2011 gelin adayları buyrun sohbete

ücretsiz miiiii aklımda olsun yaparım paçozluğumu para siterlerse hehehe saol canım :)
Mutlaka canım, geçen benimki karşılıklı diye bir laf etti, kendisi benim 3 katım fazla maaş alıyor:26: bakalım nasıl çıkacağım işin içinden

şimdiden sen ben mi yapıyor? siz artık biz olmaya karar vermişiniz bazı şeylerin lafı olmamalı bence tabiki adetlere göre yapmamaız gerekenler var ama durum müsait değilse zorlayamazsın ki

Ne güzel canım, anlayışlı insan olması çok önemli. Bizim durumumuz hani netleşmedi ama maddi açıdan o benden çok çok iyi, nasıl yaparız bilemiyorum. Ve şuan hazırlıksızım malesef:26:

evet aynen benim nisanlım da benim 2 katım maas alıyor o yüzden param bitince de söylerim askımm param bitti bana gönderir saolsun o konuda cok anlayıslıdır pinti erkekten nefret ederim

çünkü ben çok harcama yapıyorum

Bu arada kızlar ben makyajımı çok sade yaptıracagım kuafördeki makyözlere güvenmiyorum o yüzden makyaj malzemeleimi kendim aldım
Parfümümü aldım...
Dügün fotografların da incei güzel durdugu için nişanlım ugur inciden kolyemi aldı...
Saç için olan aksesuarlarımı aldım ....
Ayakkabılarımı aldık bir tane babet bir tane topuklu...bir tek gelinligim kaldı onu da hazır alacagım ben diktirmeye güvenmiyorum ...

Olur tabi canım, nişanlımla görüşeyim.
Kendimizi Bornıva'ya göre ayarlamıştık, o nedenle sorun çıktı.

izmir narlıderenin nikah salonları çok güsel bi görüş istersen belediyesiyle

Bayraklı'ya yakın bir yer arıyoruz, orası yakınsa olabilir canımcım...

hayırlı olsun canımmm :))

benimde incilerim hazır sadecee :))
hazır alma fikrine katılıyorum canım :)))

meltoşş metallerin dışında mutfağındaki fayanslara göre bambu tarzı da kullanışlı olur bence

kızlar biz mutfak için aksesuarlarımızı aldık ikea'dan ancak şimdi ben baharatlık sepeti aldım buna nasıl kavanoz koyabilirim bana fikir verin

Uploaded with ImageShack.us

Aynıları bime gelmişti canım, çok kullanışlı görünüyor, bence her türlü baharatlık sığar, çünkü baya geniş.Yağdanlık ve sirkeliğinide koyabilirsin canımcım...

tskür ederim esracımm evet bana da çok kullanıslı geldi...

züccaciye dükkanlarında satılan didosun dedigi gibi celik rengi olanlardan alsam onların renginde degisiklik oluyormu o yüzden korkuorum nasıl anlarım bilmiorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…