- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #46.281
Bende öyle düşünüyorum canımcım, perde ve halılar ev tutulunca alınacak...
Gerçi biz eşyayıda öyle alıcaz, çünkü mağazada tutmuyorlarmış eşyaları...
Nasipse mayısta ev tutup hemen eşyaları alıcaz...
bizde mayısda tutucaz evi..ya bide çeyizler benim ortalık yerde annemin bazasında yer yok benim odadada yok.kızlar nereye koycaz bu çeyizleri
yatagımın yanına koydum bir kaç koliyi çelik tencerem kilerde onun dısında kirişe gelen bir yer vardı odamda çalışma masasını biraz öne çektim arkasında yer kaldı tavana kadar orayı da koliledim bazamın altında yazlıklarım var orda da yer yok aynı skıntı bende de var
zuzu nesrnn çamaşır sepetnden o öle hatrlıorm. bnde beğendm gzel ama kapağı açık olmasa bnm için daha ii
evet bebişim nesrininkinden çok hoş duruyor kız kapağı açık olsa ne içine düşüp kurcalayacakalr değil ya :90: alalım böyle bişi hasırlara dünya para vermek yerine
çok hoş evet zuzuş ama hasırlarda aklım kalcak kız hem bnm banyo kçk hasır sepetn kapaığını kapatıp üstnede kçk havlu sepetini koymak istiorm başka koycak yer bulamamki küçüğünü
aynı şeyi düşündükk
Bende öyle düşünüyorum canımcım, perde ve halılar ev tutulunca alınacak...
Gerçi biz eşyayıda öyle alıcaz, çünkü mağazada tutmuyorlarmış eşyaları...
Nasipse mayısta ev tutup hemen eşyaları alıcaz...
bizde mayısda tutucaz evi..ya bide çeyizler benim ortalık yerde annemin bazasında yer yok benim odadada yok.kızlar nereye koycaz bu çeyizleri
of of of koycak yer yok desene salonun bir köşesini istila edebilirsin salon genelde kullanılmıyor ya ben öyle yapmıştım tam ortaya koca koca koliler hehe sonra taşınma taleşı girdi taşınınca odama düzgünce yığmayı düşünüyorum şurda kaç ay kaldı :)))
kızlar ben hafta sonu pratiklerde gördüm kirli sepeti. bambuydu. çok güzeldi. büyüğü yanlış hatırlamıyosam 50 liraydı. 4 boyu vardı. Aklınızda olsun.
bi de bir sey sorucam kızlarr sizee babam bana yeni yatak aldı önceki yatagımın bazası yoktu simdi bizim evimiz dubleks ben sehir dısına gelin gidecegim için annemler bana yatılı gelirler bir odama yatagımı götürsem misafir odası yapsam olur mu ki?
betüşşş iyi denk getirmişsin kız :))) bencede annenden hatıra olurr bebeişim şıkta dururyorlar
bi de bir sey sorucam kızlarr sizee babam bana yeni yatak aldı önceki yatagımın bazası yoktu simdi bizim evimiz dubleks ben sehir dısına gelin gidecegim için annemler bana yatılı gelirler bir odama yatagımı götürsem misafir odası yapsam olur mu ki?
hoşgeldn fatma sen naslsn bebiş nasıl cnsyeti belli oldumu
yok hiç konuşulmadı bzde sormadk
bzde öle yapıcaz aslı kçk odama eşya almayacağım nişanlımn odasında kocaman bi tv koltuğu var yatakta olablio onun döşemesini yaptırıp kçk odaya alacağız yerede büyük minderler koyucam msaifr geldiğinde hem yatak olur hemde normal zamanda istersek oturruztek kişilik yatak dimi meltem.
aslında çekyat gibi bişide alıp koyabilirsin. çekyat koymak bence daha kullanışlı olur.
istersen oturabilirsin istersen gelenleri yatırabilirsin.
ama diğer türlü yatağını getirirsen orası sadece yatak odası olucak. daha az kullanışlı olur gibime geliyor.
cnım kusura bama cvp yazarken aniden çıkmam gerekti bende bebikde iyiyz dün dra gittik büyük ihtimal KIZ dfedi ama emin değildi 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalım kesinleşir o zaman
ewt cnm şıklar bn bi ara el atayım :))
zuzu talin çamaşır sepetinn ağzı büzgülüymş yani içi gzkmüomş praktkerde 27 lira
bzde öle yapıcaz aslı kçk odama eşya almayacağım nişanlımn odasında kocaman bi tv koltuğu var yatakta olablio onun döşemesini yaptırıp kçk odaya alacağız yerede büyük minderler koyucam msaifr geldiğinde hem yatak olur hemde normal zamanda istersek oturruz
bn demiştim içime kız doğuo dieeeeeeeee :))) maşallah fatmacm
benimde hep kız geçiyordu içimden şükür sağlığıda yerinde bekliyoruız artık bakalım aramıza katılmasını...darısı szilere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?