- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #4.361
İyi fikir çünkü bunun gelinliği var düğünü var bi dolu masraf işin içinden çıkmak kolaymıki yaa...
İyi fikir çünkü bunun gelinliği var düğünü var bi dolu masraf işin içinden çıkmak kolaymıki yaa...
nişanlım üzülmüyorsun değil mi yeni gelin evin olmayacağı için diyorboshayallersmile tabi canım huzur olsun önemli değil gerisi yapılır.gümrükte memur canım
bunu söylemesi bile incelik enişteyialkisalkisalkislıyorum
evet canım hep söyler bak üzülüyorsan alalım, eşylardan kaçtığımı düşünme der ora için sıfır eşya almak zaten mantıksız olurdu
bide herşeyi kendisi yapıyor 1 kuruş yardım eden olmayınca..dogal olarak birilerininde kuracagımız yuvayı düşünmesi lazım diye düşünüyorumyerimseniben
onun rahatlığını anlayışla karsılayabilirsin canım zaten..a.s
nişanlım üzülmüyorsun değil mi yeni gelin evin olmayacağı için diyorboshayallersmile tabi canım huzur olsun önemli değil gerisi yapılır.gümrükte memur canım
slm kıslar nasılsınız elektrik yoktu klimaları kaldırmıyor artık trafolar o yüzden gitti bende yeni gelebildim
bide herşeyi kendisi yapıyor 1 kuruş yardım eden olmayınca..dogal olarak birilerininde kuracagımız yuvayı düşünmesi lazım diye düşünüyorumyerimseniben
slm kıslar nasılsınız elektrik yoktu klimaları kaldırmıyor artık trafolar o yüzden gitti bende yeni gelebildim
evet canım hep söyler bak üzülüyorsan alalım, eşylardan kaçtığımı düşünme der ora için sıfır eşya almak zaten mantıksız olurdu
Kızlar gelinlik konusunda Fatih ülkü pasajını düşünebilirsiniz, ablam ve kuzenim oradan aldı, dışarıdan çok daha uygun fiyata hatta kuzeniminkinin resmini ekliyeyim...
güsel bir gelinlik canım kaça aldılar
[/url][/IMG]
Orasi neresi oluyo? eylulde esimle delinlik bakmaya gidecez cunku..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?