- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #45.461
evet bayadır girmiodum
hb cnm bnm sende hg
kızım başlayın bak bursa burdan da büyk orda evlenen daha çok olur biz nikah memurluğna gttğimzde nisan için başladı herkes falan die konuşuodu memurlar bnden sölemesi deniz biran önce halletmeye bakın
benim sevgililer günü hediyem geldi kızlariphone 4 almıs nisanlım kızlar dayanammış göndermiş kargoyla çok istiyordum ama hiçbir yerde bulamıyordum nasıl mutlu oldum anlatamam ben de ona saat alacagım
ne demk cnm burda bunu için varız di mi
bizde arçelikten aldık yalnız bulaşık makinesiyle fırın kaldı çamaşır makinesini alalı 15 gün oldu
diğerleri için senden fikir bekliorm :90:
nişanlımda acelecidir zaten merak etme ondan bişey kaçmaz :)))
takip ediyordur saçlarımı boyatıp güzel bir foto çekileyim :))
çamaşır mak.içinde 7kg vardı onu çok beğendim havalandırma,14dak. gibi programları vardı
fırın için ne düşünüosun yine arçelikmi alıcaksınız?
hee bide buzdolabınıda aşağıda derin dondurucusu olanları beğeniorum ben sen nasıl aldın buzdolabını?
[/B]
bir bindallı gördüm muhteşem çok hoşuma gitti bayıldım telefonuma kaydettim size göstermem lazım
göster göster merakla bekliorm :80:
bimden yemek takımları alan arkadaşlar fincan takımı var yeme takımlarının aynısından
katolog var canım orda var bugünde öğleden sonra nete yayınlarlaenerde gördün kız
ya telefonum bluetooth açmıyor sinir oldum şimdi beryz gibi çok hoş yanınada adam oturmuş foto çekilmişler bayıldım ben:) kablosunu alıp atıcam.. hatırlat da
aslıcım iyi günlerde kullan canım
betüşşş nişanlım taçın battanıyesini alacak bana:)) en uygun onlineevtektil sitesinde 99 tl ücretsiz kargoyla. hangi modeli güzel bi baksana bebeişim ya ben lester modelini beğendim sence hangisi pahalı mı ya tacın battaniyeleri
düdüklü faciasından sonra son hediyen olur diyorduk zuzu ama çocukcağız gene insaflı çıktı
düdüklü faciasından sonra son hediyen olur diyorduk zuzu ama çocukcağız gene insaflı çıktı
hmmm ynutma bniiii :))kızlar hee böyle sesime gelin Betül seni Aslıyı yazmayı unutmusum tatlımm ..kendimi yabancı bir topicte zanettim...
betüşşş nişanlım taçın battanıyesini alacak bana:)) en uygun onlineevtektil sitesinde 99 tl ücretsiz kargoyla. hangi modeli güzel bi baksana bebeişim ya ben lester modelini beğendim sence hangisi pahalı mı ya tacın battaniyeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?