2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kenariya at tatlim tarifi cok hafif ve saglikli oluyorr. tadida cok guzel.. ayni andada kilo verdiriyor.. ehh daha ne istiyoruz kiii

akşama arkadaşlarla buluşcaz
sonra çarşıya gidip hediye alıcam babamın doğum günü çünkü bugün

canım ne kadar süre devam edilecek onuda söylersen

istedigin kiloya dusene kadar canim.. bi suresi oldugunu zannetmiyorum.. doktor babama 15 kilo vericen demisti en az.. masallah yuruyus + lahana la verdi hemencikkk. ondan sonrada birakti.. o gunlerden bende alistim bu yemege gercektenn onun sayesinde..

kizlar yag koymayida unutmayin.. cok az zeytinyagi soganlari kavururken.. onu unuttum tarifte sırnaşık şey

sağol canımm..

tamam canım evlendikten sonrada favori yemeklerimden olacakkaydirigubbakcemile3

günaydn kızlar
geçmiş baya bi uzun okuyamadım
herkes iyidir inş

diyete başlıyoruz galiba
diyet programınız nedir
bnmde bi 4-5 kilo vermem lazımda boshayallersmile

Kızlar bişey sormak istiyorum yaa..
Yaklaşık 5 aydır regl düzensizliğim var, geçen ay doktora gittim, ilk önce hamilelik testi yaptı :))
Sonra tüylenme varmı dedi bende var dedim.
Adetin 3. günü gel dedi ama ultrason içinmi, ultrasonu aldıktan sonra muayene içinmi dedi, onu unuttum (
Siz gittinizmi böyle bir şikayet için

günaydn kızlar
geçmiş baya bi uzun okuyamadım
herkes iyidir inş

diyete başlıyoruz galiba
diyet programınız nedir
bnmde bi 4-5 kilo vermem lazımda boshayallersmile
günaydın canım..diyet lahana diyeti
hemen yaziyorumm.. 1 gobek lahanayi aliyoruz kizlarr istedigimiz buyuklukte kup kup kesiyoruzz.. sonra tenceremizde sogan ve havuc kavuruyoruz.. soganlar rendelenmis.. havuclarda minik minik kesilmis.. icine cok azicik tuz ve karabiber atiyoruzzz. sonra 1 yemek kasigi domatez salcasi ekliyoruz.. iyicene havuclar yumusadiginda kestigimiz lahanalari ekliyoruz.. ustune goz kararinca su koyuyoruzzz. Kizlarr bu yemegin icinde keten tohumu olunca dahada etkisini gosteriyor.. 1 yemek kasigi keten tohumunuz varsa onuda atin icine.. sonra bi 15 dakka kaynadiktan sonra kapatiyoruz.. ustune limon sIkIp afiyetle yiyoruz.. Izmirde cok yaparlar bu yemegi.. bunun birde boyle hazirlayip bogregini cok yaparlar, annem cok guzel yapar.. Ama biz sadece lahana yemegiyle kalalim lutfen kilo kaybetmeye calisiyoruz burda diyor zeynep arkadaşımız..kaydirigubbakcemile3

Ben o yüzden doktora gitmedim.
Benimde 3 4 gün bazen Ozamanki ruh halime göre 1 hafta sarktığı oluyor.
Adet düzensizliği için soğan suyu tavsiye ediyorlar.
Yapan deneyen ve memnun kalan arkadaşlarım oldu.
Soğanı suyla kaynatıyolar. Süzüp suyunu içiyolar.

günaydın speddy naptınız ayarladınızmı fikir edindinizmi?

Günaydın hafta sonu yani cumartesi günü 4 tane düğün salonuna gittik sositososito

1) PEKOM-POLİS EVİ : anne baba polis ise teşkilat mensubu yani 1200 YTL salon kirası ödeniyor. 25 kişide 1 tane garson oda 70 YTL menü dondurma 10,85 yada kokteyl 15 YTL.
GElin yolu süsleme 300 YTL masa süsleme 1,5 YTL sandalye başı
şamdan 25 YTL gelin çiçeği 250 YTL fotoğraf+video 350 YTL bizim hesabımıza göre 7000 YTL oluyor en uygunu onun için biz bunu eledik gerek yok daha bi sürü ıvız zıvır var bitmiyor laelaelaelaelae

2) ZÜmray Düğün Salonu bunu hiç söylemiyorum berbat :dilcikar:

3) Özsaray Düğün salonu aksarayda 4250 YTL fiyat uygunb içerikte uygun sitede falanb bakabilirsiniz fena değil ama benim çok içime sinmedi :kedi:

4) Beşiktaş Gönül Davet 6700 YTL dedi ama inanılmaz hele o nikah masası falan mükemmel :asigim::asigim: bu fiyatların hepsi indirimsiz şimdlik aklımızda beşiktaş buyrunnnnnnnnn

Bide Avcılarda mobilyacılar gördüm çok uygun bi ara oraya da bakıcaz kaydirigubbakcemile3

hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…