- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #46.821
yaşadığım yerde 750 ye istediğim tarzda bulabiliyorum zaten izmirden geliyormu gelinlikler850 tl mio fiyata gelinlik bulabilir miyiz gerçekten???
Ay benimde nikahım İzmir'de kıyılacak :))
Ama İzmir'in belediyelerine çok kızdım doğru düzdün bir nikah salonları yok, sıkıntı yaşıyoruz bu konuda...
Günaydın, İzmirli güzeller, gelinlik telaşı başlamış okuduğuma göre. Kızlar gelinliğinizin parasını sizmi veriyorsunuz? yoksa nışanlınızmı?
Birde onun alyansını sizmi aldınız
Günaydın, İzmirli güzeller, gelinlik telaşı başlamış okuduğuma göre. Kızlar gelinliğinizin parasını sizmi veriyorsunuz? yoksa nışanlınızmı?
850 tl mio fiyata gelinlik bulabilir miyiz gerçekten???
günaydın rozelinda :))) bizde senin benim ayrımı yok 5 yıldır beraberiz herşeyimizi hep beraber yaptık heralde sen alcan ben alcam muhabbeti olmaz :) biz daha nişan yapmadık şubatta yapıcaz :)Günaydın, İzmirli güzeller, gelinlik telaşı başlamış okuduğuma göre. Kızlar gelinliğinizin parasını sizmi veriyorsunuz? yoksa nışanlınızmı?
zaten yıl takip etmek bana saçma geliyor önemli olan beğendiğim gelinliği bulmak o kadar ucuzsa giderim sen gidince söyle reklamınızı yapıyorum benimle iyi ilgilenin de :)bak aklında bulunsun eğer laperiye gidersen 2011 değilde 2010 gelinlik modellerine bak en pahalısı 1300 tl civarı
850 çokkk iyiiiiii
nişanlım izmirde oturuyorr
bende mi izmirden alsam acaba :92:
yaşadığım yerde 750 ye istediğim tarzda bulabiliyorum zaten izmirden geliyormu gelinlikler
kız nerdesin sen atkı fikri attın ortaya kayboldun senin yüzünden iki ters bir düz örgü çalışıp duruyorum
tabi bebeişkommm damat verecek gelinlik parasını ama bizde de damada takım alınıralyanslarımızda da 1000 tl tutmuştu yarı yarı ya ödedik
kız nerdesin sen atkı fikri attın ortaya kayboldun senin yüzünden iki ters bir düz örgü çalışıp duruyorum
Karşılıklı yani, benimkide geçen öyle bir laf etti, yandım ben desene
Karşılıklı yani, benimkide geçen öyle bir laf etti, yandım ben desene
bizde sadece damadın yüzüğü alınır
damatlığı falan kendisi alır yaniii :)))
karşılıklı değil ama insanın katkıda bulunması gereken yerler oluyor arkadaşlarımdan bazıları hiçbirşey almadılar bile hepsini erkek yaptı
Anladım canım, kimi adetlerine göre, kimiside duruma göre hareket ediyor demekki:78:
Nişanlım saolsun kendisi aldı ikimizin alyansını da bizde öyle hiçbir durum yasanmadı şimdiye kadar bunu sen al sunu sen yap die saolsun isterim belki o an alamaz ama daha sonra mutlaka alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?