2011 gelin adayları buyrun sohbete

hayırlı olsun..
ne kadar tuttu canım

saol canım.hepsi toplam 12000 tuttu.yatak odası salon takımı koltuk takımı,yemek odası.1/5 subat arası mobilya fuarı varmıs ondan sonra zamlancakmıs mobilyalar bütün mobilyacılar hep aynı seyi söyledi.zaten indirim yok.o yüzden daha da zamlanmadan almadıysanız alın

fiyatı iyiymiş tatlım
benim düğüne yakın alınacak artık :/
senin düğün ne zamandı ?

Hb, tesekkur ederim,evet 14 temmuz luyum yani yaz dugunu, stresten uyumaz oldum yaa , demin uyku hapi attim, biraz uyusmaya basladim :)

senin dugun ne zman?

Son düzenleme:
ya o degilde, ben stres yaptikca kilo verecegime aliorum ya, nerden baksan bi on kilo vermem lazim
:18:

guzel bir gelin olmak istiomrum, bi istah var anlatamam, daha ev ayarlanmadi mobilyada

zaten mobilya icin annemle tartistim demin, herseye kendi karar vermek istio sinir oluorum, hersey dediysem herseye burnunu sokuo yaaa

ayy tatlım cok ii anlıyorum seni benim annemde öyle karısmaz ama mobilyalar alındı kac gündür konusmuyoruz doğru düzgün.sen en iisi mobilya begenmeye nişanlınla git almaya karar verdiğinizde anneleri götürün biz öyle yaptık ama illa bi kulp bulacak

problem de bu ya, ben belcikadayim nisanlim tr, yani burda ev duzcez ve heseyle ben ilgileniorum

hic kolay degil, tmm esyalarin parasini onlar vercek ama kaynana da tutturmus bulasik makinesi yok, onceki oglumla gelinimde sonra aldi haksizlik olur,

tmm da ben burda erkegin yapacagi isleri yapcam, o gelin yapti mi?

hadi yaaa o almıyosa siz alırsınız ödersiniz sonradan olmaz mı?parasını onlar vercekse nerden bilcek ne aldıını paraya bulaşık makinesinin parasını da eklet nişanlın calısmayacak mı? stres herkeste tavan yapmıs durumda bizim aynen öyle cok sükür kayınvalidemle bi sorun yok annem aratmıyo saolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…