- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #46.861
tskür ederim esracımm evet bana da çok kullanıslı geldi...
züccaciye dükkanlarında satılan didosun dedigi gibi celik rengi olanlardan alsam onların renginde degisiklik oluyormu o yüzden korkuorum nasıl anlarım bilmiorum....
canım paslanmaz çelik alman gerekiyor.başka bir topikte okumuştum paslanmalar kararmalar oluyormuş o baharatlıklarda...nasıl anlaşılır tam bilemiyorum ama dikkatli seç bence ileride sorun yaşamamak için...
tskür ederim esracımm evet bana da çok kullanıslı geldi...
züccaciye dükkanlarında satılan didosun dedigi gibi celik rengi olanlardan alsam onların renginde degisiklik oluyormu o yüzden korkuorum nasıl anlarım bilmiorum....
heytttttttttttt naparsınız kıslar ben çok hastayım başımın agrısından ölüyorum
galiba grip oldummmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaa
geçmiş olsun canım bol bol meyve yiyip vitamin al
kızlar biz mutfak için aksesuarlarımızı aldık ikea'dan ancak şimdi ben baharatlık sepeti aldım buna nasıl kavanoz koyabilirim bana fikir verin
Uploaded with ImageShack.us
Gizcimm baktımm canımm kırmızı saten takımın ve siyah örtün çok sık nerelerden aldın canım
geçmiş olsun elçincim..
hava değişikliğinden olmuştur bol bol vitamin al ve dinlen canım..
Çok güzel her türlü sığar sanırım baharatlık yakından görmekde lazım ama çok kullanışlı olduğu belli.. :)
mrb. Benim yaz evlenebilmem için atanmam gerekyor.Dua edin benim için olur mu? Bileklikler güzel,Kınada veriliyor mu öyle;yoksa ssizin fikriniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?