2011 gelin adayları buyrun sohbete

sağoll pandoşummm sitesinde 110 tl ben baya hesaplı almışım ona seviniyorum ahhh 70 kapatabilseydim:84:

pazarlık yapmak sünnettir zaten ama sende abartma şimdi 80 tl gayet iyi almışsın maliyetini de düşünmek lazım arkadaşım bende dinarsu battaniye aldım şal battaniye istiyorum şimdi onlar çok sıcak tutuyor

valla iisn zuzuş araştrdn buldn sonnda güle güle kullan bebişim güzelmiş :) sen şimdi düdüklüyü yılbaşı hediyes, yaptın battannyeyi doğum gnü.. sevgülüler gününede patlatrsn bi pamuk saten :)))))

benim 1 tane çift kişilik.
1 tanede tek kişilik battaniyem var.
1 tanede polar var tv filan izlerken üstümüze almak için çok kalın bşi değil.
yeter heralde. yetmezsede evlenince kocam alsın D

Misafirlere hiç ev hediyesi listesi yapan var mı aranızda?
Ben bazı çeyizleirmi almaıdm o yüzden gelen arkadaşlarım arayıp ne lazımsa onu alıcaklar bana..
Mesela kahve makinesi fln almamıştım ben

bnmde 2 tane çift kişlk var battaniyem 2 tane daha almak istiorm koçtaşda taçın battanyesi varmş 50 liraya ama çk kalın diilmiş gdip bakmak istiorm

yeter aslı yeter daha ne olsun abartmaya gerek yok ihtiyaç oldukça almak daha mantıklı gibi geliyor bana canım

Hayırlı olsun zuhalcim iyi günlerde kullan tatlşım

aslıcım çok tşk ediyorum fikir için

kısmet artık ne yapalım bkacağız bir yerler .))

bnmde 2 tane çift kişlk var battaniyem 2 tane daha almak istiorm koçtaşda taçın battanyesi varmş 50 liraya ama çk kalın diilmiş gdip bakmak istiorm

kızlar zaten kayınvalidede battaniye koyuyor 2 tane yeter betüş kaynananda koyarsa onun yerine başka birşey al kendine bence arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…