- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #44.441
50 tl mi çok iyi almışsın ya bende az önce aldım çok önerdiler 2 nevresin takımı aldım 240 tl toplam bide yorgan hediye ettiler:):) saolsunlar
Bizde çok fazla görüşemiyoruz canım, kendisi başka şehirde yaşıyor çünkü. Eminim sevgililer günündede birlikte olamayacağız, ama hediyesini kargo ile yollayacağım.
baya uyguna almıştım 2 ay önce şimdi fiyatlar ikiye katlamış240 aldıkların nevresim mi yoksa battaniyeli takımlardan mı :44:
desene hepimizde bi gurbetlik var..
adın eylüldü dimi? benim için anlamı çok büyük:)
eylülde tanıştık,doğum günüm eylülde ve kızım olursa inşh adı eylül olacak..
geçen sene sevgililer gününde büyük kalpli hedye kutusu aldım içine kravat ve iğnesini koydum iğnede isimlerimizi yazdırdım onun içinde değişik ahşap bir kutu almıştım.
çakıl çikolatalardan aldım ayrıca kalpli çikolatalar koydum.
resimlerimizden oluşan bi albüm koydum.
değişik kalpli mumlar koydum ayrıca çiçek şeklinde mumlar koymuştum.başka bişiy varmı unuttum :)
kutuyuda kurdeleyle süslemiştim.
çok hoşuna gitmişti.
kutunun içinden devamlı bişiyle çıkıodu
ama bu sevgililer gününde klasik bişiy alcam kazak fln
tabi özel değilse
ben atladım böyle ortadan ama kusura bakma.. :18:
geçen sene sevgililer gününde büyük kalpli hedye kutusu aldım içine kravat ve iğnesini koydum iğnede isimlerimizi yazdırdım onun içinde değişik ahşap bir kutu almıştım.
çakıl çikolatalardan aldım ayrıca kalpli çikolatalar koydum.
resimlerimizden oluşan bi albüm koydum.
değişik kalpli mumlar koydum ayrıca çiçek şeklinde mumlar koymuştum.başka bişiy varmı unuttum :)
kutuyuda kurdeleyle süslemiştim.
çok hoşuna gitmişti.
kutunun içinden devamlı bişiyle çıkıodu
ama bu sevgililer gününde klasik bişiy alcam kazak fln
süper fikir kaptım :)
benim sevdicegimin dogum gunude 10 şubatta 14 şubatta da sevgililer günü.. gecen sene gömlek hırka aldım ilk senemizdi acemilige geldi.. bu sene daha aşk dolu bişiler yapmak istiyorum.. bana da fikir verin kızlar..?
birde içine kalpli kadife bi kart koymuştum büyüktü kare şeklinde içine gzl sözler yazmıştım.
bu da fikir olabilir.
bu senede öyle bi kart alıcam ama kedili alıcam çünkü o hep kedim der bana espirili olsun :)
kızlar bende öyleyim.
Nişanlımda diyor sen hiç evlencek gibi heycanlanmıyrsun.
Ee dedim inanamıyrm ki hala kendimde değilim sanki
haftasonu şunu alalım bunu alalım dio işte evimiz böle olsun şuraya şunu koyalım fln
ama ben öle dinliyrm. Ya da bana alıncak şimdi gibi sorular soruyrm istem dışı.
Sanki alınanlar bana değilde hala başkalarına alınıyrmuşta ben imrenerek bakıomuşum gibi hissediyrm
kayınvaldem demiş zeynep e saat ne zaman bakcaz ne zaman alalım.
Bana mı dio dedim. Ne bilim çok tuaf duygular yaşıyrm.
Sanki ben evlenmiyrm bir başkası evlenio.
Korkular yaşıyrm tedirginliklerim var.
Bu kadar heveslenipte hevesimin kırılacağından korkuyrm
tatlım bu bazı siteler var resimleri süsleyen onlardan kendi resimlerini süsle çıkattır öyle ver bi foto çerçevesinede koyabilirsin.canım cok yaratıcısın bu konularda keselerini şekelerinide görmüştüm..
bende kutumsuz bişey yapcam..resimlerden de bişiler yapsam mıki ..
benımkı hep fotomu isterdi bende yok diye vermedim ama acaba foto cekınsem yenide
elcintih ,evli olsam yapardım öyle ama görmüştüm bu süprizini cok gosuma gitmişti.. evlenince yaparuk artık:79:
evet değcek olması yapılan kişi için önemli tabiibende eski sevgilime yapmıştım onu şimdi nasıl pişmanım nasıl pişmanım
evet evlenince yapın artık canım isim ne senincanım cok yaratıcısın bu konularda keselerini şekelerinide görmüştüm..
bende kutumsuz bişey yapcam..resimlerden de bişiler yapsam mıki ..
benımkı hep fotomu isterdi bende yok diye vermedim ama acaba foto cekınsem yenide
elcintih ,evli olsam yapardım öyle ama görmüştüm bu süprizini cok gosuma gitmişti.. evlenince yaparuk artık:79:
Elçin ne güzel süpriz olmuş öyle canımeminim eşin çok beğenmiştir..
tatlım bu bazı siteler var resimleri süsleyen onlardan kendi resimlerini süsle çıkattır öyle ver bi foto çerçevesinede koyabilirsin.
teşk.ederim bu arada
evet değcek olması yapılan kişi için önemli tabii
elcinimm harika bi süpriz olmuşş.
evet evlenince yapın artık canım isim ne senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?