- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #45.341
Betüş ekledinmi canımcım ben göremedim...
bende göremedim canım hangi albüme ekledin?
ya bn diğer albme ekledm ama baktım nevresmlerimi ekldeğim evtekstili albmüme kaydolmş((
Dün telefonda konuşurken bana kazak ören, atkı ören biri yokki dedihemen benim kafamda şimşekler çaktı, dedim ben buna birde atkı öreyim, akşam siyah ip alacağım, başlayım bakayım
ekliorm yavruşum
gerçekten mi aslı almşm dmi bayaa valla ekskler aklmda oldkça hep ekskmş gbi gelio nasl açııo bn blmiormki
İyidir canım, sen nasılsın? keyifler nasıl bakalım...
Sevgililer gününe ne düşünüyorsun canım? ben klasik olacak ama atkı öreceğim, tabi yanına gömlek yada kazak almayı düşünüyorum..nasıl olur
:)))Benimde zaman zaman öyle oluyor, geçen nişan resimlerine bir baktım el emeklerine geçmiş :))
tabiki canım birsürü şeyin olmuş.
betül çeyiz topiğine geliyosun canım. sağ veya sol tarafta yeni konu aç diyor.
ordan açıyosun. sonra resimleri yüklüyosun bukadar :))
hım güzel. bende daha öncelerde kazak gömlek almıştım hep.
bu sefer ismimizin baş harflerinden kol düğmesi ve kravat iğnesi yaptırmayı düşünüyorum.
birde taraftar kravatı almayı planlıyorum :))
Erkek atki ornekleri-derya baykal,deryalı günler,derya baykal izle,nako
bu atkının grisini çok beğendim yapılışıda var ama hiç birşeycik anlamadım:S
:)))
hmm peki sayfada resmlern byük olması için erden ykliim aslıcım bu konuya cvp ver bölmnden ekleynce küçük oluoya resmler
bu arada bnde sevgller gnü diildi ama aşkıma atı örmştm.. sevgililer gnnde bişii almamştm bz o gn sözlenmştk heyecandan sevgller gnü hç aklıma gelmemşti ama aşkım parfüm seti almştıı bna.. bu senede ne yapsam blmiorm sz paylaşın kızlar bnada fikir olsn farklı bişii olsn istiorm
betül göremedim cnm ben
sürahini.
güle güle kullan tatlım
zeynepcm neden blmiorm çeyizlerm evtekstili bölmne kaymş resmler ordan bakablrsn
Canım hızlıresim.com hata veriyor sürekli.
Ben artık yükleresim.com dan yüklüyorum.
bn burdakinn mavisini ve içinde 2 tane saç örgüsü olanını yapmştm çk beğenmşti ve bnde saç örgüsü modelini ilkkez denemştm buket eğer annn yada etrfanda biri bliosa sana anlatsn çk zor diil zevkli bişey yapablrsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?