2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar bence çok çok şeyler almayın evet lazım olanı mecburen almak lazım ona itirazım yok ama fazlasıda saçma geliyor bana benim fikrim tabii az olsun öz olsun derim ben

Son düzenleme:
kızlar günaydın

moralim çok bozuk dün sağlık rapporu için tahlil sonuçlarımı almış nişanlım. ciğer röntgeni veren dr ciğerde leke görüyorum demiş. dün çok korktum bişey çıkar diye dr a gittim bir daha. tomografi çektiler. inşallah kötü bişey çıkmaz.

günaydın canım sigara kullanıyorsan ciğerde leke olması çok normal korkma korkulacak birşey yok allahın izni ile kötü birşey çıkmaz arkadaşım

Misafirlere hiç ev hediyesi listesi yapan var mı aranızda?
Ben bazı çeyizleirmi almaıdm o yüzden gelen arkadaşlarım arayıp ne lazımsa onu alıcaklar bana..
Mesela kahve makinesi fln almamıştım ben

ev hediyesi listesi yapmadım ben lolaa.
dayılarım arkadaşlarım filan soruyor ne lazım eksik bişi varsa biz alalım diye.
bende yok diyorum almayın herşeyimi aldım.
Sonuçta dayımda olsa nasıl alıcak. benim istediğim gibimi olucak.
çok bişi yapmak istiyolarsa düğünümde onun parasını taksınlar daha çok işime yarar

ay aslı alemsiniz ya valla çok doğru dedin canım

Geçmş olsun canım.
korkma ya endişelenmede inşallah merak edilecek önemli bişey değildir.

korkma canım ya her leke hastalığı işaret etmez benimkinin ciğer filminde de doktor dumandan ciğerleri göremiyorum sigara seni bırakmaya başlamış dedi valla hala fosur fosur içiyoruz :)))

hahah doğru söylüyorsun canım:)
ama biz daha düğün mü nikah mı karar veremediğimiz için ben herşeyimi almadım .. geliceklere sorarlarsa söyleyeceğim neler istediğimi (eksiklerimi)

kızlar zaten kayınvalidede battaniye koyuyor 2 tane yeter betüş kaynananda koyarsa onun yerine başka birşey al kendine bence arkadaşım
kaynanam ne koyucak ne yapıcak hç blmiormki nurgül
ya betül 4 battaniyeyi napıcaksın bence çok :78:
yatılı çok misafirin olmucaksa 2 tane yeter bence.
alıp bi köşeye dizme 4 battaniyeyi.
aslıcım yatıya gelen msafirm olablr.. onları hem koyacak yer düşünüorm hemde bi msafirim geldiğinde zor durumda kalmak istemiorm onn için belki 2 tane diilde 1 tane daha almak istiorm

cnm içini ferah tut inşallah bişey çıkmaz geçmş olsn

günaydın canım sigara kullanıyorsan ciğerde leke olması çok normal korkma korkulacak birşey yok allahın izni ile kötü birşey çıkmaz arkadaşım

Geçmş olsun canım.
korkma ya endişelenmede inşallah merak edilecek önemli bişey değildir.

korkma canım ya her leke hastalığı işaret etmez benimkinin ciğer filminde de doktor dumandan ciğerleri göremiyorum sigara seni bırakmaya başlamış dedi valla hala fosur fosur içiyoruz :)))

kızlar ben hiç hayatımda sigara içmedim. sadece küçükken çok üşütmüşüm belki onun izleri olabilir dedi dr. kolay kolay geçmiyormuş o izler. inşallah riskli bir durum yoktur.

konuşmadılarmı annenle betüş ben şunu yapıcam bunu yapıcammm diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…