- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #46.841
günaydın rozelinda :))) bizde senin benim ayrımı yok 5 yıldır beraberiz herşeyimizi hep beraber yaptık heralde sen alcan ben alcam muhabbeti olmaz :) biz daha nişan yapmadık şubatta yapıcaz :)
gelinliği normalde erkek tarafı alır bizde :))))
Nışan yakın o zaman desene, şimdiden mutluklar dilerim canım
ücretsiz miiiii aklımda olsun yaparım paçozluğumu para siterlerse hehehekızlar bu arada nikah günü almayan varsa
alırken sağlık raporuna olarak sakın para vermeyin çünkü ücretsiz bazı arkadaşlar ücretli almış sanırım 60 tlye galiba ama bilginiz olsun üzretsiz rapor almak
Mutlaka canım, geçen benimki karşılıklı diye bir laf etti, kendisi benim 3 katım fazla maaş alıyor:26: bakalım nasıl çıkacağım işin içinden
günaydın rozelinda :))) bizde senin benim ayrımı yok 5 yıldır beraberiz herşeyimizi hep beraber yaptık heralde sen alcan ben alcam muhabbeti olmaz :) biz daha nişan yapmadık şubatta yapıcaz :)
gelinliği normalde erkek tarafı alır bizde :))))
Nışan yakın o zaman desene, şimdiden mutluklar dilerim canım
ben hep herşeyin hızlı ilerlemesinden yanaydım öyle de olucak :)))) geçen yıl evlenmeye karar verdik evi düzmeye başladık ben 0dan çeyiz almaya başladım nişan şubatta nikah nisanda olacak kısmetse :)
ücretsiz miiiii aklımda olsun yaparım paçozluğumu para siterlerse hehehesaol canım :)
ben 3 gün önce nikah günümü aldım sağlık raporuna para istemediler boşver bırakta istemesinler zaten:) evlilik cüzdanı parası 50 tl nikah memnurunu dışarı çağırdığımız içinde 150 tl akşam 9dada nikah saatimiz:)
Ne güzel canım, anlayışlı insan olması çok önemli. Bizim durumumuz hani netleşmedi ama maddi açıdan o benden çok çok iyi, nasıl yaparız bilemiyorum. Ve şuan hazırlıksızım malesef:26:
seni bliyorum canım fuar da var nikah salonu hemde ortada bornovaya yakın orda olmazmı acaba?
bende bembeyaz olmak istemiyorum elimdeki çiçek renkli olsun istiyorum ama mosmor değil tabe biraz beyaz biraz lila gibi açık renkte olucak :)
izmir narlıderenin nikah salonları çok güsel bi görüş istersen belediyesiyle
ben 3 gün önce nikah günümü aldım sağlık raporuna para istemediler boşver bırakta istemesinler zaten:) evlilik cüzdanı parası 50 tl nikah memnurunu dışarı çağırdığımız içinde 150 tl akşam 9dada nikah saatimiz:)
ücretsiz miiiii aklımda olsun yaparım paçozluğumu para siterlerse hehehesaol canım :)
Nerede yaptırdın canım?
Aile hekimleri çıkınca ücretli oldu bizim burada, ssk olmasına rağmen ücretli yaptırıyorlarmış(
evet aynen benim nisanlım da benim 2 katım maas alıyor o yüzden param bitince de söylerim askımm param bitti bana gönderir saolsun o konuda cok anlayıslıdır pinti erkekten nefret ederim
çünkü ben çok harcama yapıyorum
Bu arada kızlar ben makyajımı çok sade yaptıracagım kuafördeki makyözlere güvenmiyorum o yüzden makyaj malzemeleimi kendim aldım
Parfümümü aldım...
Dügün fotografların da incei güzel durdugu için nişanlım ugur inciden kolyemi aldı...
Saç için olan aksesuarlarımı aldım ....
Ayakkabılarımı aldık bir tane babet bir tane topuklu...bir tek gelinligim kaldı onu da hazır alacagım ben diktirmeye güvenmiyorum ...
ben hep herşeyin hızlı ilerlemesinden yanaydım öyle de olucak :)))) geçen yıl evlenmeye karar verdik evi düzmeye başladık ben 0dan çeyiz almaya başladım nişan şubatta nikah nisanda olacak kısmetse :)
Çok az bir zaman kalmış, hadi hayırlısı canım
evet aynen benim nisanlım da benim 2 katım maas alıyor o yüzden param bitince de söylerim askımm param bitti bana gönderir saolsun o konuda cok anlayıslıdır pinti erkekten nefret ederim
çünkü ben çok harcama yapıyorum
Biz daha sevgili aşamasındayız, galiba o yüzden birazda net olamıyorum, özellikle para konularında. Sadece lafı geldiğinde ortak alınır, yapılır felan diyor hep. Normalde cimri biri değil, beni hediyelere boğuyor, yanımdayken hiç bir masraftan kaçınmıyor. Ben çekingenim biraz bu konularda galiba.:93:
vet bulabilirsin 2011 değil ama 2010 modellerinde bulabilirsin madam burcuda
kızlar biz mutfak için aksesuarlarımızı aldık ikea'dan ancak şimdi ben baharatlık sepeti aldım buna nasıl kavanoz koyabilirim bana fikir verin
Uploaded with ImageShack.us
çok sağol canım heryerin değişiuormuş ücreti internetten baktım ben de:)ücretsiz miiiii aklımda olsun yaparım paçozluğumu para siterlerse hehehesaol canım :)
karşıyakaya bakın canım bir de bayraklıda ilçe oldu oranın vcar mı evlendirme bölümü bilmiyorum :)Olur tabi canım, nişanlımla görüşeyim.
Kendimizi Bornıva'ya göre ayarlamıştık, o nedenle sorun çıktı.
Bayraklı'ya yakın bir yer arıyoruz, orası yakınsa olabilir canımcım...
Çok az bir zaman kalmış, hadi hayırlısı canım
saol canım az kaldı hafiften tutuşmaya başladım :)
ben bursdayım canım yılın ne önemi var ki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?