- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #45.961
hoşgeldiniz yeni gelen bebişler
evet şükürler olsun ki 4 sene sonra nihayet bu kervana katılabildik :)) 20.02.2011 inşallah :)) sizin ki ne zaman :)
Bakıyorum topik streslere başlamış koşturmaca devam ediyor oh ohhh
Heyecan dorukta yani olur kızlar hayırlısaıyla herşey merak etmeyin bende fotograf çekilecğim yakın zamanda nikah işleleri için
inşallahh canımm
Allah herkesin gönlüne göre versin mutlu olmak huzurlu olmak gibisi yok
Zübeyde hayırlı olsun canım
bir ara geldin sonra bayağıdır yoktun
Dekor bakınıyorum bende ahşaptan duvara montaj olabilecek şekilde fikriniz varmı? Kızlr
Zuhal betül napıyorsunuz kızlar
evet hayatım yaa bakamadım bazen geldim okudum sadece...
Ama mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim...
şimdi nişan heycanı sardı :)
zaten düğünle arası çok uzun olmycak sanki zaman yetmycek gibi gelio şimdide:)
önce de geçmek bilmio du:):)
şimdi regl bu şekilde boyanmıyor diye bildiğim için bitmesini bekliyorum canım ama koyu renk istiyorum koyu kahve gibi hep bakır renkteydi
nikah günü bizim ya 29 nisan nişanlımın doğum günü yada düğünde daha karar veremedik malesef(
hoşbulduk cnm sende hg muh
bzmde 5. seneyle gelen bi sonuç
çok şükür evet
yaaa snein ne kalmış şurda offfffff hayrlı olsun Allah tamamını erdrsn inş herşey gönlünüzce olr
bzmde 16 nisan
peki hallettn mi çoğu şeyi cnm gelinlik vs
şimdi regl bu şekilde boyanmıyor diye bildiğim için bitmesini bekliyorum canım ama koyu renk istiyorum koyu kahve gibi hep bakır renkteydi
nikah günü bizim ya 29 nisan nişanlımın doğum günü yada düğünde daha karar veremedik malesef(
o nasıl oluo denzcm açıklarsan yardımcı olblrm hani sticker gbi bişeyler mi
ev tutuldu beyaz eşyalar geldi oturma odası için bir köşe koltuk alındı salon için koltuk takımı belli ama eskişehirden alınacak yemek ve yatak odası hala belli değil halı tül perde avize mobilyaya göre olacağı için onlarda yok henüz gelinlik hazır ama ufak sorunlar çıktı 3 defa provaya gitmeme rağmen haftaya çarşamba hallolacak nikah şekerlerini annemle yapacağız henüz bi çalışma yok :) davetiyeler izmirden gelecek bu akşam yola çıkacaklar :) damatlık kuaför makyaj aklımda en ufak bi fikir yok bunlar hakkında düşünmekten beynim patlayacak :) durum içler acısı :)
iyiydim denzcm ama başıma bi ağrı saplandı şimdi
içine hangisi siniyo canım tarih olarak...
hani kitaplık gibi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?