2011 gelin adayları buyrun sohbete

bende de canım 3 tane nevresim takımı 1 tane uyku seti 1 tane saten nevresim takımı 1 tane battaniye 1 tane de pike takımı var yeterr bence

şişe olarak bilmiorum canım markası ne biliomusun ?ben de aldım dügünde sıkacagım parfümümü saklıyorum herkesden

Kuzenim bana simfer albeni almış, acaba kullanışlımıdır kızlar?
Luxel alacamkmış, bunu önermişler ve almış

hımm iyi bari. güle güle kullan esra.

Bende uyku seti ve saten nevresim takımı alsammı almasammı diye düşünüyorum.
Alırsam eğer ilk uyku setini alıcam sateni en sona bırakıcam.

cnm dkny be delicious tekinacardan aldım daha gelmedi... birinde koklamıştım hafif ve hoş gelmişti hoş nişanlım ona o kadar para verme sen o parayı bana ver ben çok güzel kokuyomuşun gibi davranırım dedi ama.. ben yinede aldım... cnm ben bunu nişanlımla görüştükçe sıkayım demiştim düğün parfümü benm hiç aklıma gelmedi sen ne kullancan düğünde...

Canım ben kullandım çok güzel bir parfüm..
Yalnız nerde aldın orijinalmi bilmiyorum ama dün tekin acarda vücut losyonu ve duş jeliyle beraber 353,00 TL'den 153,00 TL'ye düşmüştü

bende tekin acardan aldım 195 tl ye, düşmüş set halinde yine mi düşmüş yaa... bakayımm...
ya güzel mi ya bi kokladım öle bi anda aldım değer mi sence...

tatlımmm sonucta dügünde kalıcı koku olması gerekiyor dügün parfümüm ve su an da kullandıgım parfümüm Calvin Klein Euphoria ben onu aldım makyaj malzemelerimi aldım Kryolon Fondoten aldım sabitleyici aldım ....ojelerimi aldım ....rujumu arastırıyorum şimdi de...

tatlımm sen de tefalcisin galiba tefal ütü+tefal blendır seti alacagım arkadasım var 200 liraya bırakacak bana tefal clipso ve kettle ikisine de 350 lira vermiştim tava konusunda da kararsız kalıorum çünkü ben çok cifliyorum olmadı tavamı cem alırım ...

bende bi ara euphoria yaya takmıştım alacaktım dp den doldurma almıştı bi arkkadaş baktım çok ağır almadım buna da baktım hafif kalıcı bunu aldım.. benim düdüklümde tefal clipso ütümüde alacğım ama diğer küçük ev aletlerimi arçelikten aldım gri aldım tefalde gri yok zaten... bence sende gri al çünkü çok hoşş.. bak paylaşayımde heveslen biraz..

bunları aldım..

kızlar bn baharat tkımı arıormya sağolsn bi arkdşmda gttiği bi mağazada grdklernn resmni çkmş bna attı gdip yakndnda bakıcamda szce hangisi gzel

tesekkür ederimm paylasımın içinn canım ben de beyaz esyamı siemens düsünüyorum ama küçük ev aletlerim tefal olucak çünkü kettle sarı renk üstü o yüzden yoksa griyi ben de çok seviyorum ii günlerde kullan canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…