2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayyy çok tşk ederim :) siteyi çözmeye çalışıyorum bi yandan , öte yandan paylaştıklarınızdan arada bişler kaçırmamak için çabalıyorum :)

en çok merak eden bendim ben bakamadım sex kelimesinin olduğu yerleri pc açmıyor... lola daböyle bi başlık koymuş kızlar biriniz resimleri kopyalayıp paylaşsanız... lola geç kalkacak daha kahvaltı yapacak...

indirimleri betüş biliyor malesef hiç haberim olmuyor öyle şeylerden kısmetse bu pazar blender seti elektrikli cezve elektronik baskül ve narenciye sıkacağı almayı düşünüyorum canım sonra geriye çaycım ve şarjlı süpürgem kalacak ve sewimli ew aleti faslım bitecek sonrada tabak çanağa başlarım

Son düzenleme:
hoşbulduk meltemcim günaydın canım sanada :)

toprağım sanada günaydın

ben merveyi merak ediyorum gelmiyor önemli bişey olmuş olmalı

canım şu tabak çanakta çok tutuyor ( ama olsun.

hadi ya öyle bir şeydemi varmış dur bende evleninnce pcyi böyle programlatayım aşkım benden gizli bakamasın

mstfm sonucta burası herkese ait bir paylasım alanı üye olmayanlar bile görebiliyor biz mügenin izni olmadan onun albümünden resimlerini alıp nasıl paylasalım ki?

canım şu tabak çanakta çok tutuyor ( ama olsun.

madiyattan ziyade yer sıkıntısı var canım ya o yüzden sevimli ev aletlerinden başladım ya üstüstü yığdım bunları yatağın arkasına koydum tabaklar kırılmasın diye sıkıştıramam da çok en iyisi oturacağımız evde tadilat bitsinde o zaman alıp oraya koyayım diyorum

beş adana bilezik, bir set, bir saat aldılar kayınvalidemler

3 adanayı seti saati nişanda taktılar
kalan 2 bileziği düğünde takıcaklar
dedim vereyim seti felan takın yok gerek yok dediler

sizlerde nasıl oluyor geri alıyorlarmı

selam kızlar günaydın

zuzucum didemcim resim yorumları için teşekkürler.

çalışayım gelirim.
ozlmygt aramıza hoşgeldin canım
arkadaş olarak ekledim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…