- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #46.101
1.olan hoşmuş.
gzl duruo modelleri baya
fiyatı ne kadarmış tatlım
yasemin ranforce mi bnlar
kızlar günaydın...
arkadaşlar birşey soracağım taçın kristal serisi varmış bilginiz varmı??
Nasıl morelim bozuldu düzgün giden bir balayı olacak diyordum oda zırt çıktı
fiyatı gayet uygun modelleride gzl.
ama yinede araştırmak lazım
memnun kalanlar var mı?
çünkü days in ürünlerinin bazıları çekme yapıyormuş renkleri soluyrmuş die duymuştum
aslıııııııı ordamısın kızzzzzz
ewt aslnda her mağaza satmıo sarevi gdip gerçekte ne kadar merak ediorm bakym sölediğinn steye cnmevet cnm o biraz pahalı ben evtekstili bulda 157 ye aldım sonra fiyatları yükseldi.. makina halısı.com a girsene orda 179 ama diğer modelleri 129.
ne oldu denizcmNasıl morelim bozuldu düzgün giden bir balayı olacak diyordum oda zırt çıktı
fiyatı cok uygun bence canım ...bi de nevresim alırken cotton box olmasına dikkat edicekmişiz...
yasooo kristal markası var evet ben bornoz takımı kristaldan aldım taç ve kristal markaları zorlu tekstil tarafından üretiliyor kalitesi aynıymış.kristaldan da memnun olan çok
buralardayım canım nbr =))
ne oldu canım benimmmm kötü birşey yok dimi
ewt aslnda her mağaza satmıo sarevi gdip gerçekte ne kadar merak ediorm bakym sölediğinn steye cnm
ne oldu denizcm
cotton box çocklar duymasnn nevresm takımlarınn markasymş çk beğendiğim modelleri var ama onnda gerçek halini merak ediorm sn aldnmı hç meltem o markadan
geçen gün rezerve için aradık nişanlımın ark. Devir yapmış başka bir yere bizim gitti planlar fiyattada değişiklik olmuş orası iptal oldu biz pazartesi giriş cuma çıkış yapacağız bu şkilde 5 günlük bir tatil olacak araştırıyorum ekonomik olsun birazda
geçen gün rezerve için aradık nişanlımın ark. Devir yapmış başka bir yere bizim gitti planlar fiyattada değişiklik olmuş orası iptal oldu biz pazartesi giriş cuma çıkış yapacağız bu şkilde 5 günlük bir tatil olacak araştırıyorum ekonomik olsun birazda
yurtdışı mı düşünüyosunuz?
nerdeeeee canım yerli malı yurdun malı fethiye idi
nerdeeeee canım yerli malı yurdun malı fethiye idi
betüşşşş dün çarşıya çıktım nişanlımında doğum günü hediyesi olarak gönderdiği harçlıktan taç battaniyemi aldım http://i1011.hizliresim.com/2010/11/1/844.jpg sıkı bir pazarlıkla 80 tl kaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?