- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #44.321
en yakın arkadasım telemarketing yapıyor tlfonda check up satıyor ona da söyledim bizim evi telekomdan da arıyorlar devremülk satmak için de arıyorlar check up içinde çagrı merkezi çok zor günde 150 arama yapıyor arkadasım sen nasıl dayandın tatlım 5 sene 11818'e filan basvuru yapsana en azından outband cagrı alırsın...
kosgeb i duydunmu bilmiyorum sermayen yoksa 27000 tl karşılıksız ödeme yapıyor bi kurs var sanırım ona katılıyorsun ve önerdiğin işleri kabul ettirirsen sana 27000tl ödüyorlar işyeri açman için ve geri ödemesiz bende tam araştırmadım ama duydum böyle bişey olduğunu istersen netten bir araştır derim ben
canım ben global bilgide çalıştım turkcellin çağrı merkezinde...outbound bölümde de çalıştım icra bölümünde...sonra özel müşteriler için bir bölüm var orada çalıştım ve vardiyalıydı...seviyordum çok iyi arkadaşlarım dostlarım oldu...sevilen biriydim ve yüksek performanstan dolayı çok iyi maaş alıyordum ama sonra rahatsızlandım...sinüs taşikardi ve kalp kapakçığında çökme teşhisi kondu...sonra yöneticilerimle konuştum ve tazminatımı alıp çıktım...ama artık çağrı merkezi istemiyorum...daha stressiz bişey istiyorum en azından...ileride de inşallah pasta ve kurabiye evi açacağım...
Global bilgisayarı biliyorum İstanbulda Turkcelin en büyük çözüm ortaklarından birisi...ben de okuldan mezun olunca Avea cagrı merkezine basvuru yapmıstım ama 1 senelik sözleşme imzalama zorunlulugu getirmişlerdi o yüzden hiç girmedim o çagrılardan sinir hastası da olursun ben de düşünmüo degilim kendime ait bir yer...
slm kıslar nasılsınız bakim ne var ne yokkk
Hepimiz için hayırlısı olsun kızlar...çalışmak güzeldir çalışmasak ceyizlerimizi nasıl alıcaktık bir de öyle düşünün ailemiz de yardım eder ama kendi zevkimize göre herseyimizi alıyoruz Allah'a çok sükür yeni arkadaslarımız oluyor dostlarımız oluyor hayatı ögreniyoruz evde nasıl vakit geçirecektik ki?hepimiz bir takım stresler yasıyoruz ama ne yapalım özel sektör bu devirde memur olmak artık hayal o yüzden çalışmaya tam gaz devam
Eminecim geçmiş olsun tatlım şimdi gördüm...
Eylemcimm insan kaynakları da çok revacta bir sektör su anda özellikle büyük firmalar artık 1 sene boyunca kendi elemanını kendi bünyesine geçirmiyor insan kaynakları sirketleri aracılıgıyla eleman alımını gerceklestiriyorlar umarım istedigin gibi olur canım...
Ben yatıyorum kızlar muhabbet çok güzel size doyum olmaz ama yoruldummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?