2011 gelin adayları buyrun sohbete

işte bunlarrr N - S yazan yüzük tepsimiz seccadeyide kendi ellerimle işledim umarım beğenirsiniz kuzucuklarım....

çok şükür canım benim.. amin inşallah cümlemizi kavuştursun Mevlam

canım ya maşallahh ne kadar güzel hazırlamışsınız herşeyi... Rabbim ağız tadı ile kullanmayı nasip etsin inşallah.. ayyy yanarım yanarımda nişanlıma gönderdiğimiz bohçanın fotosunu çekmediğime yanarım [/QUOTE]

teşekkür ederim yasemin buraya üye olmasaydım benimde aklıma gelmezdi valla kızlar sağolsunnnnn

canım sen vekalet mi verdin.
ben kendim vardım. çok ruhani bir atmosfer oluyor.
çok heyecanlanmıştım ben.

heee kızz salon takımımı işliyorum kurdela nakışı biranönce bitirmek istiyorum.. bohça nişanda gelinle damata yapıldı ya bizde, aileye bohça düğünde hazırlıcaz biz bohça işlemek istiyorum bi kaç tane :)) duymasın annen :) inşallah canımm benim...

ayşem yok ya herşey bizim biranda gerçekleşti bi baktım hoca nikah kıyıyor oysaki sözde dua için getirilmiş... amcam şahitimdi bana bitek sorulan :) nikahını verdin mi VERDİM oldu :)

nurgl çk gzel hazrlamşsnz bohçalarınızı maşallah canım güle güle kullansn nişanlın

işte bunlarrr N - S yazan yüzük tepsimiz seccadeyide kendi ellerimle işledim umarım beğenirsiniz kuzucuklarım....

çok şükür canım benim.. amin inşallah cümlemizi kavuştursun Mevlam

canım ya maşallahh ne kadar güzel hazırlamışsınız herşeyi... Rabbim ağız tadı ile kullanmayı nasip etsin inşallah.. ayyy yanarım yanarımda nişanlıma gönderdiğimiz bohçanın fotosunu çekmediğime yanarım [/QUOTE]

bnde bnde bnde

ayşecim imam nikahı düğünden sonra evde mi oldu?

Canım bizim nikahtan 4 gün once babamın evinde oldu.

ayh ben hiç düşünmedim mehiri. evlenmeden vermesi mi gerekiyormuş

Canım araştır biraz, ben de araştırmamıştım. Sonrasında okudum, dinimizin kadını güven altına almak için hükümlerinden.
Bizim miktar nikahta söylediğim miktara yetiyordu. Sıkıntı yok. Ancak zaten kadın, eşine bağışlayabiliyor vs.
Oku canım.

teşekkür ederim yasemin buraya üye olmasaydım benimde aklıma gelmezdi valla kızlar sağolsunnnnn[/QUOTE]

kızlar bende zamanında sormuştum bohça hazırlarken liste yapmıştık burda kızlar yardım etmişti sağolsun. Bu topikte bohça diye arayın çıkar liste. Yapmayanlar için.

Züleyha nerelerde kızlar bu arada.

anamm siz nikahı kıymışınız kurdela nakışına bende gittim bir sene çok zor canım ama sonunda çok güzel şeyler çıkıyor. ben bi havlu bohça çanta birde masa örtüsü yaptım bıraktım kursu

Nurgül aldıklarınızın hepsi çok güzel canım. Güle güle kullansın enişte bey.
Biz daha bizimkine alışverişe çıkamadık kayınvalidenin hastane işi çıkınca.

aslıcığım çok teşekkür ederim arkadaşımmm rabbim acil şifa versin kayınvalidene en kısa zamanda çıkarsınız inş. çok zevkli oluyor koştur koştur dur

Ayşe bizim imamda demiştiki evliliği süresi boyunca kadına almakla yükümlü olduğu şeydir.
Damadın geline borcudur. Yani evlendikten sonrada alınabilir.
Bu mehiri boşandıktan sonra kullanması için düşünmeyin bu damadın kadına hediyesidir demişti.
Zaten evlendikten sonra erkek kadına elinden geleni yapması gerekenleri yapmakla yükümlüdür.
Onu aç açıkta bırakıcak hali yoktur demişti.
bunu diyen hocada baş hocaydı. Hani doktorasını falan filan yapmış bi imamdı.
şimdide yurt dışana gitti.

Züleyhada eğitimde yine hafta sonuna kadar galiba.

Son düzenleme:
14 Şubata çok az kaldı kızlar.
Biz belki bu sevgileler gününde bişi yapmayız.

nurgülcüm haklısın bende burda çok şey öğrendim ona göre hazırlamıştım :))

aslı kızz 1 şubatta yasinimle görüşme kararı almıştık. 14 şubattada yüzyüze görüşmüştük... ama 14 şubat olduğunun farkında değildik gelmesine yakın yasin: yasemin hnm birşey söyleyeceğim. ben buyurun. yasin: yanlış anlamayın ama görüşme günü hangi güne geliyor farkettinizmi kasten ayarlamadım bilginiz olsun. ben: hangi güne geliyor farkında değilim. yasin: 14 şubata geliyor. ben: yani. yasin: 14 şubat işte yahu. ben: önce jeton düşmedi sonra hıııııııııııı çıktı. orda gülmüştük :)))))

bu konuşmanın üstünden 2 yıl geçti oy oy

kıydık ayy 24 temmuz 2010 ayy bu tarihii çokkk seviyorum yahuu... ben kursa gitmedim canım vakitim yok ama kendi kendime öğrendim

kız siz hanımlı beylimi konuşuyodunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…