2011 gelin adayları buyrun sohbete

evet cnm o biraz pahalı ben evtekstili bulda 157 ye aldım sonra fiyatları yükseldi.. makina halısı.com a girsene orda 179 ama diğer modelleri 129.
ewt aslnda her mağaza satmıo sarevi gdip gerçekte ne kadar merak ediorm bakym sölediğinn steye cnm
Nasıl morelim bozuldu düzgün giden bir balayı olacak diyordum oda zırt çıktı
ne oldu denizcm
fiyatı cok uygun bence canım ...bi de nevresim alırken cotton box olmasına dikkat edicekmişiz...

cotton box çocklar duymasnn nevresm takımlarınn markasymş çk beğendiğim modelleri var ama onnda gerçek halini merak ediorm sn aldnmı hç meltem o markadan

yasooo kristal markası var evet ben bornoz takımı kristaldan aldım taç ve kristal markaları zorlu tekstil tarafından üretiliyor kalitesi aynıymış.kristaldan da memnun olan çok

hımmm ayy bunu duyduğuma sevindim :))) nevresim ihtiyacım var şubat ayında nevresim almak istiyorum bi kaç kişiye daha sorayım da alayım..

ne oldu canım benimmmm kötü birşey yok dimi

geçen gün rezerve için aradık nişanlımın ark. Devir yapmış başka bir yere bizim gitti planlar fiyattada değişiklik olmuş orası iptal oldu biz pazartesi giriş cuma çıkış yapacağız bu şkilde 5 günlük bir tatil olacak araştırıyorum ekonomik olsun birazda

balayında ne problem çıktı

yurtdışı mı düşünüyosunuz?

canım benim üzülme güzel ve ekonomik bir yer bulursunuz kıyamam ya

hayırlısı olsun canım. siz netarafı düşünüyodunuz.
yada nereleri düşünüyosunuz?
sessiz sakin bi yermi. daha hareketli bi yermi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…