2011 gelin adayları buyrun sohbete

slm kızlar nisanda ne kadr çok evlenicek varrr bnde nisan kesin tarih 16 :123:
sizlern tarihi kesinleşti mi

bnmde daha ortada hçbr hazrlık yok desem yeridir gelinliktede kararszm üstelik

ben mayısta cnm... aa bende derken : ne gelinlik nede gün aldık. Yani nisanda aklımızda ama hangisi boşsa artık tarih seçme şansım bitti :18:
Gelinlik daha vitrinlere bile bakmadım desem yeridir. Neler moda bu sene onu bile bilmiyorum...
Sadece bele oturmalı çok istiyorum bide iki parça şeklinde istiyorum böyle çıkarıp atim kabarık kısmını sonra o zarif kısmı kalsın diye :26:

gün için acele etseniz iyi olr bn büyük bi şehirde otrmadgım halde nisan için günler dolmaya başldı dediler ve istedgimz tarih çok şükr oldu darsı sizin başınıza cnm
aynen yaa sanki ben değil bi başkası evlenicek ne model ne bişey ne de mağza gezme bnde de tık yok :90:
sadece bende belden aşağı genişlemsini istyrm ve dedğin çok mantıklı geldi altını çıkarma olayı bnmde aklıma yattı saol :87:

kimis geç kaldın faln dio daha 3 ay var ya neresi geç anlmıorm

aaa bendee :)))
ne gelinlik baktım ne günümüz var bizimde evimiz hazır yatak odası hariç..
siz nerde düşünüyorsunuz düğünü? ya da nikah?:87:
Sende bendensin desene :))) bizim salon takımı tv buzdolabı ve çamaşır makinası kaldı sadece :)
biz nikah istiyoruz sonrası eğlence olur arkadaşlarla düğünden pek hoşlanmıyorum ben eğlenmiceksem o düğünde yapmanın pek mantığı yok arkaşdalarla ömini bir parti daha güzel olur diye düşünüyorum hemde düğün çok pahalı ona verceğim parayla balayına çıkıcam henüz belli değil ama yunan adaları turu istiyorum
Hem sevgilime hem kendime takım almak istiyorum bornoz ama hepsi çok pahalı 80-90 TL gidiyor fiyatlar nerelere bakabilirim? bide büyük havlu istiyorum misafirlik hani.:89:
canım diğer topikte cevapladım ben taçın aldım 139ç90a markafoniden resimde ekledim

slm kızlar nisanda ne kadr çok evlenicek varrr bnde nisan kesin tarih 16 :123:
sizlern tarihi kesinleşti mi

bnmde daha ortada hçbr hazrlık yok desem yeridir gelinliktede kararszm üstelik
oooooben tarihi kesinleştiremedim 9 yada 30 nisan güzel geldi kulağıma ama hangisi boşsa o olur :)
gelinliği denedikçe bulacağıma inanıyorum ben bol bol dene ondan sonra karar verirsin :)

arkadaşım mayısta evlenicek günü kaç hafta önce aldılar biz nisanda daha tık yok :)
biraz rahatlık var herkeste ben de de :))))

ayyy hç kullaga hoş gelir mi die düşünmedim çok hoşsunn yaa şimdi düşündüm de 16 nisan kulağa hoş gelmesede ne yapym artık
bnm çok gezme gbi lüksüm olmck sanırım çnkü dedğim gbi küçk biyerde otryrm ve ist ye gelin gidcem orda tavsiye edecgnz mekanlr var mı gelinlik için ve dikim için

bnde de var o rahtlık ama nişanlımda daha çok nedense

o zaman senin biraz sıkı tutman lazım ben izmirdeyim izmirde gelinlik için kemeraltına gitmeyi planlıyorum madam burcu için iyi değil diye okudum zaten çok şatafatlı bişey istemiyorum sade doğal olmalı birde güzel bir kuaför arıyorum bostanlı karşıyaka civarı

bn izimre yakınım blksr
ama şanslısın izmirde çok güzel yerler var inş aradgını bulrsn
bnde şatafattan yana değilim güpür dantel olsun gerisi boş
zaten gelinliği gösteren o bnm fikrim tabi
kuaför olayı zaten ayrı bi muamma offfff şimdi düşündümde daha çok iş var yaaa

çeyiz kısmında köşe takımın gördm iyi günlerde kullan cnm bnde o köşeden istyrmda nasıl sen göznle gördün yardımcı olblr msn ?

kızlar merhaba...bende buralardaydım bi ara kayboldum:)

15 ocakta yüzüklerimiz takıldı...

harikaydı

mayıs 28 de nişan tarihimiz yerimiz tutuldu...

herşey çok şükür bin şükür istediğim gibi oluyor...
çok mutluyum...sonbahar kışa doğruda düğünümüz olur inşallah

hg cnm hayrlı olsun inş bundan sonrasıda hep böle sitedgin gbi olr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…