- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #46.521
o şekerliğin takımı dahamı güzel canım onu ben görmedim de
bizim düğün tarihimiz aynı seninle canım düğündaş olmuşuzzzzzz
inş. Betüşüm bol bol dua et benim için kavga sorun olmasın bu arada alyanslar ne kadar tutar acaba erkeğin alyasını ben alacağım ne kadar para ayırmam lazım tahmini
alyansını nasıl istediğine bağlı canım fiyatı
el işçiliği olanlar baya bi fiyatlı bildiğim kadarıyla 500 den fazla yani
biz normal alyans aldık benimki 250 tl ydi
nişanlım onca yalvarıp dil dökmeme rağmen altın istemedi aynısının gümüşünü yaptırdı kuyumcu da 100 tl verdik ona da
çok ucuza geldi yani bizimkiler
bn nişanlıma sözde ve nişanda alyans aldm altın almadk bz ona erkeğin altın takması ii diil die ona sordm o da istemedi.. gümüş aldk sözde hzır bi modelden beğendk 50 liraydı herhalde nişandada bnm alyansmn taşsızını ve gümüşünü özel yaptrdk oda 70 ti yanlş hatrlamıosaminş. betüşüm bol bol dua et benim için kavga sorun olmasın bu arada alyanslar ne kadar tutar acaba erkeğin alyasını ben alacağım ne kadar para ayırmam lazım tahmini
o şekerliğin takımı dahamı güzel canım onu ben görmedim de
300 yeter herhalde çok abartılı bişey olmazsa ama altında baya zamlandı... Ben alışverişte hiçbişeye karışmadım ne sorsalar siz bilrisiniz siz nasıl isterseniz felan dedim çok memnun olmuşlar ve bana beğendirmeden de bişey almadılar...
bende görmedim o şekerliğin takımını ama bunun aslının dediği gibi stand kısmı kaba biraz başka modeleler yokmuydu ? ama beğendiysen al bence içinde kalmasın daha sonra stand kısmını kaldırır tek tek yanyana kullanırsın öylede birşeye benzemez ama ne bilim kararsız kaldımmmmm
bende çenemi tutabilirsem seninle aynı taktiği uygulamayı düşünüyorum canım
kızlar evgör mobilyada "istanbul mobilya yatak odası" die bi model var ne zamandr hep beğeniorm onu ama gardolabı sürgülü kapak diil szce nasıl szde bakın
stanbul Mobilya Yatak Odas Evgor.com.tr
sayfann altına doğru her parçayı daha rahat greblrsnz
kızlar evgör mobilyada "istanbul mobilya yatak odası" die bi model var ne zamandr hep beğeniorm onu ama gardolabı sürgülü kapak diil szce nasıl szde bakın
stanbul Mobilya Yatak Odas Evgor.com.tr
sayfann altına doğru her parçayı daha rahat greblrsnz
evet canım aynen öyle
sen hangi şehirdeydin
benimde öyle oldu
biz zaten annem kayınvalidem ben nişanlım olarak çıktık alışverişe
nişanlım o gün çalışıyodu onunla olucak işleri hallettik sonra o gitti
diğer şeyleri biz üçümüz hallettik
ama kayınvalidem benim onayımı almadan hiçbişey almadı almıyoda
bana geçen gün bolero ördü onun düğmelerini bile bana gösterip aldı
canım benim seviyorum ben bu kadını
kızlar bu arada annem aşkımın atkısı için dün gri yün almış akşam örnek çıkardı yok yanlarına kırık prinç yapmış ortasına 3 tane saç örgü yapmış baktım baktım birşey anlamadım nasıl öreceğim ben onu ya
kız sende başladığı yerden bir düz bir ters olarak ör git bari başında birde sonunda model olsun:86:
çok şanslısın canım maşallahdilimide ısırdım popomuda kaşıdım Darısı başıma inşallah
bende çenemi tutabilirsem seninle aynı taktiği uygulamayı düşünüyorum canım
kız sende başladığı yerden bir düz bir ters olarak ör git bari başında birde sonunda model olsun:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?