik konusunda Fatih ülkü pasajını düşünebilirsiniz, ablam ve kuzenim oradan aldı, dışarıdan çok daha uygun fiyata hatta kuzeniminkinin resmini ekliyeyim...

onun rahatlığını anlayışla karsılayabilirsin canım zaten..a.s

Başka çarem yok zati sempatiksalakcinni İyi şeleri düşünmek en iyisi

nişanlım üzülmüyorsun değil mi yeni gelin evin olmayacağı için diyorboshayallersmile tabi canım huzur olsun önemli değil gerisi yapılır.gümrükte memur canım

Olsun işi gücü var istediğiniz zaman istediğiniz gibi ev döşersiniz zaten Allahın izniyle hihoyyyt

bide herşeyi kendisi yapıyor 1 kuruş yardım eden olmayınca..dogal olarak birilerininde kuracagımız yuvayı düşünmesi lazım diye düşünüyorumyerimseniben

tabiki canım.
ne güzel ama herşeyi kendisi yapıyor.
hep sizin emeğiniz işte. ilerde kimse laf edemez vereliniortak

slm kıslar nasılsınız elektrik yoktu klimaları kaldırmıyor artık trafolar o yüzden gitti bende yeni gelebildim

Hoşgeldin kaydirigubbakcemile5

evet canım hep söyler bak üzülüyorsan alalım, eşylardan kaçtığımı düşünme der ora için sıfır eşya almak zaten mantıksız olurdu

Benimki o kadar ince değil malesef, ama ben iyi eşya almayı düşünmüyorum, çünkü Iğdır'da çok uzun süre kalmıcaz, oradan dönerken mobilyaları almam bile belki....

Gayet güzel bi gelinlikmiş cimcimeciğim. Kaça aldı bu gelinliği kuzenin.
Bide etek modeli aynı annemin gelinliğinin etek modeli. Annemin zamanına bakıyorumda hep böle katlı katlı gelinlikler varmış. Annemin ve arkadaşlarının. Moda sürekli değişiyor. Hep geriye dönüş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…