- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #46.261
bende aynı şeyi düşünüyorum canım hiç eğlenmiyorum düğünlerde milleti memnun etme telaşı kimse memnun olmuyor o ayrı :) neyseki ikimizde düğün istemiyoruz ben kınada yapmıcam hattagelin hamamı yapmayı planlıom :)
enemmm izmirre mi gelion cimcimeeee bende izmirdeyim :)ağlama ağlama sen kocanla mutlu ol ailende mutlu olur
çok güzel canım koçtaşda görmüştüm bende ev bi düzene otursun bende aböle bişiler almayı planlıom banyo çok büyük doldurmam lazım hehe
yengem almıstı hasır biyerden kopmuştu.bence plastik alsak üstüne kumaş geçirtsek terzide
güle güle kullan cnm o zaman senden bu üçünü istiorm netten mi aldn kaça aldın ve ranforce mi pamuk satenmi
bende aynı şeyi düşünüyorum canım hiç eğlenmiyorum düğünlerde milleti memnun etme telaşı kimse memnun olmuyor o ayrı :) neyseki ikimizde düğün istemiyoruz ben kınada yapmıcam hattagelin hamamı yapmayı planlıom :)
enemmm izmirre mi gelion cimcimeeee bende izmirdeyim :)ağlama ağlama sen kocanla mutlu ol ailende mutlu olur
Nikahımız İzmir'de olacak ama Iğdır'a gidicez canımcım...
Nişanlımın ailesi İzmir'de...
Bornova'da olacak nikahımız
Nikahımız İzmir'de olacak ama Iğdır'a gidicez canımcım...
Nişanlımın ailesi İzmir'de...
Bornova'da olacak nikahımız
hayırlısı olsun canım eşin memur sanırım :)(hehe kendimi günde hissettim eşin deyinceiyice ağzım alıştı)
kIzlar biz kirada oturucaz.o yüzden ev belli olmadan halıları almayım diyorum..siz ne düşünüyosunuz:26:
bencede alma canım büyük gelir küçük gelir işini sağlama al model beğen ölçüsüne karar vermek kalsın sadece
ve birde koltukların altına girmemesine özen gösterin :))) hem güzel durmuyor hemde onu kaldırmak yeniden koymak çok zor oluyor:90:
bencede alma canım büyük gelir küçük gelir işini sağlama al model beğen ölçüsüne karar vermek kalsın sadece
ve birde koltukların altına girmemesine özen gösterin :))) hem güzel durmuyor hemde onu kaldırmak yeniden koymak çok zor oluyor:90:
kIzlar biz kirada oturucaz.o yüzden ev belli olmadan halıları almayım diyorum..siz ne düşünüyosunuz:26:
hayırlısı olsun canım eşin memur sanırım :)(hehe kendimi günde hissettim eşin deyinceiyice ağzım alıştı)
Henüz değil ama atama bekliyoruz, şuan yükseklisans yapıyor canım, devam zorunluğu olduğu için orada özel sektörde çalışıyor.
Veteriner hekim olduğu için Iğdır ideal bir yer ona göre...
heheh eh biraz biraz ama kendi makyajımı yapacak kadar güvenmiyorum canım sabitleyiciyi mac öneriiyorlar ordan mı aldın en iyi sayanıklı olması için mac ve kryolan araştırmalarıma göre dudak için de ordan bak bence mac bakabilirsin gözlere çok ağırlık vericeksen dudakda doğal bir renk tercih et ben gözde çok ağır olmayan bir smokey düşünüyorum dudakta doğal renge yakın :) olsun diyorumsen makyajlamı ugrasıyorsun?ben dügünüm de makyajımı kendim yapmak istiorum çünkü makyözlere güvenemiorum kryolon fondoten aldım makyaj sabitleyicisi aldım ruj olarak hangi markayı önerirsin normal de kullandıgım marka flormar lips glass
Bende öyle düşünüyorum canımcım, perde ve halılar ev tutulunca alınacak...
Gerçi biz eşyayıda öyle alıcaz, çünkü mağazada tutmuyorlarmış eşyaları...
Nasipse mayısta ev tutup hemen eşyaları alıcaz...
Henüz değil ama atama bekliyoruz, şuan yükseklisans yapıyor canım, devam zorunluğu olduğu için orada özel sektörde çalışıyor.
hayırlısı canım siz mutlu olunda yerin önemi yok bence :)inşallah ataması çıkar canım
bizde mayısda tutucaz evi..ya bide çeyizler benim ortalık yerde annemin bazasında yer yok benim odadada yok.kızlar nereye koycaz bu çeyizleri
çok hoşmuş gerçekten nette olsaydı iyi olıurdu benim için koçtaş çok uzakkkcanlarım bn köpeklyi gerçektede grmştm bunlar koçtaşta var büyük fiyonklu hasır 39 kçk fiyonklu 17 köpekli yuvarlak sepette 25 lira bn tkım olsn büyük ve kçk fiyonklu sepeti alsammı diorum çamaşır sepeti ve havlu sepeti olark beğendnzmi
çok hoşmuş gerçekten nette olsaydı iyi olıurdu benim için koçtaş çok uzakkk
cnm halı işine girme bence ben aldım slaonu ama koltuk tak.larım ne renk olcağına karar verdim başta modeli fln belli
birde normal boyutlarda açık renk düz bişiy aldım herşeye uycan bi halı.
ama desenliye fln güvenemem uymayabilir
heheh eh biraz biraz ama kendi makyajımı yapacak kadar güvenmiyorum canım sabitleyiciyi mac öneriiyorlar ordan mı aldın en iyi sayanıklı olması için mac ve kryolan araştırmalarıma göre dudak için de ordan bak bence mac bakabilirsin gözlere çok ağırlık vericeksen dudakda doğal bir renk tercih et ben gözde çok ağır olmayan bir smokey düşünüyorum dudakta doğal renge yakın :) olsun diyorum
hayırlısı canım siz mutlu olunda yerin önemi yok bence :)inşallah ataması çıkar canım
İnşallah canımcım, hayırlısı...
bizde mayısda tutucaz evi..ya bide çeyizler benim ortalık yerde annemin bazasında yer yok benim odadada yok.kızlar nereye koycaz bu çeyizleri
Allah'tan ablamın kileri var, orayı ben istila ettim :))
Aldıkça oraya atıyorum.
Öncedende meğer bi çok şey almışım, mesela masa saatim yok diyordum 3 tane varmış :))
Yapma çiçek ve tablomda varmış :))
zeynep koçtaşda nettende alışvrş yapılıo
aa tamam canım.çok iyi o zaman artık evlenmeye yakın alırım sepetimi çok yer kaplamasın boyutu kaç acaba
betüşşş koçtaş ın sitesinde sepetler bölümünde talin çamaşır sepeti var o daha kullanışlı olur galiba hasırdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?