- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #47.441
Kızlar nişanlım askerden 1-2 hafta içinde geliyor:92:
Hala inanamıyorum şoktayım polislere askerlik artık mecliste ve askerde çıkış dosyaları hazırlanıyormuş
Bir kaç ay önce ya uzarsa diye kendimizi üzüyorduk
Şunu anladım ki herşeyi oluruna bırakmak en iyisiymiş çok şükür yarabbim
Çok mutluyum darısı tüm asker yolu bekleyenlere...
hayırlı olsun canım allah kavustursun
Ekle canımm tabiki yorum yaparız Nesrincim çok sevindim canımm hayırlısıyla gelir insallah...
bende haberlerde duyunca aklıma sen geldin canım ama şuan asker olanlar için geçerlimi orasını anlamamıştım gözün aydın canım
buket saç rnegin çok güzel hala böyle mi. makyajın bana biraz ağır gibi geldi ama profesyonel olduğu belli. bende saçlarımı kına gecem de böyle dalgalı dağınık istiyorum
düğün için makyaj olayı bence risk elim ayağıma dolanır mahvolurum ben heheh arkadaşıma nişanda yapmıştımda heycandan ölüyordum :)))) mutlaka birine yaptırmam lazımooo kızlar makyaj konusunda hemen anlatıyım;
parfümüm Ck Eurpohia
fondotenim Kryolon yüzü sabitleyen ve gizli makyajı belli etmeyen bir ürün genel de profesyonel makyaj da kullanılıyor ...
sabitleyimi de aldım canım...
rujum pembe ...
ojem pembe olabilir çünkü çiçegim pembe oluck nisanlım da yakasına pembe takacak ya da french yaptıracagım watsons dan oje desenlerin den aldım onları uygulayabilirim...
saçımı düz fön seklinde istiyorum çok sade gelebilir ama çok seviyorum olmadı açık şımarık bir model olucak...
göz farıma karar veremiorum kızlar o konuda yardımcı olurmusunuz gözlerim kahverengi ne renk yapsam ki?
bende hiiiiiiiiiç güvenmiyorum mactan çağırmayı düşünüyordum kendi malzemeleriyle geliomuş hem kullanmıcağım şeyleri almak zorunda kalmam diye düşünüyordum ama çok pahalıymışEdacımm ben nişanlıyım tatlım zaten nisanda nişanlandım 1 sene olucak dügün için kendim yapmayı düsünüorum zaten kuzenim yanımda olucak o da çok güsel makyaj yapıyor ya kızlar açık söylemek gerekirse ben kuafördeki makyözlere güvenmiorum ya ayrı çagıracaksın ya da kendin yapacaksın malzemlerim var zaten
neeeeeeeebende mac ten makyöz çağırayım dedim ama sadece makyaj 400 tl gelmesi için ayrı para veriyorsun. çok pahalı geldi artık başımı yapan kuaföre güvenmek zorundayım
sana birsey söyleyim mi kaç yasındasın bilmiorum ama en yakın arkadasımın surtında akneli sivilceler vardı cilt doktoruna gitti doktor roctan verdi kışın kullandı yaza kızın cildi düzeldi....
benim de gözümün altında beyaz yag bezesi var ve avonun göz altı kremi yaptı :2:göz altı yagları emmiyormus dikkatli olun kızlar ama ben tedavi yapamıorum igneyle sıkılması gerekiyor ve ben igneden çok korkarım...
mayısta evleneceksin hava sıcak olur mutlaka al ..
Canımm ben saçını çok begendim makyajın da göz kısmı hariç güsel ama gözlerin he üzerinde sim var hem de altında o yüzden agır olmus...
sana birsey söyleyim mi kaç yasındasın bilmiorum ama en yakın arkadasımın surtında akneli sivilceler vardı cilt doktoruna gitti doktor roctan verdi kışın kullandı yaza kızın cildi düzeldi....
benim de gözümün altında beyaz yag bezesi var ve avonun göz altı kremi yaptı :2:göz altı yagları emmiyormus dikkatli olun kızlar ama ben tedavi yapamıorum igneyle sıkılması gerekiyor ve ben igneden çok korkarım...
mayısta evleneceksin hava sıcak olur mutlaka al ..
malesef değil canım ama sakın şuan ne renk deme çünkü bende bilmiyorumevet çok ağır oldu kendimi tanıyamadım bende halada garip geliyor fotolara baktıkça
Kızlar nişanlım askerden 1-2 hafta içinde geliyor:92:
Hala inanamıyorum şoktayım polislere askerlik artık mecliste ve askerde çıkış dosyaları hazırlanıyormuş
Bir kaç ay önce ya uzarsa diye kendimizi üzüyorduk
Şunu anladım ki herşeyi oluruna bırakmak en iyisiymiş çok şükür yarabbim
Çok mutluyum darısı tüm asker yolu bekleyenlere...
buketcim çok güzel bir kızsın bence çok hafif bir makyaj sana yeter. güzelliğini kapatma
nesrn süper bi haber bu.. gerçektende oluruna bıraktığında hayırlısı olsn dediğinde nasılda kolaylaşıyor herşey gözn aydın darısı btün şafak bkleyenlern başına
nerden bakıcağım merak ettim bende saçını
sağol canım şimdi bu fotoyu gördükten sonra o kuaföre gidermiydiniz gitmez miydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?