2011 gelin adayları buyrun sohbete

bekliyoruz çeyizlerinide çek bari çekmişken..

tatlım çeyizleri çekmeyi unuttum ama size süper bir dosya hazırladım...
üşenmedim gece gece çektim ve koydum
yarın iş yerinde bu resimleri koyarsam hakkımda SAPIK diyeceklerini bildiklerimden gece hallettim..
Cicilerimi sizler için süsledim.
Sorgu sual nereden aldın beğendikleriniz olursa temin ederim hiç problem değil yeter ki söyleyin :131:
kanatla kelepçelerin resimlerinide çektim ama MBı yüksek geldi sığmadı

ve fecii uykum geldi
daha kremler sürücemdeeee yatıcammm of of
haydiii benn süslü yatağıma yatar prenses gibi uyurr sultan gibide kahvaltı ederim yarına hahayy

cnm eklediğin albümün başlığını değiştirir misin ?? Işyernde giriyorum ya başlığından dolayı açılmıyor..

Mügeee cook güselllerrr Pembeli-siyahlı Loya sütyeninin aynısı bende de var bir de dün baktım indirimde şu anda bilgin olsun ii günlerde kullan canımm çok zevklisin çok begendim

Kızlar dün teflon tavalarımı aldım Tefal alıcaktım ancak Cem'in safran rengini çok begendim ben doreyi çok seviorum o yüzden Cem aldım

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

kızlar iyi akşamlarrrr

biz balayı rezervasyonumuzu yaptırdık.5 gece 6 gün alva donnaya gidiyoruz.sigortayla beraber max karta 1820 tl ödeme yapıcaz

ayyy çok güzelmiş yaaaa, biz de kemer Quenn elizabeth düşünüyoruz erken rezervasyondan süper ucuza geliyo 6 gece 2 kişi 1078 TL süper ama odaları çok hoşuma gitmedi yaaaa

yaaa nsıl görücem peki bunu, önce arkadaş isteğimi mi kabul etmen gerekiyor

pandomim yatak örtüsünü aldın mı almadın mı takip edemedim ama bugün 1.resimdekine baktım,pulları gri.senin istediğin gibi beyaz durmuyor yani

Canım almadım. Yatak odasını kadar alana kadarda yatak örtümü almama kararı verdim.
İyikide almamışım ozaman :)
Alsam pişman olurdum :)

kızlar iyi akşamlarrrr

biz balayı rezervasyonumuzu yaptırdık.5 gece 6 gün alva donnaya gidiyoruz.sigortayla beraber max karta 1820 tl ödeme yapıcaz

hayırlı olsun Aysuncuğum.

bende iş yerimde zor baktım biri görürse benimde adım çıkabilir Güzeller canım iyi günlerde kullan şimdi çok bakamadım evde detaylı inceleyeceğim

Canım almadım. Yatak odasını kadar alana kadarda yatak örtümü almama kararı verdim.
İyikide almamışım ozaman :)
Alsam pişman olurdum :)

hayırlı olsun Aysuncuğum.

bende ev tekstili kısmını sona saklıyorum canım evin rengi dekorasyonu belli olsun öyle alırım dedim şimdiki uğraşım hala sewimli ev aletlerim pazar günü geri kalanınıda tamamlayıp küçük ve sewimli ew aleti faslını kapamak istiyorum

Hepinize günaydın arkadaşlar :)

Meltem öyle yapıcam canım.
Parasını hazır tutarsam son zaman perdelerle halılarla bir alırım.

Kızlar bu arada altın fiyatlarında çok düşüş olmuş. Altın alacaklar tam zamanı haberiniz olsun.
Kardeşimin bana takacağını ocak maaşında almayı düşünüyoruz.
bileklik aldırıcam :))
.

indirim falan varmı bari. nelerin eksik kaldı ev aletlerinde buketçiğim.

herkese günaydıııınnnn :) biri bana eklediğiniz resimleri vs nasıl görebileceğimi söylesin, çatlicam yoksa :)

Lolaa özel albüm yapmış galiba. sadece arkadaşları görebiliyor. arkadaşlık teklifi yollaman lazım.
diğer arkadaşların albümleri içinde profiline giriyorsun orda zaten albümleri gör çıkar
oraya tıklıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…