2011 gelin adayları buyrun sohbete

bnm banyom kçk ama almalıyım bnlardan

kIzlar biz kirada oturucaz.o yüzden ev belli olmadan halıları almayım diyorum..siz ne düşünüyosunuz:26:

bencede alma canım büyük gelir küçük gelir işini sağlama al model beğen ölçüsüne karar vermek kalsın sadece
ve birde koltukların altına girmemesine özen gösterin :))) hem güzel durmuyor hemde onu kaldırmak yeniden koymak çok zor oluyor:90:

sen makyajlamı ugrasıyorsun?ben dügünüm de makyajımı kendim yapmak istiorum çünkü makyözlere güvenemiorum kryolon fondoten aldım makyaj sabitleyicisi aldım ruj olarak hangi markayı önerirsin normal de kullandıgım marka flormar lips glass

kIzlar biz kirada oturucaz.o yüzden ev belli olmadan halıları almayım diyorum..siz ne düşünüyosunuz:26:

Bende öyle düşünüyorum canımcım, perde ve halılar ev tutulunca alınacak...
Gerçi biz eşyayıda öyle alıcaz, çünkü mağazada tutmuyorlarmış eşyaları...
Nasipse mayısta ev tutup hemen eşyaları alıcaz...

heheh eh biraz biraz ama kendi makyajımı yapacak kadar güvenmiyorum canım sabitleyiciyi mac öneriiyorlar ordan mı aldın en iyi sayanıklı olması için mac ve kryolan araştırmalarıma göre dudak için de ordan bak bence mac bakabilirsin gözlere çok ağırlık vericeksen dudakda doğal bir renk tercih et ben gözde çok ağır olmayan bir smokey düşünüyorum dudakta doğal renge yakın :) olsun diyorum

çok hoşmuş gerçekten nette olsaydı iyi olıurdu benim için koçtaş çok uzakkk

cnm halı işine girme bence ben aldım slaonu ama koltuk tak.larım ne renk olcağına karar verdim başta modeli fln belli
birde normal boyutlarda açık renk düz bişiy aldım herşeye uycan bi halı.
ama desenliye fln güvenemem uymayabilir

zeynep koçtaşda nettende alışvrş yapılıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…