- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #44.621
bunun acısını fena çıkarmasın sonra ilerleyen günlerde esroooo hergün kese yaptırırsaa görürsünn:86:
aa bizde de canım şu var ..
evlendiginin ilk gecesi eve gidildiginde damat gelının ayaklarını yıkayıp suyunu evın koselerıne sepermiş.. eve bereket getirirmiş.. o dedigini hiç duymamıştım ..
dinende bu varmıs nişanlımın söyledigine göre.. garipsemeyim diye söylemişti.
evlendiginin ilk gecesi eve gidildiginde damat gelının ayaklarını yıkayıp suyunu evın koselerıne sepermiş.. eve bereket getirirmiş.. o dedigini hiç duymamıştım ..
nişanlım hayatta yıkamazz
kızlar o zaman saklayın dicemde hacdan zemzem suyu getirmeye benzicek.. bigün ara verinde gidin balayına o zaman ya da kendinize septirtin siz bereketli olun
nie canım .:26:
ne bilim cnm bende diyemem ztn yıka die.
söylesemde başka bahaneler bulur ztn yıkamaz ayaklarımı.
hasta fln olsam öle yıkar
ruhu incedir ama ilk gece yıka desem yıkamaz
nazla niyazla kabul ettirsin belki canım.. tabi gelininde istemesi önemli bunu..
bu serpmenin anlamı , hatunun ayakları ugur bereket demekmiş ayagının sürüldügü su evimin dört köşesinde banada evede bereket getirsin demekmiş .. damad dökce tbi..
Kız Zuhal biz nasıl yapsak bu işi, canımcım kendi evimize yerleştiğimiz ilk gece olmazmı bu?
nişanlım hayatta yıkamazz
valla bebişimm evimizde ve ilk gece arefesinde olmamız lazım anladığım kadarıyla bende çözemedim
farklı bir topikte okudum nikah kıyılırken geline evlenmeyi kabul ediyormusunuz sorusu soruldugunda yavaş yavaş HAYIRlısıyla EVET demiş yada demek istiyormuş tam olarak hatırlamıyorum...utanmasam bende yaparım da utanırım ben...
Bende evlenme teklifi ederken yine güllü gibi taşlı yüzük altın almıştı
söz de tek taş
nişanda alyans 3 yüzüklü takılıyorum ben.))))))))
kızlar düğün günü davulcu istiyrmusunuz?
gelin almada fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?