2011 gelin adayları buyrun sohbete

kız benle birlikte ikiz kardeşim var daha oda yardım ediyor çeyizde ne alırsam ikimize abartı hiçbirşeyim yok görsen çoraplarımdan başka birşey abartmadım.yavrucummm erkek tarafından birşey beklemeyelim diye yapıyoruz ya zaten bu kadar masrafı

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canımcım, aynı tarihte sözlenmişiz :))

cnm bende senn gibi düşünüyorum iki tane güne girdim bi yandanda her ay artırabildiğim kadarıyla altın alıyorum her ayda 200 300 lira taksit ödüyorum eksiklerimi alıyorum.. Para olarak dursun lazım olur.. Ne alacak olursam bozdurur alırım...

Hayırlı olsun canımcım, aynı tarihte sözlenmişiz :))

Ayy esracımm ciddimisin Çok mutlu oldumm..
Çok çok çok teşekkür ederim canım darısı olmayanlara inşallah..
Düğün tarihi belli olan varmı kızlar tam net olarak? Ayrıca birşey daha sormak istiyorum engin bilgilerinizden yararlanmak adına nişanım evde olacağı için çok abartıya kaçmak istemiyorum ama elbise giymek istiyorum önerebileceğiniz bişeyler varmı yaa
Askılı straplez istemiyorum kısa yada kapri yada uzun kol olabilir uzun eteği olsun istiyorum ama kabarık değil :90: ne çok şey istiyorum demii off yaa

aynen tatlımm benim heray ödemelerim 500 tl ögrenim kredisi ödüyordum Allah'a sükürler olsun ki martta bitiyor marttan sonra da elektronik ev aletlerimi alıcam onun dısında babam saolsun yatak odamı aldı ben de şimdi mutfak gereçlerimi filan alıyorum ....aynen geride para gerekiyor...

allahtan ben öğrenim felan almamıştım o derdim yok... Vala elektrik süpürgesiyle ütüde alacaktım beyaz eşyayı alırken alırız dedi nişanlım bende hiç almadım... Tava tencere nevresim gibi taksitlere girdimm... çok da abartmamak lazım çeyiz olayını...

görüşmek üzere cnm alırsam modellerini yazarım sanada bye byee

evett canımm ben de onları aldım zaten kalabalık esya sevmiyorum evim geniş ferah olsun fazla esyayla daralmasın istiyorum zaten bazanın altında bekleyecekler bakalım fazlasını alsam yerim olucak mı o yüzden evimin durumuna göre alacagım yatak odama ve mutfagıma halı alacagım biz de zaten yeterince masraf yaptık evimize banyo dolabı filan yaptırdık içine girdikten sonra zor olurdu çünkü...tavalarını hangi marka aldın?ben de alacagım da

Bende çeyiz olayına çok girmiyorum, daha doğrusu abartıdan kaçıyorum...
Herşey az ve öz olsun istiyorum, mesela şarjlı süpürgem var ama annem ayakta süpürmek için olanındanda alalım diyor ne gerek varsa, istemiyorum bende...

ihtiyacın varsa al canım yoksa alma derimm zaten kiracı olucaksın bir süre kendi evine geçtikten sonra istedigin herseyi gönlüne göre alırsın....

cnm tefalden aldım 1 tane 32 cm börek tavası bir tane wok tava 1 yumurta tavası bi tanede 26 cm tava... tefalde şimdi 3 al 2 öde varmış ama bayan bana yardımcı oldu bi alana bi bedava yaptı.. uyguna aldım.. hepsi 169tl.. eğer sende alırsan bi alana bi bedava yapamaz mısınız de çünkü kendi ellrinde ben daha geçen hafta aldım..

ihtiyacın varsa al canım yoksa alma derimm zaten kiracı olucaksın bir süre kendi evine geçtikten sonra istedigin herseyi gönlüne göre alırsın....

Bende öyle düşünüyorum ama annem en iyisi olsun diyor, perde ölçüleri bile başka eve geçince değişiyor, kiracı olmanın bu yönünü hiç sevmiyorum, gerçi hiçbir yönü güzel değil ama...

evet ya sanki bütün gün ev süpürülecekmiş gibi senn evnde zaten kimse olmayacak haftada en fazla iki defa süpürsen yeter.. şahsen ben cmt den cmt ye temizlik yapmayı düşünüyorum..

Kuzenim bana simfer albeni almış, acaba kullanışlımıdır kızlar?
Luxel alacamkmış, bunu önermişler ve almış

Sanırım benim almayı düşündüğüm fırından almış.
Düğmeleri falan çok kullanışlı değilmiş elde kalabiliyomuş ama diğer özellikleri iyiymiş galiba.
en iyisi içinde aydınlatma var lambalı falan D

Benim evim yerim belli ama bende herşeyi az öz alıyorum zaten kayınvalidemde de var diye.
1 tek kişilik. 1 çift kişilik battaniye 1 tanede polar battaniye var tv izlerken hafif.
günlük yemek takımı çatal kaşık takımı almadım.
3 tane nevresim var onlarda yeter bir süre.
Zaten evlendikten sonrada alınır sırasıyla.
Çıkan yeni modellerden filan.
Bizim için önemli olanlar ilk etapta işimizi görücek şeyleri almak.

evet ya sanki bütün gün ev süpürülecekmiş gibi senn evnde zaten kimse olmayacak haftada en fazla iki defa süpürsen yeter.. şahsen ben cmt den cmt ye temizlik yapmayı düşünüyorum..

Şarjlı süpürgem var zaten.
Evide 2-3 günde bir süpürsem yeter sanırım, çünkü şarjlı süpürge çok iş görüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…