- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #46.121
betüşşşş dün çarşıya çıktım nişanlımında doğum günü hediyesi olarak gönderdiği harçlıktan taç battaniyemi aldım http://i1011.hizliresim.com/2010/11/1/844.jpg sıkı bir pazarlıkla 80 tl kaptım
hayırlısı olsun canım. Siz netarafı düşünüyodunuz.
Yada nereleri düşünüyosunuz?
Sessiz sakin bi yermi. Daha hareketli bi yermi?
güle güle kulllan zuzu. güzelmiş.
ne çok sesli ne çok sade orta halli bir yer sonuçta maksat gezmek eğlenmek yatmak uyumak başbaşa kalmak :))) fethiye ölü deniz
sağoll pandoşummm sitesinde 110 tl ben baya hesaplı almışım ona seviniyorum ahhh 70 kapatabilseydim:84:
sağoll pandoşummm sitesinde 110 tl ben baya hesaplı almışım ona seviniyorum ahhh 70 kapatabilseydim:84:
betüşşşş dün çarşıya çıktım nişanlımında doğum günü hediyesi olarak gönderdiği harçlıktan taç battaniyemi aldım http://i1011.hizliresim.com/2010/11/1/844.jpg sıkı bir pazarlıkla 80 tl kaptım
pazarlık yapmak sünnettir zaten ama sende abartma şimdi 80 tl gayet iyi almışsın maliyetini de düşünmek lazım arkadaşım bende dinarsu battaniye aldım şal battaniye istiyorum şimdi onlar çok sıcak tutuyor
evet aynısını dün aksam da bana dükyan sahibi söyledi daysn colours alıcaktım hiç bakma dedi taçtan şaşma sen dedi ..
valla iisn zuzuş araştrdn buldn sonnda güle güle kullan bebişim güzelmiş :) sen şimdi düdüklüyü yılbaşı hediyes, yaptın battannyeyi doğum gnü.. sevgülüler gününede patlatrsn bi pamuk saten :)))))
benim 1 tane çift kişilik.
1 tanede tek kişilik battaniyem var.
1 tanede polar var tv filan izlerken üstümüze almak için çok kalın bşi değil.
yeter heralde. yetmezsede evlenince kocam alsınD
benim 1 tane çift kişilik.
1 tanede tek kişilik battaniyem var.
1 tanede polar var tv filan izlerken üstümüze almak için çok kalın bşi değil.
yeter heralde. yetmezsede evlenince kocam alsınD
az kalmışş.. ne mutluuu darısı bizlereee... :)
hayırlı olsun canım benim
güle güle kullanınn
bnmde 2 tane çift kişlk var battaniyem 2 tane daha almak istiorm koçtaşda taçın battanyesi varmş 50 liraya ama çk kalın diilmiş gdip bakmak istiorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?