- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #45.541
en sondakini çk şık cnm bence
haklısın zuzucm gttiğimde bnada dkkat edeyim..bebeişimmm sana tavsiyem kare sıralı şekilde koyabileceğin takımlardan olması eğer yan yana dizileceklerse yuvarlak modeller çok yer kaplıyor.ona dikakt et
betül bu gondol ürünlerini nerden aldın canım
hımm esseye bakınırım ama denk gelmedim bi dahakine iyi bakınayım ben. çok beğeniyorum ürünlerini
kızlar iyiakşamlar bugünzaten doru dürüst giremedim.yarın inşallah daha sakin olur işler
Eki Görüntüle 128240
[ı][sıze="2"]herkes söyleyince bende benim aldığımı koyayım dedim
Bu baharatlıkta benimki kütahya porselen[/sıze][/ı]
betülcüm hepsi çok güzel bende böye ahşap kapaklı istiyorum ama kaşıklı olanlar bana çok kullanışlı geldi. Hem içinde kaşığı var hemde görüntüsü şık
merhaba dugi
öncelikle hayırlı olsun sözlenmişşin allah tamamına erdirsin canım
güzel günlerde kullan baharatlıklarını çok şirin duruyorlar
Çok saol denizcim çok teşekkür ederim amin inşallah..
Ayy teşekkürler güzeller dimiKütahya porselenden yemek takımı kahvaltı takımı almıştım onları hediye istedim adamda tamam dedi
ankaralı hemsomm dügün için nereyi düsünüyosunuz belli mi?
Canımm sormak istedigin soru olursa yardımcı olabilirim her konuda alısveris konusunda alısveris canavarıyım ankaranın her yerini bilirim nerde ne kadar indirim var takip ederimm burdan okuyamazsam özelden mesaj at ...yatak odamı mobilyamı lazzoni mobilyadan aldım gelinligimi tunalıda begendimkleopatra06 ben de Antalya'dan Ankara'ya geliyorum
haftaya mobilya, halı, perde, gelinlik ...bakmaya Ankaraya gidicez ailecek. çok tuhaf hissediyorum kendimi, sanki bir şey beğenemeiycek gibiyim. yabancı bir şehir olduğundan sanırım, nerden ne alınır hiç bir fikrim yok.herkes çok yorucu olacak diyor ama biz daha koşturmaya başlamadık bile
sonbaharhayırlı olsun, söz günümü hatırladım daayyy ne heyecanlıydı. günler hemencik geçiyor, neredeyse evlenicem
lemlem07çok saol, siteyi sayende keşfettim. indirim ne zamana kadar sürer ki? haftaya mobilyalara bakıcaz, ona göre alırım. senin mobilyalarının rengi belli mi?
annem önceden kahveli, kremli saten alıp koymuş, yeni aldığım mobilyama uygun olsun istiyorum.
Canım büyük ihtimal çok kalabalık olacağı için köşk restaurantta yapmayı planlıyoruz gittik konuştuk 1500 kişi için uygun olduklarını söylediler yer gölbaşında birde esenboğa airport otele bakalım diyoruz inşallah sözlüm bir gelebilirse karadenizdensalı günü tezkeresini alıp gelecek hafta sonuna yetişebiliyor tabi benim doğum günümde kaynıyor arada ama olsun bakalım gönüller bir olsun
Böyle yani canımcım sende ne var ne yok??
Canımmm Ankarada sormak istediklerini sorabilirsin artık alışveriş canavarı oldum nerde ne var ne kadara biliyorum ama burdan okuyamazsam özelden de mesej at
Eger dügünüm ankarada olsaydı kesinlikle Club Miradorda yapmak isterdim ama dügünüm istanbulda olucak nisanlım orda o yüzden ankarada nikah olucak ben de nikah mekanları bakıyorum Antares'de Nikah Salonu açılmış A cİTY alışveriş merkezinde açılmış Atakule çok boşalmış orayı düşünmüyorum artık
Cnım club miradora 2 hafta önce gittik benimde sözlüm duymuş bir arkadaşından bizim eve çok yakın ama çok sapaiçerisi süperdi ama çok uzaktı ve maalesef 600 kişi dediler bize en az 1000 kişi en fazla 1500 kişilik yer lazımdı ordan çıktık köşk'e gittik göl manzarası çok etkiledi beni Miradorda da göl manzarası var ama çok uzaaakkk gözüküyor köşkte hemen dibin göl
haklısın zuzucm gttiğimde bnada dkkat edeyim..
yasemncm eminönnde paşabahçe mağazsı vardı ordan allmştm hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?