2011 gelin adayları buyrun sohbete

canım ben global bilgide çalıştım turkcellin çağrı merkezinde...outbound bölümde de çalıştım icra bölümünde...sonra özel müşteriler için bir bölüm var orada çalıştım ve vardiyalıydı...seviyordum çok iyi arkadaşlarım dostlarım oldu...sevilen biriydim ve yüksek performanstan dolayı çok iyi maaş alıyordum ama sonra rahatsızlandım...sinüs taşikardi ve kalp kapakçığında çökme teşhisi kondu...sonra yöneticilerimle konuştum ve tazminatımı alıp çıktım...ama artık çağrı merkezi istemiyorum...daha stressiz bişey istiyorum en azından...ileride de inşallah pasta ve kurabiye evi açacağım...

tatlımm ben tvde calısıorum program yapıorum simdi ankdayım ama ist'a gelin gidecegim orda yasayacagım için zaten biraz daha zamanım var ancak evlendikten sonra bakıcam....şimdi iş degiştiremem...

Global bilgisayarı biliyorum İstanbulda Turkcelin en büyük çözüm ortaklarından birisi...ben de okuldan mezun olunca Avea cagrı merkezine basvuru yapmıstım ama 1 senelik sözleşme imzalama zorunlulugu getirmişlerdi o yüzden hiç girmedim o çagrılardan sinir hastası da olursun ben de düşünmüo degilim kendime ait bir yer...

iyikide girmemişsin canım çok yıpratıcı oluyor gerçekten...bakalım şimdi nisanda alese girmeyi planlıyorum insan kaynakları yönetiminde yük. lis. yapmak için...

hepimiz için hayırlısı arkadaşlar

ben evde oturmayı istemiyorum hiç.boşuna mı 4 yıl okudum ünv de diyorum.bankacılığa devam edicem şimdilik.ama ileride ne olur ne biter bilemiyorum.buralarda aynı ayarlarda başka sektörde iş bulmam çok zor.belki transfer şansım falan olur.kocam müdür olursa istifa ederim ancak

Hepimiz için hayırlısı olsun kızlar...çalışmak güzeldir çalışmasak ceyizlerimizi nasıl alıcaktık bir de öyle düşünün ailemiz de yardım eder ama kendi zevkimize göre herseyimizi alıyoruz Allah'a çok sükür yeni arkadaslarımız oluyor dostlarımız oluyor hayatı ögreniyoruz evde nasıl vakit geçirecektik ki?hepimiz bir takım stresler yasıyoruz ama ne yapalım özel sektör bu devirde memur olmak artık hayal o yüzden çalışmaya tam gaz devam
Eminecim geçmiş olsun tatlım şimdi gördüm...
Eylemcimm insan kaynakları da çok revacta bir sektör su anda özellikle büyük firmalar artık 1 sene boyunca kendi elemanını kendi bünyesine geçirmiyor insan kaynakları sirketleri aracılıgıyla eleman alımını gerceklestiriyorlar umarım istedigin gibi olur canım...
Ben yatıyorum kızlar muhabbet çok güzel size doyum olmaz ama yoruldummm...

Slm kızlar... Özledim sizi çok,arada gelip okuyorum ama çok uzun monitöre bakamadığım için muhabbete katılamıyorum.
Meltemcim işini sevmen çok güzel bişi ben bankacılıktan nefret ediyorum ayrıldıktan sonra kesinlikle yapmayı düşünmüyorum mesela :97: kıskançlık konusuna gelince şimdi uzakta olduğu için kıskanıyordur yanında olunca kalmaz kıskançlık merak etme...

Son düzenleme:
Teşekkür ederim Meltemcim... Kesinlikle haklısın çalışmayı seviyorum ama sseviceğim bir iş bulucam az kaldı...
iyi geceler tatlım...
sanada iyi geceler seastar

aslında işe alım dışında bişeyler düşünüyorum ama yüksek lisansa başlarsam dahada netleşmiş olacaktır...zaten iş arama sitelerinde bu alanlardaki ilanları takip ediyorum...insan kaynakları hakkında ciddi araştırmalar da yapıyorum ilgimi çekiyor...hayırlısı olur inşallah...çalışmak gayet keyifli ve insanın kndine güvenini sağlamlaştıran bişey bence de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…