- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #46.141
Iş başı yapayım biraz kolay gelsin sizlere görüşürüz yine
bnmde 2 tane çift kişlk var battaniyem 2 tane daha almak istiorm koçtaşda taçın battanyesi varmş 50 liraya ama çk kalın diilmiş gdip bakmak istiorm
kızlar günaydın
moralim çok bozuk dün sağlık rapporu için tahlil sonuçlarımı almış nişanlım. ciğer röntgeni veren dr ciğerde leke görüyorum demiş. dün çok korktum bişey çıkar diye dr a gittim bir daha. tomografi çektiler. inşallah kötü bişey çıkmaz.
Misafirlere hiç ev hediyesi listesi yapan var mı aranızda?
Ben bazı çeyizleirmi almaıdm o yüzden gelen arkadaşlarım arayıp ne lazımsa onu alıcaklar bana..
Mesela kahve makinesi fln almamıştım ben
mobilya alan arkadaşlar nerden aldınız bi çıtlatın yaw :) hatta imkan varsa resim görebilirsek süper olur...
ev hediyesi listesi yapmadım ben lolaa.
dayılarım arkadaşlarım filan soruyor ne lazım eksik bişi varsa biz alalım diye.
bende yok diyorum almayın herşeyimi aldım.
Sonuçta dayımda olsa nasıl alıcak. benim istediğim gibimi olucak.
çok bişi yapmak istiyolarsa düğünümde onun parasını taksınlar daha çok işime yarar
kızlar günaydın
moralim çok bozuk dün sağlık rapporu için tahlil sonuçlarımı almış nişanlım. ciğer röntgeni veren dr ciğerde leke görüyorum demiş. dün çok korktum bişey çıkar diye dr a gittim bir daha. tomografi çektiler. inşallah kötü bişey çıkmaz.
kızlar günaydın
ev hediyesi listesi yapmadım ben lolaa.
dayılarım arkadaşlarım filan soruyor ne lazım eksik bişi varsa biz alalım diye.
bende yok diyorum almayın herşeyimi aldım.
Sonuçta dayımda olsa nasıl alıcak. benim istediğim gibimi olucak.
çok bişi yapmak istiyolarsa düğünümde onun parasını taksınlar daha çok işime yarar
kaynanam ne koyucak ne yapıcak hç blmiormki nurgülkızlar zaten kayınvalidede battaniye koyuyor 2 tane yeter betüş kaynananda koyarsa onun yerine başka birşey al kendine bence arkadaşım
aslıcım yatıya gelen msafirm olablr.. onları hem koyacak yer düşünüorm hemde bi msafirim geldiğinde zor durumda kalmak istemiorm onn için belki 2 tane diilde 1 tane daha almak istiormya betül 4 battaniyeyi napıcaksın bence çok :78:
yatılı çok misafirin olmucaksa 2 tane yeter bence.
alıp bi köşeye dizme 4 battaniyeyi.
kızlar günaydın
Modoko Flash Mobilya (resim ne yazıkki yanımda yok su an tatlım aktaramıyorum yani)
ama sitesinden girip bakabilirisn. flashmobilya.com
günaydın canım sigara kullanıyorsan ciğerde leke olması çok normal korkma korkulacak birşey yok allahın izni ile kötü birşey çıkmaz arkadaşım
Geçmş olsun canım.
korkma ya endişelenmede inşallah merak edilecek önemli bişey değildir.
korkma canım ya her leke hastalığı işaret etmez benimkinin ciğer filminde de doktor dumandan ciğerleri göremiyorum sigara seni bırakmaya başlamış dedi valla hala fosur fosur içiyoruz :)))
kaynanam ne koyucak ne yapıcak hç blmiormki nurgül
aslıcım yatıya gelen msafirm olablr.. onları hem koyacak yer düşünüorm hemde bi msafirim geldiğinde zor durumda kalmak istemiorm onn için belki 2 tane diilde 1 tane daha almak istiorm
cnm içini ferah tut inşallah bişey çıkmaz geçmş olsn
Geçmş olsun canım.
korkma ya endişelenmede inşallah merak edilecek önemli bişey değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?