2011 gelin adayları buyrun sohbete

nişanlımda acelecidir zaten merak etme ondan bişey kaçmaz :)))
takip ediyordur saçlarımı boyatıp güzel bir foto çekileyim :))

ne demk cnm burda bunu için varız di mi
bizde arçelikten aldık yalnız bulaşık makinesiyle fırın kaldı çamaşır makinesini alalı 15 gün oldu
diğerleri için senden fikir bekliorm :90:

çamaşır mak.içinde 7kg vardı onu çok beğendim havalandırma,14dak. gibi programları vardı
fırın için ne düşünüosun yine arçelikmi alıcaksınız?
hee bide buzdolabınıda aşağıda derin dondurucusu olanları beğeniorum ben sen nasıl aldın buzdolabını?

cnm bnm çamşı mkinemi tarif ediosn
nişanlım arçelik 7104 hst modelini aldı o dediklerinin hepsi var ve son modeliymiş zaten tavsiyede etmişlerdi onu almış gri renk
bzm bi buzdolabı samsung onunda buzluğu alt tarafta oda senin istedgn gbi yani
arçelikte o model var mı bilmiorm ama vardr bnce
fırın çok iyi olmalı turbo olmamlıymış annem öle dio çnkü turbolar eşit pişirmiomuş kurutyrmuş
o yüzden multifonsiyonel olan modellere bakıcaz arçelikten sen ne düşünüosn?

betüşşş nişanlım taçın battanıyesini alacak bana:)) en uygun onlineevtektil sitesinde 99 tl ücretsiz kargoyla. hangi modeli güzel bi baksana bebeişim ya ben lester modelini beğendim sence hangisi pahalı mı ya tacın battaniyeleri

düdüklü faciasından sonra son hediyen olur diyorduk zuzu ama çocukcağız gene insaflı çıktı

düdüklü faciasından sonra son hediyen olur diyorduk zuzu ama çocukcağız gene insaflı çıktı

ayyy sorma bukett site güvenilir mi dedi bu seferrr yesssssssssss dedim eee çaydanlık alayım dedi onları ben aldım onada battaniye kaldı yoksa başka bişi mi aldırsam çocuk hep indirime girmiş ayağıyla hemen alalım kaçırmayalım o zaman diyorr

kızlar hee böyle sesime gelin Betül seni Aslıyı yazmayı unutmusum tatlımm ..kendimi yabancı bir topicte zanettim...
hmmm ynutma bniiii :))

yawrm lnk at bakayım hemen enşteye tebrk koyuorm bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…