- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #47.981
işte bunlarrr N - S yazan yüzük tepsimiz seccadeyide kendi ellerimle işledim umarım beğenirsiniz kuzucuklarım....
iyi oldu paylaştın canım ya bende ileride hazırlayacağım fikir oldu yanız damat iç çamaşır ve pijamasını göremedim
ohh hamarat hatun seni işyernde elişi yapıo :) annem duysa oturr ağlar bn hiçbişey yapmıorm die kızıo bnaaz kaldı hayatım inşallah göz açıp kapayana kadar geçecek hayırlsıı ile kavuşcakasn askerine.. burayada uğra ara sıra özletme kendni
canım sen vekalet mi verdin.
ben kendim vardım. çok ruhani bir atmosfer oluyor.
çok heyecanlanmıştım ben.
kol düğmeli gömlek varya onun üstündekiler süheterler hırka yanındada 6 parçalı pijama takımı var onun altında iç çamaşırları
işte bunlarrr N - S yazan yüzük tepsimiz seccadeyide kendi ellerimle işledim umarım beğenirsiniz kuzucuklarım....
ayşecim imam nikahı düğünden sonra evde mi oldu?
ayh ben hiç düşünmedim mehiri. evlenmeden vermesi mi gerekiyormuş
çok şükür canım benim.. amin inşallah cümlemizi kavuştursun Mevlam
canım ya maşallahh ne kadar güzel hazırlamışsınız herşeyi... Rabbim ağız tadı ile kullanmayı nasip etsin inşallah.. ayyy yanarım yanarımda nişanlıma gönderdiğimiz bohçanın fotosunu çekmediğime yanarım
fazla fazla almışsınız Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin canım
heee kızz salon takımımı işliyorum kurdela nakışı biranönce bitirmek istiyorum.. bohça nişanda gelinle damata yapıldı ya bizde, aileye bohça düğünde hazırlıcaz biz bohça işlemek istiyorum bi kaç tane :)) duymasın annen :) inşallah canımm benim...
ayşem yok ya herşey bizim biranda gerçekleşti bi baktım hoca nikah kıyıyor oysaki sözde dua için getirilmiş... amcam şahitimdi bana bitek sorulan :) nikahını verdin mi VERDİM oldu :)
cnm her şey harika ellerine sağlık bişey sorucam hepsi ne kadar tuttu...Eki Görüntüle 133500 Eki Görüntüle 133513 Eki Görüntüle 133512 Eki Görüntüle 133511 Eki Görüntüle 133510 Eki Görüntüle 133509 Eki Görüntüle 133508 Eki Görüntüle 133507 Eki Görüntüle 133506 Eki Görüntüle 133505 Eki Görüntüle 133504 Eki Görüntüle 133503 Eki Görüntüle 133502 Eki Görüntüle 133499 Eki Görüntüle 133501 Eki Görüntüle 133514
işte bunlarrr n - s yazan yüzük tepsimiz seccadeyide kendi ellerimle işledim umarım beğenirsiniz kuzucuklarım....
Nurgül aldıklarınızın hepsi çok güzel canım. Güle güle kullansın enişte bey.
Biz daha bizimkine alışverişe çıkamadık kayınvalidenin hastane işi çıkınca.
aslıcığım çok teşekkür ederim arkadaşımmm rabbim acil şifa versin kayınvalidene en kısa zamanda çıkarsınız inş. çok zevkli oluyor koştur koştur dur
Canım bizim nikahtan 4 gün once babamın evinde oldu.
Canım araştır biraz, ben de araştırmamıştım. Sonrasında okudum, dinimizin kadını güven altına almak için hükümlerinden.
Bizim miktar nikahta söylediğim miktara yetiyordu. Sıkıntı yok. Ancak zaten kadın, eşine bağışlayabiliyor vs.
Oku canım.
teşekkür ederim yasemin buraya üye olmasaydım benimde aklıma gelmezdi valla kızlar sağolsunnnnn:1
kızlar bende zamanında sormuştum bohça hazırlarken liste yapmıştık burda kızlar yardım etmişti sağolsun. Bu topikte bohça diye arayın çıkar liste. Yapmayanlar için.
Züleyha nerelerde kızlar bu arada.
14 Şubata çok az kaldı kızlar.
Biz belki bu sevgileler gününde bişi yapmayız.
cnm her şey harika ellerine sağlık bişey sorucam hepsi ne kadar tuttu...
anamm siz nikahı kıymışınızkurdela nakışına bende gittim bir sene çok zor canım ama sonunda çok güzel şeyler çıkıyor. ben bi havlu bohça çanta birde masa örtüsü yaptım bıraktım kursu
nurgülcüm haklısın bende burda çok şey öğrendim ona göre hazırlamıştım :))
aslı kızz 1 şubatta yasinimle görüşme kararı almıştık. 14 şubattada yüzyüze görüşmüştük... ama 14 şubat olduğunun farkında değildik gelmesine yakın yasin: yasemin hnm birşey söyleyeceğim. ben buyurun. yasin: yanlış anlamayın ama görüşme günü hangi güne geliyor farkettinizmi kasten ayarlamadım bilginiz olsun. ben: hangi güne geliyor farkında değilim. yasin: 14 şubata geliyor. ben: yani. yasin: 14 şubat işte yahu. ben: önce jeton düşmedi sonra hıııııııııııı çıktı. orda gülmüştük :)))))
bu konuşmanın üstünden 2 yıl geçti oy oy
canım hediyeler hariç nişanlına aldıklarını sen mi beğendin nişanlını mı götürdün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?