- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #46.061
hadi yaaa o almıyosa siz alırsınız ödersiniz sonradan olmaz mı?parasını onlar vercekse nerden bilcek ne aldıını paraya bulaşık makinesinin parasını da ekletnişanlın calısmayacak mı? stres herkeste tavan yapmıs durumda bizim aynen öyle cok sükür kayınvalidemle bi sorun yok annem aratmıyo saolsun.
nisanlimda oyle yap dio zatensakli yapcaz haberi olmicak benim icim rahat etmio, birde benim annem bulasik makinesinin alacaklar da olmiyacagini bilse ortalik karisir, ben burdan en ucuz ne varsa alcam onlar sonra verecek parasini, evet nisamlim caliscak zaten calismazsa strese girer o , allahtan arada ariza cikarsa bile birbirimizi cok seviyoruz , zaten zar zor oldu isimiz, 3 sene ugrastim ailemin kabul etmeleri icin cekmedigim kalmadi ama oldu, gerci annem hala istemez gibi duruo ama olsun, cunku biz nikahi da yaptik kolaylik olsun diye
hayırlısı olsun canım...Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın...hiiç sıkma canını hersey olur ne kaldı sunun surasında
bende amma dertliymissim, bir son sey daha, simdi seneye temmuz sonu biz nisamlim la ucakla beraber gelmek istioruz belckaya, annemde tutturmaz mi sen bizle donuosun o da eylulde gelir biz sinir oldum anlatamam, sence dugunden sonra bana karisma hakki varmi? ben karisamazsin diorum, o ben karismicam da kim kariscak dio aile gercekleri soylermis, of of cok cekecegim var, amma evime burnunu soktugu an ayagimi keserim herhalde baba evinden
düğünden sonra mı yani?düğünden sonra annen karısamaz ki sana eşin karısabilir ancak.öyle ayrı ayrı olur mu?sende evlenince duruma göre davranırsın elini ayağını cekmezsin ama daha seyreklestirirsin gidip gelmeleri
evet dugunden sonra! allahtan babam daha anlayisli, annemin cahil olmasindan mi oluyor bunlar ne, az kaldi dayan diorum kendime, nisamlima da guveniorum ama korkuyorum ya degisirse ya hayati bana cehenneme cevirirse diye of
neyse bende senin kafayi sisirdim
yok be canım askolsun...Allah korusun bende nişanlımı cok ii tanıdığımı düşünüyorum ama annem evliliği bana kabus olarak gösterdiği için korkmuyo değilim.yani benzer seylerimiz var..Allah ne yazdıysa onu yasıcaz inşallah hep böyle kalır nişanlılarımız.az kaldı dayan bencede benimde az kaldı bende dayanıyorum
neyse ben cikip yatim mustakbel kocis anlarsa bu saate nette oldugumu kizar (uyku duzenim yokmusta :) )
evlenelim gorezcez hepsini, yarin burdaysan gorusurz
iyi geceler sana
yarın olamam tatlım istanbula gitcem iş görüşmem var.ama evde olduğumda giriyorum ben görüşürüz yine.ii geceler sanadaaaa
gününüz aydın olsun çabucak hızlı geçsin akşam olsun:))
baktımda fotoğraflar çok güzel ama şehir dışındakilere nasıl hizmet vereceksiniz..merhaba arkadaşlar, düğün gününüzün sabahtan akşama dek tüm ayrıntılarıyla profesyonel fotoğrafçılar tarafından ölümsüzleşmesini istiyorsanız;
scajans özel gün fotoğrafçılığı
adresini ziyaret etmenizi öneririm.
şimdiden mutluluklar diliyorum...
günaydın kızlarr herkese hayırlı gnler diliyorum
hoşgeldin günaydnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?