2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bizde çok fazla görüşemiyoruz canım, kendisi başka şehirde yaşıyor çünkü. Eminim sevgililer günündede birlikte olamayacağız, ama hediyesini kargo ile yollayacağım.

desene hepimizde bi gurbetlik var..

adın eylüldü dimi? benim için anlamı çok büyük:)
eylülde tanıştık,doğum günüm eylülde ve kızım olursa inşh adı eylül olacak..

geçen sene sevgililer gününde büyük kalpli hedye kutusu aldım içine kravat ve iğnesini koydum iğnede isimlerimizi yazdırdım onun içinde değişik ahşap bir kutu almıştım.
çakıl çikolatalardan aldım ayrıca kalpli çikolatalar koydum.
resimlerimizden oluşan bi albüm koydum.
değişik kalpli mumlar koydum ayrıca çiçek şeklinde mumlar koymuştum.başka bişiy varmı unuttum :)
kutuyuda kurdeleyle süslemiştim.
çok hoşuna gitmişti.
kutunun içinden devamlı bişiyle çıkıodu
ama bu sevgililer gününde klasik bişiy alcam kazak fln

baya uyguna almıştım 2 ay önce şimdi fiyatlar ikiye katlamış 240 aldıkların nevresim mi yoksa battaniyeli takımlardan mı :44:

bitanesi sadece nevresim takımı bitaneside battaniyeli nevresim takımı şimdi nettende fiyatları baktmda iyi bari hemen hemen aynı fiyatlarda

desene hepimizde bi gurbetlik var..

adın eylüldü dimi? benim için anlamı çok büyük:)
eylülde tanıştık,doğum günüm eylülde ve kızım olursa inşh adı eylül olacak..

Evet canım, bende Eylül doğumluyum, ismimde ordan zaten. İnşallah isteklerin yerine gelir canım..

süper fikir kaptım :)
benim sevdicegimin dogum gunude 10 şubatta 14 şubatta da sevgililer günü.. gecen sene gömlek hırka aldım ilk senemizdi acemilige geldi.. bu sene daha aşk dolu bişiler yapmak istiyorum.. bana da fikir verin kızlar..?

tabi özel değilse
ben atladım böyle ortadan ama kusura bakma.. :18:

Özel değil canım ama henüz düşünmedim.
Zaten nisanda doğum günü, ondan önce benim doğum günüm var, o kutlasın bakalım ondan sonra düşünürüz :))
Ama unutacağını zannetmiyorum, geçen seneyi hatırlattığım zaman "hatırlatma" der hep :))

bende eski sevgilime yapmıştım onu şimdi nasıl pişmanım nasıl pişmanım

birde içine kalpli kadife bi kart koymuştum büyüktü kare şeklinde içine gzl sözler yazmıştım.
bu da fikir olabilir.
bu senede öyle bi kart alıcam ama kedili alıcam çünkü o hep kedim der bana espirili olsun :)

canım cok yaratıcısın bu konularda keselerini şekelerinide görmüştüm..
bende kutumsuz bişey yapcam..resimlerden de bişiler yapsam mıki ..
benımkı hep fotomu isterdi bende yok diye vermedim ama acaba foto cekınsem yenide
elcintih ,evli olsam yapardım öyle ama görmüştüm bu süprizini cok gosuma gitmişti.. evlenince yaparuk artık:79:

malesef bendede var çok kötü yakın ark nişanlandı heyecandan elim ayağım kopcaktı tiremekten
kendime gelince yok bu nişanlımdada istemiyor imajı yarattı sonra alıtştı istek dışı olduğunu ama yine bende aynı sorun var heyecan sıkıntısı tık yok. Düşünsene nişanda bile kuaföre wc yıkayıp elim çamaşır suyulu gittim pes gibi ama çok relaxtım ancak fotolara bakınca cd izleyince anlıyorum gerçek odlğunu birde herkes birden şaşırdı böyle bir kararı haberimiz yoktu yayınmı yapacaktım sevgilim var evleneceğim diye ailem yakınlar biliyordu eminmisin imajları felan bunlarda dondurdu belkide değişik tarif edilmez canım bu durum ruhsuz gibi hissediyorum kendimi bazen

tatlım bu bazı siteler var resimleri süsleyen onlardan kendi resimlerini süsle çıkattır öyle ver bi foto çerçevesinede koyabilirsin.
teşk.ederim bu arada

bende eski sevgilime yapmıştım onu şimdi nasıl pişmanım nasıl pişmanım
evet değcek olması yapılan kişi için önemli tabii

elcinimm harika bi süpriz olmuşş.

evet evlenince yapın artık canım isim ne senin
Elçin ne güzel süpriz olmuş öyle canım eminim eşin çok beğenmiştir..

saol eylülcüm evet çok begendiii

kradese+,spicy_+,elcintih+,sonbahar14+,rozelinda,hlmbtl+,DENİZKOYDUMADIMI+,ykyy,Pandomim+,
merhaba kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…