- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #4.381
Tesekkür ederim canim..Canım Fatih'te cadde boyu gelinlikçiler mevcut zaten, yukarı doğru çıkınca görürsün pasajı...
Tam yerini tarif edemiyorum çünkü bende çok iyi bilmiyorum, otobüsten inip yukarı doğru çıktığımda karşıma çıkıyordu
bende nişanlıyım.nişanlım askerdeşafak 201 :gitme: geldiğinde biz de düğün yapcaz hemen guclubacismile tüm evlilik telaşında olanlara mutluluklar diliyorum
Benimki o kadar ince değil malesef, ama ben iyi eşya almayı düşünmüyorum, çünkü Iğdır'da çok uzun süre kalmıcaz, oradan dönerken mobilyaları almam bile belki....
bende nişanlıyım.nişanlım askerdeşafak 201 :gitme: geldiğinde biz de düğün yapcaz hemen guclubacismile tüm evlilik telaşında olanlara mutluluklar diliyorum
nişanlınında farklı incelikleri vardır canımolumunekankayizsmile benimde içimden gelmiyor zaten yeni eşyalarla il il gezmekakannehir
nişanlımında 8 aydır düzenli ve rahat bir işi var ondan öncesi doğru dürüst bizde birşey konuşamazdık iş yok para yok hayal bile kurulmuyor ama şimdi mesleği elinde insana guven geliyor canım. sizin içinde böyle olacaktır şimdi durumlar inan çok farklı ya önce borçlarımız vardı hayat kavgası çok yıprandıkaskere gitti parasız kaldık en zor günleri askerde yaşadık zaten ve orda da ataması yapıldı allah gönlüne göre verdide bu sorunlar bitti (
kızlar bugün kayınvalidemin doğum günü ne alsam sizce ona? kapalı olduğu güzel bir eşarp almayı düşündüm ama anneler gününde de işlemeli bir şal almıştım. deminden beri internet sitelerinde geziniyorum ama bişey bulamadım.
Canım bizde galiba bu yüzden biraz akışına bıraktık.
çünkü nişanlımın hala borçları var onları ödüyor.
ben bitaraftan para biriktiriyorum ama onun borçlarının bitmesi lazım.
inşallah borçlar biter bizimde tez zamanda bizde istediklerimizi yaparız
daha çok hayal kurarız planyaparız.. çok zor kredi borcu.
allah herkese yarıdm etsin.
Ben sana aldıklarımı yazayım fikir olur belki canım. bENim kayınvalide de kapalı.
Başörtü almıştım. Vazo, Pike takımı, boncuk işlemeli iğne oyasımı ne diyolar tülbent, çiçekleri çok seviyor canlı çiçekler almıştım 1 kaç tane adlarını bilmiyorum ama :lepi:
Pijama takımı almıştım, Masa örtüsü almıştım, şimdi aklıma gelenler bunlar buyrunnnnnnnnn
kızlar bugün kayınvalidemin doğum günü ne alsam sizce ona? kapalı olduğu güzel bir eşarp almayı düşündüm ama anneler gününde de işlemeli bir şal almıştım. deminden beri internet sitelerinde geziniyorum ama bişey bulamadım.
çok sağol canım, pijama takımı ve pike takımı bakacağım :) dün akşamın bir saatinde pasta yaptım bide onu götüreceğim
çok sağol canım, pijama takımı ve pike takımı bakacağım :) dün akşamın bir saatinde pasta yaptım bide onu götüreceğim
canım ben çok deneyimliyim o konulardaEn son kütahyanın çini tarzında kahve fincanları vardı bi takım ondan aldım yanına bakır cezve ve çikolata koydum kalpli bir kutuya harika oldu :asigim: çok hoşuna gitmiş.
canım ben çok deneyimliyim o konulardaen son kütahyanın çini tarzında kahve fincanları vardı bi takım ondan aldım yanına bakır cezve ve çikolata koydum kalpli bir kutuya harika oldu :asigim: çok hoşuna gitmiş.
canım ben çok deneyimliyim o konulardaen son kütahyanın çini tarzında kahve fincanları vardı bi takım ondan aldım yanına bakır cezve ve çikolata koydum kalpli bir kutuya harika oldu :asigim: çok hoşuna gitmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?