- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #4.801
Evet sessizlik ve işinin olmadığını bilerek rahat rahat oturmak çok güzelmiş yaa...
İnanın bunu bu sene ilkez yaşadım :))
Bide makarna salatası yaptım, oohh evde olsam 100 kilo olurum heralde...
Papatyam güzel tarifmiş sebze yemeklerini çok severim, hemen not edeyim, evlenince yaparım artık :))
Zaten kilo alıyorum gelinliğe sığmıcam bu gidişle...
canım ne kadar süre devam edilecek onuda söylersen
ahhh evet ramazandan sonra yap tatlimm cunku bu cok hafif bi yemek.. aksam yemeklerinde ye.. sabah guzel bi kahvalti yapabilirsin.. oglende hafif ye.. aksamda bunu ye yanindada salata.. yuruyusunude unutma.. ama ramazandan sonra yap canimm. bende baslicamm ramazandan sonra lahana diyetinee.. hehe
istedigin kiloya dusene kadar canim.. bi suresi oldugunu zannetmiyorum.. doktor babama 15 kilo vericen demisti en az.. masallah yuruyus + lahana la verdi hemencikkk. ondan sonrada birakti.. o gunlerden bende alistim bu yemege gercektenn onun sayesinde..
kizlar yag koymayida unutmayin.. cok az zeytinyagi soganlari kavururken.. onu unuttum tarifte sırnaşık şey
sağol canımm..
birsey degil tatlim.. hadi ben kaciyorumm gelinler.. aksama tekrar yazarimmm. :1hug:
günaydın canım..diyet lahana diyetigünaydn kızlar
geçmiş baya bi uzun okuyamadım
herkes iyidir inş
diyete başlıyoruz galiba
diyet programınız nedir
bnmde bi 4-5 kilo vermem lazımda boshayallersmile
Kızlar akşam 18 - 19 dan sonra yemek yemezseniz kilo verirsiniz
merhaba kızlar nasılsınız? bende haftasonu düğün salonlarını gezdim.
Kızlar akşam 18 - 19 dan sonra yemek yemezseniz kilo verirsiniz
Kızlar bişey sormak istiyorum yaa..
Yaklaşık 5 aydır regl düzensizliğim var, geçen ay doktora gittim, ilk önce hamilelik testi yaptı :))
Sonra tüylenme varmı dedi bende var dedim.
Adetin 3. günü gel dedi ama ultrason içinmi, ultrasonu aldıktan sonra muayene içinmi dedi, onu unuttum(
Siz gittinizmi böyle bir şikayet için
en sevdiğim saatler ya kaydirigubbakcemile3
günaydın speddy naptınız ayarladınızmı fikir edindinizmi?
en sevdiğim saatler ya kaydirigubbakcemile3
Benim yemek saati 20:30'u buluyor(
Günaydın hafta sonu yani cumartesi günü 4 tane düğün salonuna gittik sositososito
1) PEKOM-POLİS EVİ : anne baba polis ise teşkilat mensubu yani 1200 YTL salon kirası ödeniyor. 25 kişide 1 tane garson oda 70 YTL menü dondurma 10,85 yada kokteyl 15 YTL.
GElin yolu süsleme 300 YTL masa süsleme 1,5 YTL sandalye başı
şamdan 25 YTL gelin çiçeği 250 YTL fotoğraf+video 350 YTL bizim hesabımıza göre 7000 YTL oluyor en uygunu onun için biz bunu eledik gerek yok daha bi sürü ıvız zıvır var bitmiyor laelaelaelaelae
2) ZÜmray Düğün Salonu bunu hiç söylemiyorum berbat :dilcikar:
3) Özsaray Düğün salonu aksarayda 4250 YTL fiyat uygunb içerikte uygun sitede falanb bakabilirsiniz fena değil ama benim çok içime sinmedi :kedi:
4) Beşiktaş Gönül Davet 6700 YTL dedi ama inanılmaz hele o nikah masası falan mükemmel :asigim::asigim: bu fiyatların hepsi indirimsiz şimdlik aklımızda beşiktaş buyrunnnnnnnnn
Bide Avcılarda mobilyacılar gördüm çok uygun bi ara oraya da bakıcaz kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?