- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #47.921
bendede vsr düdüklüde ne pişricem açıkcası merak ediyorum almak için aldım bende bence al sanki her zaman kullanılan bişey değil bence
beş adana bilezik, bir set, bir saat aldılar kayınvalidemler
3 adanayı seti saati nişanda taktılar
kalan 2 bileziği düğünde takıcaklar
dedim vereyim seti felan takın yok gerek yok dediler
sizlerde nasıl oluyor geri alıyorlarmı
indirimleri betüş biliyor malesef hiç haberim olmuyor öyle şeylerdenkısmetse bu pazar blender seti elektrikli cezve elektronik baskül ve narenciye sıkacağı almayı düşünüyorum canım sonra geriye çaycım ve şarjlı süpürgem kalacak ve sewimli ew aleti faslım bitecek sonrada tabak çanağa başlarım
normal tencere olsa neyse ama düdüklü tehlikeli canım ya patlar felan Allah korusun düdüklüde bilindik bir marka seçmekte fayda var
normal tencere olsa neyse ama düdüklü tehlikeli canım ya patlar felan Allah korusun düdüklüde bilindik bir marka seçmekte fayda var
benim takı olaylarım çok kötü oldu, kaynanamın eli maşşallah çok sıkı, o yüzden çok sorunlar yaşadık hatta, nişanımda 2 tane bilezik taktılar tanesi 750 tl 22 ayar , düğün için de 1 set aldılar o da çok ufak bişi oldu 1700 tl, 4 ya da 5 de bilezik takıcakmış yine aynı 22 ayarlardan
çok mu ucuza gitmişim sizce :)
şimdi reale baktım yeni katalog çıkmş carrefourdada var bişiler gezicem ama böyle aaa dediğim bi indrm grmedm buketcm sewimli aletlere de büyük electroworld teknosa gbi yerlerden aldğında daha uygn oluo sen daha ii blrsn gerçi
iila clips li almaya gerek yok ki bencede riskli olabilir. klasik düdklü alabilirsin sonuçta çok kullanılan bişey değil
öyle deme deniz düdüklü çalışan bir kadının eli ayağıdır annem çalışmadığı halde nerdeyse hergün kullanıyor nohut tavuk çok çabuk çokta güzel pişiyor
bendede yok ya bak düdüklü.anam iyilerşde 250 diyo az para da değil.alcaz bunu galiba:95:
özlem hoşgeldin aramıza insanların neye gücü yeterse onu yapsınlar bence benimkiler 10 tane 22 ayar 22 gram bilezik yapacaklar ben set istemedim sonradan bozdurunca ucuza gidiyor diye
o senin takın neden alıyorlr ki ben anlamadım ...
Aslıcımm bence de düdüklüde güzel bir marka al ya tefal al ya da fissler...
öyle deme deniz düdüklü çalışan bir kadının eli ayağıdır annem çalışmadığı halde nerdeyse hergün kullanıyor nohut tavuk çok çabuk çokta güzel pişiyor
benim takı olaylarım çok kötü oldu, kaynanamın eli maşşallah çok sıkı, o yüzden çok sorunlar yaşadık hatta, nişanımda 2 tane bilezik taktılar tanesi 750 tl 22 ayar , düğün için de 1 set aldılar o da çok ufak bişi oldu 1700 tl, 4 ya da 5 de bilezik takıcakmış yine aynı 22 ayarlardan
çok mu ucuza gitmişim sizce :)
canım bizim sözde iki bilezik taktılar.
nişanda da iki bilezik taktılar. ama bileziklerin bi adı yok galiba normal bilezik :)
Set filan takılmadı bende istemedim.
düğünde takıcaklar set onuda istemiyorum tam anlamıyla alırsakta kibar ince bişi düşünüyorum.
çünkü çok kullanamam gibime geliyor. Bilezikte bilmiyorum ne takıcaklar.
Ama sözde nişanda taktıklarını alıp geri takmazlar düğünde.
özellikle nişanlım çok karşıdır böyle şeylere
ya kesinlikle öyle ben de öyle düşünüyrum ztn ama bizimkiler çok pimpirikli, ev alıcaksın da o senin yatırımın da geleceğin de, sana değer vermediklerinden böyle ucuz alıyolar fln diye beni bitiriyolar kaynanmlarda gücümüz buna yetiyo kızım diyolar, nişanlım ben napim diyo, arada ben kalıyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?