- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #45.481
ben dinarsu aldım çeyize iki tane...evede aldık kullanıyoruz.sanki elektrikli battaniye.ama tacın kalitesi bi başkadır muhakkak.
Kızlar bayadır gelemiyorum ama bugün bir ugrayıp merhaba demek istedim..
Sözüm kesildi 9 ocakta :86: 12 Şubat içinde nişan tarihini belirledik
Evde yapıcaz bakalım hayırlısı inşallah
Düğün tarihimiz daha belli olamadı bir türlü ama haziran yada temmuz olacak gibi gözüküyor
Ayy sizde ne var ne yok? Çok aklıma geldiniz ama bir türlü nasip olmadı aslında bayada sıkışık durumdayım istifamı vericem işler çoookk
Kızlar bayadır gelemiyorum ama bugün bir ugrayıp merhaba demek istedim..
Sözüm kesildi 9 ocakta :86: 12 Şubat içinde nişan tarihini belirledik
Evde yapıcaz bakalım hayırlısı inşallah
Düğün tarihimiz daha belli olamadı bir türlü ama haziran yada temmuz olacak gibi gözüküyor
Ayy sizde ne var ne yok? Çok aklıma geldiniz ama bir türlü nasip olmadı aslında bayada sıkışık durumdayım istifamı vericem işler çoookk
Zuhall battaniyen var mı ?kızz sen evlendikten sonra bir sey almayacagın bırak biraz da evlendikten sonra alırsın 2-3 tane aldın herseyden ...
cnm süperr Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsinn
cnm bnm çamşı mkinemi tarif ediosn
nişanlım arçelik 7104 hst modelini aldı o dediklerinin hepsi var ve son modeliymiş zaten tavsiyede etmişlerdi onu almış gri renk
bzm bi buzdolabı samsung onunda buzluğu alt tarafta oda senin istedgn gbi yani
arçelikte o model var mı bilmiorm ama vardr bnce
fırın çok iyi olmalı turbo olmamlıymış annem öle dio çnkü turbolar eşit pişirmiomuş kurutyrmuş
o yüzden olan modellere bakıcaz arçelikten sen ne düşünüosn?
yawrm lnk at bakayım hemen enşteye tebrk koyuorm bu arada :)
cnm süperr Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsinn
benim hepsi beyaz renk olacak eşyaların
ama gri çok şık duruyo yaa
var cnm öle alltan derin donduruculu olanlardan arçelikte
millet öle alma çocuk olunca açmaya çalışır bozar fln dedi ama öle istiorum ben yaa
aa bak fırındaki o detayı bilmiodum benn
ben birazda tepsileri fln büyük olsun istiyorum yaa annemler bi tane arçelik fırın aldı davul fırından sonra süperr olduu ama bilmiorum tabi turbomuydu neydi
peki senin dediklerinden arçelikte varmı?
hayırlı olsun duygu ben seni en son agustos da gördüm ondan beri görmedim o zamanlar nisanlın askerdi bak safak bitti
hg cnm hayrlı olsun Allah tamamına erdirsin güzel telaşlar bunlar tadiını çıkar
istifa konusunda da hayrlısı olsun
kız bende aldım dinarsu dan ikitane çk 70 e yok şimdide ille birtane taç tan almazsam yarımmmm olacamm bir taraflarım şişecekkk
bebişkommm onlineevtekstil.com da kız eğer çarşıda daha uyguna getirisem alcambugün bakayımda bi burda 99 ya
sen fırında büyüklerden bahsediyosun sanırım dimi mini fırın değil bu bahsettiğin
amin cnm Allah sanada istediklerini nasip etsin inş
olsun gri beyaz farketmez cnm yeterki kullanışlı olsun
biz buzdolbını gri aldgmz için diğerlerinide gri alalım dedik hani uyumlu olsun die
yalnız şunu sölym sana eger hç beyaz eşyaya başlamdysanız ve imkanlar el veriosa gri al derim çnkü beyaz sararıo belli bi süre sonra yazık oluo sonra..
çocuk kilidi vardı aldığımz dolapta o yüzden açamzlar sanmıorm
arçeliktede vardr mutlaka
anldım cnm işte bizde geri kalanları arçelik düşünüorz o dediğim özellikteki fırının modeli şu aklında bulunsn tabi sen yine istedgni alırsn 9541 HI DG bu fırının modeli
buda begendiğim bulaşık makinesi yine arçelik 6242 HI cnm
duygucum askerine kavuşmuşsun gözün aydın ayrıca attığınız mutluluk adımında da hayırlı olsun diyorum...
sen fırında büyüklerden bahsediyosun sanırım dimi mini fırın değil bu bahsettiğin
set üstünde ne düşünüosun?
bide bulaşık mak.aynı olacak Allah kısmet ederse
baktım zuzuş bn emnönnde sormştm bna 99 dedi tacn battanyelerne şimdi siteye baktım dorsay ve sıena modeli hoşuma gtti bnm
kız bende aldım dinarsu dan ikitane çk 70 e yok şimdide ille birtane taç tan almazsam yarımmmm olacamm bir taraflarım şişecekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?