2011 gelin adayları buyrun sohbete

Aklımda birde şey vardı, ikimizin yanyana çekilmiş güzel bir resmini çerçeveletip onuda yollamaktı.Fakat akşam görüşebildik, yanımızda makinede yoktu, telefondan çekeyim dedim, iyi çekmedi, farklı şehirlerdeyiz aynı yerde olsaydık, fotoğraf işinide halledecektim. Bu bizim ilk sevgililer günümüz olacak..

ekliorm yavruşum

gerçekten mi aslı almşm dmi bayaa valla ekskler aklmda oldkça hep ekskmş gbi gelio nasl açııo bn blmiormki

tabiki canım birsürü şeyin olmuş.
betül çeyiz topiğine geliyosun canım. sağ veya sol tarafta yeni konu aç diyor.
ordan açıyosun. sonra resimleri yüklüyosun bukadar :))

hım güzel. bende daha öncelerde kazak gömlek almıştım hep.
bu sefer ismimizin baş harflerinden kol düğmesi ve kravat iğnesi yaptırmayı düşünüyorum.
birde taraftar kravatı almayı planlıyorum :))

Benim elimden az çok gelir, akşam annem başlayacak, ben öreceğim

pandomin senin hediye fikrinde süpermiş canım, bizim ilk sevgililer günümüz, daha önce yılbaşında gömlek almıştım, şimdide kazak alayım diyorum, bakalım..:81:

Benimde zaman zaman öyle oluyor, geçen nişan resimlerine bir baktım el emeklerine geçmiş :))
:)))

hmm peki sayfada resmlern byük olması için erden ykliim aslıcım bu konuya cvp ver bölmnden ekleynce küçük oluoya resmler

bu arada bnde sevgller gnü diildi ama aşkıma atı örmştm.. sevgililer gnnde bişii almamştm bz o gn sözlenmştk heyecandan sevgller gnü hç aklıma gelmemşti ama aşkım parfüm seti almştıı bna.. bu senede ne yapsam blmiorm sz paylaşın kızlar bnada fikir olsn farklı bişii olsn istiorm

Canım hızlıresim.com hata veriyor sürekli.
Ben artık yükleresim.com dan yüklüyorum.

Ben 1. modeli çok beğeniyorum, kendimede bundan alacağım kısmetse..Son zamanda alacağım çünkü yatak odamı beyaz mobilya düşünüyorum, ona uyan bir rengini seçeceğim..

kanıma girdin gene kız Modeli çok beğendim anneme akşam çıtlatayım yardım ederim derse biraz cesaretlenebilirim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…