2011 gelin adayları buyrun sohbete

betülcüm hepsi çok güzel bende böye ahşap kapaklı istiyorum ama kaşıklı olanlar bana çok kullanışlı geldi. hem içinde kaşığı var hemde görüntüsü şık

merhaba dugi
öncelikle hayırlı olsun sözlenmişşin allah tamamına erdirsin canım
güzel günlerde kullan baharatlıklarını çok şirin duruyorlar

Çok saol denizcim çok teşekkür ederim amin inşallah..
Ayy teşekkürler güzeller dimi Kütahya porselenden yemek takımı kahvaltı takımı almıştım onları hediye istedim adamda tamam dedi

ankaralı hemsomm dügün için nereyi düsünüyosunuz belli mi?

Canım büyük ihtimal çok kalabalık olacağı için köşk restaurantta yapmayı planlıyoruz gittik konuştuk 1500 kişi için uygun olduklarını söylediler yer gölbaşında birde esenboğa airport otele bakalım diyoruz inşallah sözlüm bir gelebilirse karadenizden salı günü tezkeresini alıp gelecek hafta sonuna yetişebiliyor tabi benim doğum günümde kaynıyor arada ama olsun bakalım gönüller bir olsun
Böyle yani canımcım sende ne var ne yok??

Canımm sormak istedigin soru olursa yardımcı olabilirim her konuda alısveris konusunda alısveris canavarıyım ankaranın her yerini bilirim nerde ne kadar indirim var takip ederimm burdan okuyamazsam özelden mesaj at ...yatak odamı mobilyamı lazzoni mobilyadan aldım gelinligimi tunalıda begendim

Eger dügünüm ankarada olsaydı kesinlikle Club Miradorda yapmak isterdim ama dügünüm istanbulda olucak nisanlım orda o yüzden ankarada nikah olucak ben de nikah mekanları bakıyorum Antares'de Nikah Salonu açılmış A cİTY alışveriş merkezinde açılmış Atakule çok boşalmış orayı düşünmüyorum artık

Son düzenleme:

Cnım club miradora 2 hafta önce gittik benimde sözlüm duymuş bir arkadaşından bizim eve çok yakın ama çok sapa içerisi süperdi ama çok uzaktı ve maalesef 600 kişi dediler bize en az 1000 kişi en fazla 1500 kişilik yer lazımdı ordan çıktık köşk'e gittik göl manzarası çok etkiledi beni Miradorda da göl manzarası var ama çok uzaaakkk gözüküyor köşkte hemen dibin göl

evet ben miradora bayıldımm amann dügünüm ankara da olsa ne olur sanki istanbulda da nikah olsun biz daha çok egleniriz bir dile getiriyim ben bunu nisanlıma köşk de çok güzel ben miradoru dış mekan fotograf çekimi de istedim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…