2011 gelin adayları buyrun sohbete

hoşgeldiniz yeni gelen bebişler

hoşbulduk cnm sende hg muh

evet şükürler olsun ki 4 sene sonra nihayet bu kervana katılabildik :)) 20.02.2011 inşallah :)) sizin ki ne zaman :)

bzmde 5. seneyle gelen bi sonuç
çok şükür evet
yaaa snein ne kalmış şurda offfffff hayrlı olsun Allah tamamını erdrsn inş herşey gönlünüzce olr

bzmde 16 nisan

peki hallettn mi çoğu şeyi cnm gelinlik vs

Bakıyorum topik streslere başlamış koşturmaca devam ediyor oh ohhh

Heyecan dorukta yani olur kızlar hayırlısaıyla herşey merak etmeyin bende fotograf çekilecğim yakın zamanda nikah işleleri için

evet evet heycan dorukta sende günü alda seni göreym deniz hanım :90:
şaka şaka başlıosn demek hadi Allah tamamını erdrsn cnm bnm hayrlı olsun şimdiden
saçını boyattın mı ne renk bide

inşallahh canımm

Allah herkesin gönlüne göre versin mutlu olmak huzurlu olmak gibisi yok

amin cnm aminnn

Zübeyde hayırlı olsun canım
bir ara geldin sonra bayağıdır yoktun

evet hayatım yaa bakamadım bazen geldim okudum sadece...

ama mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim...

şimdi nişan heycanı sardı :)

zaten düğünle arası çok uzun olmycak sanki zaman yetmycek gibi gelio şimdide:)

önce de geçmek bilmio du:):)

şimdi regl bu şekilde boyanmıyor diye bildiğim için bitmesini bekliyorum canım ama koyu renk istiyorum koyu kahve gibi hep bakır renkteydi

nikah günü bizim ya 29 nisan nişanlımın doğum günü yada düğünde daha karar veremedik malesef (

gel tabiki akıl alabilirsin fikir edinirsin canım
planlı yapınca çok sorun olmuyor

içine hangisi siniyo canım tarih olarak...

ev tutuldu beyaz eşyalar geldi oturma odası için bir köşe koltuk alındı salon için koltuk takımı belli ama eskişehirden alınacak yemek ve yatak odası hala belli değil halı tül perde avize mobilyaya göre olacağı için onlarda yok henüz gelinlik hazır ama ufak sorunlar çıktı 3 defa provaya gitmeme rağmen haftaya çarşamba hallolacak nikah şekerlerini annemle yapacağız henüz bi çalışma yok :) davetiyeler izmirden gelecek bu akşam yola çıkacaklar :) damatlık kuaför makyaj aklımda en ufak bi fikir yok bunlar hakkında düşünmekten beynim patlayacak :) durum içler acısı :)

ooff ya bu ne dedim söz ayrı nişan ayrı bari nikah tarihimizle düğün tarihimiz aynı olsun dedim.düğün günü olsun nikahımız dedim.sağolsun olur dedi nişanlım ve mart ayını bekliyoruz nikah işlemleri için. bence sende aynı gün yaptır.:93:

hayrlısı olsun cnm sorun etme o kadar tarih çokta önemli değil yeterki belli bi gün olsun önemli olan o

çoğu btmiş azı kalmış ama en öenmlileride kuaför makyaj birn önce araştrmaya başla ki kuaför mekanı hakkında hçbr fikrn yoksa acele et yoksa çok daralırsn Allah yardımcın olsun

içine hangisi siniyo canım tarih olarak...

inan ki canım hala inanamıyorum beynim almıyor bir garip oluyorum.
Ben hep nikah hayalindeydim şimdi diğin kararı alınca ne olur nasıl yapılır moduna giremiyorum salonda nasıl olur ilk giriş dans mı olacak direk nikah mı olacak onun planını yapamıyoum

Herşeyn sadesini seviyorum bazende satavatı hiç belli olmuyor
zaten saçlarım çok ince postij gibi olmadan saç felan yapılmaz muhtemelen makyajımı da doğal ve çok sade istiyorum bakalım bu fikrimde kararlımıyım zamanı gelince görüceğiz
kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…