2011 gelin adayları buyrun sohbete

kalitesi nasldr acaba dıdoşş bazen bnde grüorm ama geçiorm önnden

bnm 19 haziran inş. cnm ayazağada

inş cnm
bende 14.05 gibi düşünüyorum ama yapıcağımız yere karar veremedik bi türlü .. bide geç kaldık herhalde yer var mı yok mu bilmiyorum. Nasıl olsa kapalı mekanda yapılacağı için şimdilik dert etmiyorum.. Daha balayı fln var hiç bir fikrim yok

off Bodrum süper... Hemde tam tarihi.. Gün bulmak zor aslında..

3-4 ay öncesinde tutmak lazım işte
çok önceden de ayırtması zor oluyor
[/QUOTE]

ben şimdi günde almadım daha ama bu haftadan itibaren istanbulda otelleri araştırmaya başlicam bakalım. Sen tabi bodrumda olucağın için balayı gibi geçer orasıda :90:

ben de geldim birazcık geç mi kaldım neee?:) nisan ayında evlenmeyi planlıyoruz evimiz nerdeyse hazır ama ne gün tuttuk ne gelinlik baktık :)

zuzuş bnm aldğm sarev pikenn turuncusu ve diğer model 59 lira evtekstlibulda kapıda ödeme seçeneği yok işte ama eğer gwenemem die istemiosan bn aldm ve hemende getriolar 2 gn içinde hatta bnde diğerini alsammı die düşünmüo diilim kargyl 64 liraya gelr

betüş baktım canım oraya 64 lira pike için uygun mu yani bebişimmm

Hem sevgilime hem kendime takım almak istiyorum bornoz ama hepsi çok pahalı 80-90 TL gidiyor fiyatlar nerelere bakabilirim? bide büyük havlu istiyorum misafirlik hani.:89:

aaa bendee :)))
ne gelinlik baktım ne günümüz var bizimde evimiz hazır yatak odası hariç..
siz nerde düşünüyorsunuz düğünü? ya da nikah?:87:

slm kızlar nisanda ne kadr çok evlenicek varrr bnde nisan kesin tarih 16 :123:
sizlern tarihi kesinleşti mi

bnmde daha ortada hçbr hazrlık yok desem yeridir gelinliktede kararszm üstelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…