- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #46.041
hayırlı olsun..
ne kadar tuttu canım
saol canım.hepsi toplam 12000 tuttu.yatak odası salon takımı koltuk takımı,yemek odası.1/5 subat arası mobilya fuarı varmıs ondan sonra zamlancakmıs mobilyalar bütün mobilyacılar hep aynı seyi söyledi.zaten indirim yok.o yüzden daha da zamlanmadan almadıysanız alın
fiyatı iyiymiş tatlım
benim düğüne yakın alınacak artık :/
senin düğün ne zamandı ?
benim kesin tarih belli değil canım
ama temmuz istiyoruz bakalım eylülde olur belkii...
anladıım canımm.Allah hepimize kolaylık versin zor bu işleerrr
Amin canım zor,hassas ve bi o kadar da güzel zamanlar Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
gercekten öylesen nerelisin canım kac yasındasın?
Aydınlıyım ben canım
sen nerelisin???
edirneliyim ben canım
Anladım memnun oldum bu arada :)...
ben çıkayım artık sabah erkenciyim iyi geceler
görüşürüz :)
ii geceler canım:79:
2011 gelinleri topigi okuyunca bi heyecan yaptim
evet 14 temmuz luyum yani yaz dugunu, stresten uyumaz oldum yaa , demin uyku hapi attim, biraz uyusmaya basladim :)
senin dugun ne zman?
ya o degilde, ben stres yaptikca kilo verecegime aliorum ya, nerden baksan bi on kilo vermem lazim
:18:
guzel bir gelin olmak istiomrum, bi istah var anlatamam, daha ev ayarlanmadi mobilyada
zaten mobilya icin annemle tartistim demin, herseye kendi karar vermek istio sinir oluorum, hersey dediysem herseye burnunu sokuo yaaa
ayy tatlım cok ii anlıyorum seni benim annemde öyle karısmaz ama mobilyalar alındı kac gündür konusmuyoruz doğru düzgün.sen en iisi mobilya begenmeye nişanlınla git almaya karar verdiğinizde anneleri götürün biz öyle yaptık ama illa bi kulp bulacak
problem de bu ya, ben belcikadayim nisanlim tr, yani burda ev duzcez ve heseyle ben ilgileniorum
hic kolay degil, tmm esyalarin parasini onlar vercek ama kaynana da tutturmus bulasik makinesi yok, onceki oglumla gelinimde sonra aldi haksizlik olur,
tmm da ben burda erkegin yapacagi isleri yapcam, o gelin yapti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?