2011 gelin adayları buyrun sohbete

evet bebişim nesrininkinden çok hoş duruyor kız kapağı açık olsa ne içine düşüp kurcalayacakalr değil ya :90: alalım böyle bişi hasırlara dünya para vermek yerine

çok hoş evet zuzuş ama hasırlarda aklım kalcak kız hem bnm banyo kçk hasır sepetn kapaığını kapatıp üstnede kçk havlu sepetini koymak istiorm başka koycak yer bulamamki küçüğünü

zuzu nesrininki ne kadarmış ki.
bende kapağı kapalı istiyrm dolabım fln olmazsa üstüne havlu sepetimi koyucam.
birde kapağı açık çok estetik gelmio bana çirli çamalşır koycaz sonuçta giren olsa görcek

kızlar ben hafta sonu pratiklerde gördüm kirli sepeti. bambuydu. çok güzeldi. büyüğü yanlış hatırlamıyosam 50 liraydı. 4 boyu vardı. Aklınızda olsun.

kızlar bz gaziantepliyiz annemn porselenleri vardı kullanmıodk vtrnde duruodu snrada kaldrdı onları çook yıllar önce.. geçendede onları sana veriim çk iidr onlar dedi bnde bakarız demştm şimdi facede denk geldm bunlar

resmn altındaki yorumu okuyunca güldüm

Papatyalı ....
Bir dönemin en gözde yemek takımını hatırladınız mı?Genellikle yurt dışındaki akrabalara sıkı tembihlerle getirtilen papatyalı takım çeyizlerin vazgeçilmeziydi.Antepde her kızın çeyizinde mutlaka bir parçasıyla bulunurdu.Fransız porseleni olan bu ürünün asıl ismini bilmiyorum ama antepde papatyalı dendimi bilmeyen bayan yoktur sanırım..Bu gün fabrikası kapanmış olan papatyalı takımlarını yinede pasajlarda bulabilmek mümkün.benden size tavsiye, antika olucak kıymetini bilin:)son bi not çeyizinde papatyalı takım yok diye nişandan dönen aileler olurmuş...Artık değerini siz düşünün

bi de bir sey sorucam kızlarr sizee babam bana yeni yatak aldı önceki yatagımın bazası yoktu simdi bizim evimiz dubleks ben sehir dısına gelin gidecegim için annemler bana yatılı gelirler bir odama yatagımı götürsem misafir odası yapsam olur mu ki?

meltemcim merhaba öncelikle.... bende aynen senin gibi yapacağım kendi yatağımı götürüyorum fazladan bir odamız var nişanlım da kendi yatağını getirecek orayı misafir odası gibi yapacağız şehir dışından gelecekler için...

tek kişilik yatak dimi meltem.
aslında çekyat gibi bişide alıp koyabilirsin. çekyat koymak bence daha kullanışlı olur.
istersen oturabilirsin istersen gelenleri yatırabilirsin.
ama diğer türlü yatağını getirirsen orası sadece yatak odası olucak. daha az kullanışlı olur gibime geliyor.

hoşgeldn fatma sen naslsn bebiş nasıl cnsyeti belli oldumu

yok hiç konuşulmadı bzde sormadk

cnım kusura bama cvp yazarken aniden çıkmam gerekti bende bebikde iyiyz dün dra gittik büyük ihtimal KIZ dfedi ama emin değildi 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalım kesinleşir o zaman

bzde öle yapıcaz aslı kçk odama eşya almayacağım nişanlımn odasında kocaman bi tv koltuğu var yatakta olablio onun döşemesini yaptırıp kçk odaya alacağız yerede büyük minderler koyucam msaifr geldiğinde hem yatak olur hemde normal zamanda istersek oturruz
cnım kusura bama cvp yazarken aniden çıkmam gerekti bende bebikde iyiyz dün dra gittik büyük ihtimal KIZ dfedi ama emin değildi 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalım kesinleşir o zaman

bn demiştim içime kız doğuo dieeeeeeeee :))) maşallah fatmacm

benimde hep kız geçiyordu içimden şükür sağlığıda yerinde bekliyoruız artık bakalım aramıza katılmasını...darısı szilere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…