2011 gelin adayları buyrun sohbete

anladım canımm benim aslında bende bir düşüneyim fotoğraf çekimi için miradoru
Ama dediğin gibi önemli değil biz mutlu olalım yeter ki..

Neyse canlarım ben çıkıyorum inşallah yine gelmeye çalışırım..
Öpüyorum hepinizi..

Selam kızlar...
sizi çok özledim ama hazırlanmaktan sizinle ilgilenemedim...
yarın askerim terhis oluyor ve ben inanılmaz heyecanlıyım

Bu arada bu işsiz ilk haftaiçi günümdü... sabah uyandığımda kendimi çok garip hissettim..
beyin saatim 7.5 ta otamatik uyandırdı tabi o ayrı

hosgeldin bitanem hayırlı olsun cok sevindim işi bırakmıssın hadi hayırlısı yeni bir hayata yelken acıyorsun

Evet tatlım inşallah hayırlı olur gerçekten... şimdi taşınma telaşı falan var bişi anlamam ama böle işsiz en fazla 2 ay dayanabilirim gibi gelio
ben yokken siz neler yaptınız kuzum varmı hazırlıklar ?

kızlar ütümüde aldım ohh miss
çok mükemmel bişi değil ama işimi görücek başlangıçta sonra yetmezse değiştiririm :26:

indirim ne zamana kadar sürer bilmiyorum, bende daha önce açık kahve krem rengi günlük kullanmak için almıştım. le vele'nin içi polar battaniye gibi olanlarından.. şimdikini de taçın gümüş rengini aldım, biz daha mobilya almadık, ama yatak odası takımını ya sade beyaz yada beyaz-kahve almayı düşünüyorum.

senin düğününede baya az kalmış, Allah kolaylık versin. bizde antalyadayız, mobilyalar için ankaraya gitmeyi düşünüyoruz :))[/QUOTE]

ankarada nereye bakacaksınız:) biz de Cuma günü Ankaraya gidicez. tam 1 haftada tüm evi döşeyip gelinlik, davetiye vs. işlerinide halletmemiz gerek. umarım yetişir.
Ankarada tavsiyede bulunabileceğin bir yer var mı?

emayn bi diyorum gitmişken iyi bi yer olsun bi diyorum niye aynı ayardaki daha uygun fiyatlı oteller olmasın.
aklımda 4 yer var
1-susesi deluxe
2- calista luxury
3-fantasia de luxe kemer
4-alva donna
susesi en tuzlusu.calista da çok uygun sayılmaz.ama diğer oteller fiyat olarak uygun.ya sonuçta akşama kadar deniz havuz takılıcam çok da önemli değil otelin muhteşem olması.sevdiğim adam yanımda olcak di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…