2011 gelin adayları buyrun sohbete

Lena beğendim ben
zevkli bi seçim olmuş ::)

teşekkür ederim... kadife dokulu bişiy olduğu için biraz ağır geldi bana ben çiçekli böcekli bişiyler istediğim için :)) beğendiğine sevindim...

valla bana yataşta daha hoş gelmişti :)) ben bazası olduğu için tercih ettim sevgülüm de oooh bunu çeker tv keyfi yaparız dedi gevredik aldık valla ama eve gelince devasal geldi gözüme alışırım herhalde... ooh ne şanslısın ya kaynanaya gellllllll :))) kendine evine çıkınca kendi istediğin gibi yaptırırsın en güzeli masrafa gerek yok olan bişiy için perde olayı sakat evden eve masraf güzel düşünmüşsün... arstil den aldık bizde tv sehpasını yine hiç beğenmesemde siyah abanoz :)) idareten aldık ama sırf tv servisi gelecek diye hani kuracak yerleri olsun diye en kısa zamanda sepetlicem :))) ben işte bu oturma odası için kırmızı çiçekli ya da desenli bi tülle siyah güneşlik düşünüyorum halıyı da kırmızı siyahlı alayım diyorum mutfağım krem abanoz stor perde düşünüyorum hem ucuz hem estetik hemde güvenli uçuşup ocağa gelme ihtimali falan açısından valla salon fransız balkon afedersin popomdan ufak ama pencereler :) japon tarzı istiyordum perdeci 2,37 yerin neyini japon yapcaz abla dedi ii kalsın dedim yatak odası içinde bööyle jan janlı bişiyler düşünüyorum 1 oda daha var ama orası allah ne verdiyse yapıcam çünkü kullanmıcam çamaşır odası tarzı yapıcam :))))) yine yazdım yaniii :)

valla bende orda beğendim eve gidince enem dedim bu neee oda nerde kocaman bişi buuuu ama bizimki süper harika muhteşem ohhh keyif yapcaz dedi kuruldu :))))
perde işi sakat o yüzden yereştim valla napiym ben zaten sade bişiler alcaktım allahtan o da sade almış yalnız boydan boya olayı beni aşar yıkıcam ütülücem inşallah ütüye gerek kalmaz :))))) diğer eve kısmetse süper şeyler düşünüom daha büyük olcak çünküm :))))hayal ediom öle yane bu ev geçici die pek masraf yapasım yok slon takımını istediğimiz gibi alalım dioz beyaz istioz sadece koltuklar ve konsol olcak yemek masasına yer kalmıo onuda diğer evde tamamlarız diyoz
bende kayınvalidemin üst katında oturacağım

enem tepelerine çıkcaz kızzzzz sen de çalışıon mu? biz yemekten yırttık o yapcak ben yicem :))))

herşey gönlünce olsun canım ya allah ağız tadı versin gerisi teferruat :) yanlız şu kaynanayla alt üst meselesi konuşulurken aynı durumda bir arkadaşım aradı ağlaya ağlaya kıza yapmadıkları kalmadı dedim tesadüfe bak bari bu kızları uyarayım dedim arkadaşlar herkes evini mutfağını bilsin kaynananız diye sakın yapış yapış olmayın ahann da ayrılamayanlar maaşı kaynanalarının mutfağına akan zavallı kızlar o kadar diyim size... kocası da evlerinde oturuosun tabii ki alacaksın diyerek bir de savunuyor bu durumu faturalarından kredi kartlarına kadar ödetiyorlar sakın diyeyim bütün aşklar tatlı başlar 2 senelik evli bu arkadaş en başlarda sizin gibi kaynanam pişircek ben yicem diye havalara uçuodu :))) benden demesi valla

neyseki bende öyle bir sorun olmucak hergünde onlarda yemicem ben alışmak istemiyorum rahata eşimde aynı şeyi düşünüyor kendi yağımızla kavrulmak istiyoruz kendi kendimize yetmek her işimizi kendimiz yapmak istiyoruz bu yüzden evimiz geçici yoksa hala evlenmicektik biz de tarihi öne aldık ama bunlar hayatın gerçekleri ilk başta cicim ayları herkesin dikkatli olmasın bizde abimle altlı üstlü oturuyoz bi sorun yok allaha şükür herşey karşılıklı diye düşünüyorum tabi istisnalar olabilir:)
ben bu konuda sıkıntı yaşıyacağımı sanmıyorum eşimin ailesi çok çekmiş siz mutlu olun ne isterseniz yapın ister burda yiyin ister alın yukarda yiyin ne istiosanız o olsun yeterki mutlu olun diyolar :) inşallah böyle sürer gider

ne güzel canım ya valla sevindim adına inşallah bozulmazlar... insanların kalitesine bağlı tabii birazda bu durumlar hayata bakış tarzı aile tarzı... yani inanırmısın 3 gündür sanki ben yaşıyorum onun yaşadıklarını 15 senelik arkadaşım ağladıkça içimden bişiy kopuyor kardeşim benim yani dedim ben gelecem sıkacam hepsinin boğazını o derece doluyum çok saf çok iyi niyetli bi kız kullanıldığımı hissediyorum diyor haklı seviniyordu işte bi salata yaparım akşamdan bişiy hazırlarım çıkartırım yemeğe yukarı falan ama hesaplar değişti 2 senedir para akıyor kaynanasına kızda patladı artık yani bir de kayınpederi siz kirada vermiosunuz ii para atıosunuzdur kenara falan tarzı sürekli laf konduruomuş bugün kaynanasını aradı ne diyeyim diye bana soruyor dedim bana kalırsa hiçbişiy deme kocanla aran bozulacak ama illa bişiy demek istiosan 1 değil 2 değil artık ne istiyorsunuz kira mı verelim diye sor dedim kredi kartlarından faturalarına mutfak masraflarına kadar ödeniyor inanılır gibi değil yani ve tek çocukları tek gelinleri allahım böyle insanlarla karşılaştırma yarabbim...

allahım sen böylelerini çıkarma kimsenin karşısına en iyisi eşiyle arasınınbozulmasını istemiyorlarsa ayrı eve çıkacaklar birazda eşinin onu anlaması lazım yok oda olmıuyorsa bırakıcak işi evde oturcak sen yiceğine evde oturum dicek ama oda çözüm değil allah yardımcısı olsun ne kadar susarsa o kadar çok üstüne gelirler malesef

evet o çok önemli biz ilk baslarda çok sıcak yaklastık birbirimize hiç yabancılık çekmedik insallah bundan sonra da hep böyle gider...

aynen canım ya ilk başta nasılsa öyle gider bende kendi ailemin yanında gibi rahatım yanlarında daha nişan söz yok o yüzden böle diom sonra annem babam olucaklar :) ayrım yok :):90:

aynen kendi annen baban olcaklar zaten gibisi fazla bile neyseki çok seviyorum ve çok iyi anlaşıyorz bende haziranda evleniorum kızlar daha evimizi tutmadık bi süre kira olcak hiç bi hazırlığm yok daha:s

aynen kendi annen baban olcaklar zaten gibisi fazla bile neyseki çok seviyorum ve çok iyi anlaşıyorz bende haziranda evleniorum kızlar daha evimizi tutmadık bi süre kira olcak hiç bi hazırlığm yok daha:s

Zamanla olur tatlım yavaş yavaş başla zaman hemen geçiyor sanki...

benim şimdiki aklım olsa şafak sayarken başlardım çeyizlere

bizde iyiyiz nişanlımın ailesiyle inşallah hep böyle devam eder sevgi ve saygı çerçevesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…