2011 gelin adayları buyrun sohbete

kaynana iyiside var kötüsü de sonucta annelerimizin yerini tutmaz o yüzden ilk zamanlarda mesafeli davran sonra onun sana karsı olan davranıslarına göre yaklasırsın

:)) bende muzdaribim de benim ki var da yok:))) konu arkadaşımın kaynanasıydı arkadaşımın maaşı kaynanasına gidiyorda onu anlatmıştım kızlara :)

iidir kleo ne olsun.günler de geçiyor ömür de.

bugün resmen yatak odamızı da almış olduk.babam gidip ödedi parayı.yatakla birlikte 3200e mal oldu yatak odası

bugün resmen yatak odamızı da almış olduk.babam gidip ödedi parayı.yatakla birlikte 3200e mal oldu yatak odası

iyi günlerde kullan bitanem bizim de 4.500 tlye gelmişti ...o da aradan çıkmış oldu

lena sen kaç yasındasın?hngi sehirdensin?nişanlımısın bu arada ben meltem...

memnun oldum meltem 25 yaşındayım istanbuldanım 20 şubatta evleniyoruz son nişanlılık günlerim :)) ya sen ?

ben de memnun oldum canımm 26 yasındayım ben de ankdayım ama ist'a gelin gidecegim sen hangi semtindesin?canımm biz ev aldık daha dogrusu babamız aldı onun içini yaptırdık esyalarımızı alıyoruz yavas yavas agustos ya da sonbahara kalıcak dügünümüz

hayırlısı olsun meltemcim.. çok şanslısınız...pendikliyim ben... sen nereye gelin geleceksin ? ağustos da ramazan var sanırım yanılmıosam valla önceden araştırın da sorun olmasın sonbahar gelini çok hoş :)

memnun oldum meltem 25 yaşındayım istanbuldanım 20 şubatta evleniyoruz son nişanlılık günlerim :)) ya sen ?

az kalmışş.. ne mutluuu darısı bizlereee... :)

hayırlı olsun canım benim

güle güle kullanınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…